web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisPolitiek-Elite

Heeft een vaccinatie-experiment met Amerikaanse soldaten de ‘Spaanse griep’ veroorzaakt?

Heeft een vaccinatie-experiment met Amerikaanse soldaten de ‘Spaanse griep’ veroorzaakt?

Het bacteriële vaccin-experiment 1918-1919 heeft mogelijk 50-100 miljoen mensen gedood

De “Spaanse griep” doodde naar schatting 50-100 miljoen mensen tijdens een pandemie 1918-19. Wat als het verhaal dat ons over deze pandemie is verteld niet waar is?

Wat als de moordenaar in plaats daarvan noch de griep noch de Spaanse oorsprong had?

Nieuw geanalyseerde documenten onthullen dat de “Spaanse griep” mogelijk een militair vaccin-experiment is geweest dat mis is gegaan.

Terugkijkend op het 100-jarig bestaan ​​van het einde van de Eerste Wereldoorlog, moeten we dieper ingaan op het oplossen van dit mysterie.

Samenvatting
De reden dat de moderne technologie de moordende griepstam van deze pandemie niet heeft kunnen achterhalen, is omdat griep niet de moordenaar was.
Tijdens WO I stierven meer soldaten aan ziekten dan aan kogels.
De pandemie was geen griep. Naar schatting 95% (of hoger) van de sterfgevallen werden veroorzaakt door bacteriële pneumonie, niet door influenza / een virus.
De pandemie was niet Spaans. De eerste gevallen van bacteriële longontsteking in 1918 zijn terug te voeren naar een militaire basis in Fort Riley, Kansas.
Van 21 januari – 4 juni 1918 werd een experimenteel bacterieel meningitisvaccin gekweekt in paarden door het Rockefeller Institute for Medical Research in New York geïnjecteerd in soldaten in Fort Riley.
Gedurende de rest van 1918, toen die soldaten – die vaak onder slechte hygiënische omstandigheden leefden en reisden – naar Europa werden gestuurd om te vechten, verspreidden ze bij elke stop tussen Kansas en de loopgraven in Frankrijk bacteriën.

Eén studie beschrijft soldaten ‘met actieve infecties (die) aerosoliseerden van de bacteriën die hun neus en keel koloniseerden, terwijl anderen – vaak in dezelfde’ ademruimten ‘- zeer gevoelig waren voor invasie van en snelle verspreiding door hun longen door hun eigen of de koloniserende bacteriën van anderen. ”(1)
De “Spaanse griep” viel gezonde mensen in hun bloei aan. Bacteriële longontsteking valt mensen in hun bloei aan. Griep valt jong, oud en immuungecompromitteerde aan.
Toen WO1 eindigde op 11 november 1918, keerden soldaten terug naar hun thuisland en koloniale buitenposten, waardoor de dodelijke bacteriële pneumonie wereldwijd werd verspreid.
Tijdens WO1 stuurde het Rockefeller-instituut ook het antimeningokokken serum naar Engeland, Frankrijk, België, Italië en andere landen, waardoor de epidemie wereldwijd werd verspreid.
Tijdens de pandemie van 1918-19, doodde de zogenaamde “Spaanse griep” 50-100 miljoen mensen, waaronder veel soldaten.

Veel mensen realiseren zich niet dat ziekte aan alle kanten veel meer soldaten heeft gedood dan machinegeweren of mosterdgas of iets anders dat doorgaans wordt geassocieerd met WOI.

Ik heb een persoonlijke band met de Spaanse griep. Onder degenen die door ziekte zijn gedood in 1918-19 zijn leden van de families van beide ouders.

Van mijn vaders kant stierf zijn grootmoeder Sadie Hoyt aan longontsteking in 1918. Sadie was Chief Yeoman bij de marine. Haar dood liet mijn grootmoeder Rosemary en haar zus Anita grootbrengen door hun tante. Sadies zus Marian ging ook bij de marine. Ze stierf aan “de griep” in 1919.

Van mijn moeders kant stierven twee van haar vaders zussen in de kindertijd. Alle familieleden die stierven woonden in New York City.

Ik vermoed dat veel Amerikaanse families, en veel families wereldwijd, op dezelfde manier zijn getroffen door de mysterieuze Spaanse griep.

In 1918 was ‘griep’ of griep een verzamelnaam voor ziekten van onbekende oorsprong. Het droeg niet de specifieke betekenis die het vandaag heeft.

Het betekende een mysterieuze ziekte die uit de lucht viel. In feite is griep uit het middeleeuwse Latijn ‘invloedrijk’ in astrologische zin, wat betekent een bezoek onder invloed van de sterren.

Tussen 1900-1920 waren er enorme inspanningen gaande in de geïndustrialiseerde wereld om een ​​betere samenleving op te bouwen. Ik zal New York als voorbeeld gebruiken om drie belangrijke maatschappelijke veranderingen in die tijd in NY te bespreken en hun impact op sterfte door infectieziekten.

