web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Nieuwe studie noemt geo-engineering “planetair verraad” nu de biosfeer van de aarde instort als gevolg van met jet besproeide, vernevelde kolenvliegas

Nieuwe studie noemt geo-engineering "planetair verraad" nu de biosfeer van de aarde instort als gevolg van met jet besproeide, vernevelde kolenvliegas Coal-f10

James Marvin Herndon, PhD.van de Transdyne Corporation in San Diego, en Mark Whiteside, de medisch directeur van het Florida Department of Health in Monroe County, hebben zojuist een studie gepubliceerd in de ” Advances In Social Sciences Research Journal ” getiteld: Collapse of Earth’s Biosphere: A Case of Planetary Treason.
Hier is de samenvatting:

De levensondersteunende systemen van de aarde vallen uit elkaar, inclusief de stratosferische ozonlaag, die al het hogere leven op de planeet beschermt tegen dodelijke ultraviolette straling. Deze ineenstorting is een direct gevolg van menselijke activiteiten, waaronder de grootschalige manipulatie van processen die het klimaat op aarde beïnvloeden, ook wel bekend als geo-engineering. We presenteren verder bewijs dat steenkoolvliegas, gebruikt in geo-engineering in troposferische aerosolen, de primaire oorzaak is van aantasting van de ozonlaag in de stratosfeer, niet chloorfluorkoolwaterstoffen, zoals “verorden” door het Montreal Protocol. De verkeerde diagnose was een potentieel fatale fout van de mensheid. Koolvliegasdeeltjes, opgetild naar de stratosfeer, worden verzameld en gevangen door polaire stratosferische wolken. In de lente, als deze wolken beginnen te smelten/verdampen, meerdere koolvliegasverbindingen en -elementen komen vrij om te reageren met ozon in de stratosfeer en deze te verbruiken. In tegenstelling tot het heersende verhaal, is de stratosferische ozonlaag al zwaar beschadigd en dringt nu steeds meer dodelijke ultraviolette straling, UV-B en UV-C, door tot het aardoppervlak. Onze tijd is kort om permanent een einde te maken aan alle geo-engineeringactiviteiten en om alle bronnen van vernevelde koolvliegas te verminderen en/of te elimineren, met inbegrip van in de eerste plaats de met jet gespoten emplacementen in de troposfeer die systematisch de ondersteuningssystemen van de aarde afbreken en het leven op de aarde vergiftigen. deze planeet.

Aan het einde van het onderzoek concluderen ze:

Alle geo-engineering moet stoppen. Alle bronnen van vernevelde kolenvliegas moeten worden verminderd en geëlimineerd. Het sproeien met troposferische straal van kolenvliegas en andere deeltjes moet stoppen en stoppen. Dat is nodig om te redden wat we kunnen van de vitale levensondersteunende systemen van de aarde, inclusief de stratosferische ozonlaag.

Lees hier het volledige onderzoek.

Lees ook eens:  SCHANDAAL: Justitie verstrikt in pedocriminele netwerken

Meer over Geo-engineering.

https://vaccineimpact.com/2022/new-study-calls-geoengineering-planetary-treason-as-earths-biosphere-is-collapsing-due-to-jet-sprayed-aerosolized-coal-fly-ash/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