1. Schoon water en sanitaire voorzieningen
In de late 19e eeuw tot de vroege 20e eeuw bouwde New York een buitengewoon systeem om schoon water naar de stad te brengen vanuit de Catskills, een systeem dat nog steeds in gebruik is. New York City bouwde ook meer dan 6000 kilometer riool om afval op te ruimen en te behandelen, dat het drinkwater beschermt. De Wereldgezondheidsorganisatie erkent het belang van schoon water en sanitaire voorzieningen bij de bestrijding van infectieziekten. (2)

2. Elektriciteit
In de late 19e eeuw tot de vroege 20e eeuw bouwde New York een elektriciteitsnet en bedraadde de stad zodat stroom beschikbaar was in elk huis. Elektriciteit zorgt voor koeling. Koeling is een onbezongen held als een voordeel voor de volksgezondheid. Wanneer voedsel van boerderij tot tafel wordt gekoeld, wordt het publiek beschermd tegen mogelijke infectieziekten. Goedkope hernieuwbare energie is om vele redenen belangrijk, waaronder het bestrijden van infectieziekten.

3. Farmaceutisch
In de late 19e eeuw tot de vroege 20e eeuw werd New York de thuisbasis van het Rockefeller Institute for Medical Research (nu Rockefeller University). Het instituut is waar de moderne farmaceutische industrie is geboren. Het instituut was pionier in veel van de benaderingen die de farmaceutische industrie tegenwoordig gebruikt, inclusief de bereiding van vaccinserums, in voor- en tegenspoed. Het vaccin dat werd gebruikt in het Fort Riley-experiment met soldaten werd gemaakt in paarden.

Gegevens over sterftecijfers in de VS van het begin van de 20e eeuw tot 1965 geven duidelijk aan dat schoon water, doorspoelende toiletten, effectieve rioleringen en gekoeld voedsel allemaal gecombineerd zijn om de sterfte door infectieziekten effectief te verminderen VOORDAT er vaccins voor die ziekten beschikbaar kwamen.

Hebben artsen en de farmaceutische fabrikanten erkenning gekregen voor het verminderen van de sterfte door besmettelijke ziekten die rechtmatig toebehoren aan sandhogs, loodgieters, elektriciens en ingenieurs?

Als hubris bij het Rockefeller Institute in 1918 leidde tot een pandemische ziekte waarbij miljoenen mensen omkwamen, welke lessen kunnen we dan leren en toepassen op 2018?

DE ZIEKTE WAS NIET SPAANS
Toen ik een paar maanden geleden een aflevering van American Experience op PBS keek, was ik verrast om te horen dat de eerste gevallen van ‘Spaanse griep’ plaatsvonden in Fort Riley, Kansas in 1918. Ik dacht, hoe is het mogelijk dat dit historisch belangrijke evenement zou kunnen zijn 100 jaar geleden zo erg verkeerd genoemd en nooit gecorrigeerd?

Waarom “Spaans”?

Spanje was een van de weinige landen die niet bij de Eerste Wereldoorlog betrokken waren. De meeste landen die bij de oorlog betrokken waren, censureerden hun pers.

Vrij van censuur, kwamen de eerste persberichten van mensen die in grote aantallen aan ziekte stierven uit Spanje. De strijdende landen wilden de troepen niet extra bang maken, dus waren ze tevreden met de zondebok in Spanje. Aan alle kanten zouden soldaten worden gevraagd om niemandsland over te steken naar machinegeweervuur, wat beangstigend genoeg was zonder te weten dat de loopgraven een broedplaats voor ziekten waren.

Lees ook:   Welke gevolgen zou een nucleaire oorlog tussen Rusland en de VS voor u persoonlijk hebben?

Honderd jaar later is het lang verleden tijd om “Spaans” te laten vallen van alle discussies over deze pandemie. Als de griep begon op een Amerikaanse militaire basis in Kansas, zou de ziekte toepasselijker kunnen en moeten worden genoemd.

Om toekomstige rampen te voorkomen, moeten de VS (en de rest van de wereld) goed kijken naar wat de pandemie echt heeft veroorzaakt.

Het is mogelijk dat een van de redenen waarom de Spaanse griep nooit is gecorrigeerd, is dat het helpt de oorsprong van de pandemie te verhullen.

Als de oorsprong van de pandemie een vaccin-experiment op Amerikaanse soldaten inhield, dan zouden de VS het misschien liever Spaanse griep noemen in plaats van The Fort Riley Bacteria van 1918, of iets dergelijks. De Spaanse griep begon op de locatie waar dit experimentele bacterievaccin werd gegeven, waardoor het de hoofdverdachte is als de bron van de bacteriële infecties die er zoveel hebben gedood.

Het zou veel moeilijker zijn om de marketing mantra van “vaccins levens redden” te handhaven als een vaccin experiment uit de Verenigde Staten tijdens de jaren van primitieve productie de dood van 50-100 miljoen mensen veroorzaakte.

“Vaccins redden levens … behalve dat we misschien 50-100 miljoen mensen hebben gedood in 1918-19” is een veel minder effectieve verkoopslogan dan de al te simplistische “vaccins redden levens.”

DE ZIEKTE DIE ZOVEEL DOODDE WAS GEEN GRIEP  OF EEN VIRUS. HET WAS BACTERIEEL.
In het midden van de jaren 2000 werd er veel gesproken over ‘paraatheid bij pandemieën’. Fabrikanten van griepvaccins in de Verenigde Staten ontvingen miljarden belastingbetaler dollars om vaccins te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we geen nieuwe dodelijke pandemische ‘griep’ hebben, zoals die in 1918-1919.

Door het ‘griep’-deel van de Spaanse griep te verzilveren, hebben vaccinfabrikanten miljardencontroles van overheden verkregen, hoewel wetenschappers destijds wisten dat bacteriële longontsteking de echte moordenaar was.

Ik ben niet van mening dat bacteriële pneumonie de echte moordenaar was – duizenden autopsies bevestigen dit feit.

Volgens een paper van het National Institute of Health uit 2008 was bacteriële pneumonie de moordenaar in minimaal 92,7% van de beoordeelde autopsieën van 1918-19. Het is waarschijnlijk hoger dan 92,7%.

De onderzoekers keken naar meer dan 9000 autopsies en “er waren geen negatieve (bacteriële) longcultuurresultaten.”

“… In de 68 autopsieseries van hogere kwaliteit , waarin de mogelijkheid van niet-gerapporteerde negatieve culturen kon worden uitgesloten, was 92,7% van de autopsie-longculturen positief voor bacterie ≥1. … in een studie van ongeveer 9000 personen die werden gevolgd van klinische presentatie met griep tot resolutie of autopsie, verkregen onderzoekers met steriele technieken culturen van pneumokokken of streptokokken uit 164 van 167 longweefselmonsters.

Er waren 89 zuivere pneumokokkenkweken; 19 culturen waarvan alleen streptokokken werden teruggewonnen; 34 dat mengsels van pneumokokken en / of streptokokken opleverde; 22 dat een mengsel opleverde van pneumokokken, streptokokken en andere organismen (prominente pneumokokken en niet -hemolytische streptokokken); en 3 die alleen niethemolytische streptokokken opleverde. Er waren geen negatieve longcultuurresultaten. ”(3)

Pneumokokken of streptokokken werden aangetroffen in “164 van (de) 167 longweefselmonsters” met autopsie. Dat is 98,2%. Bacteriën waren de moordenaar.

WAAR VOND DE SPAANSE FLU BACTERIËLE PNEUMONIA VAN 1918-19?
Toen de Verenigde Staten in april 1917 de oorlog verklaarden, had de jonge farmaceutische industrie iets dat ze nog nooit eerder hadden gehad – een grote voorraad proefpersonen in de vorm van het eerste ontwerp van het Amerikaanse leger.

Vooroorlogs in 1917 bestond het Amerikaanse leger uit 286.000 man. Na de oorlog in 1920 ontbond het Amerikaanse leger en telde 296.000 man.

Tijdens de oorlogsjaren 1918-19 trok het Amerikaanse leger naar 6.000.000 mannen, waarbij 2.000.000 mannen overzee werden gestuurd. Het Rockefeller Instituut voor medisch onderzoek heeft gebruik gemaakt van deze nieuwe pool van menselijke cavia’s om vaccin-experimenten uit te voeren.

EEN RAPPORT OVER ANTIMENINGITIS VACCINATIE EN OPMERKINGEN OVER AGGLUTININEN IN HET BLOED VAN CHRONISCHE MENINGOCOCCUS-DRAGERS
door Frederick L. Gates
Van het Base Hospital, Fort Riley, Kansas, en het Rockefeller Institute for Medical Research, New York.
Ontvangen 1918 20 juli

(Opmerking van de auteur: lees de hele Fort Riley-krant volledig door, zodat u de onvoorzichtigheid van de experimenten op deze troepen kunt waarderen.)

Tussen 21 januari en 4 juni 1918 rapporteert Dr. Gates over een experiment waarbij soldaten 3 doses van een bacterieel meningitisvaccin kregen. Degenen die het experiment op de soldaten uitvoerden, waren gewoon spitbal-doseringen van een vaccin-serum gemaakt bij paarden.

Het vaccinatieregime was ontworpen om 3 doses te zijn. 4.792 mannen ontvingen de eerste dosis, maar slechts 4.257 kregen de 2e dosis (een daling van 11%) en slechts 3702 kregen alle drie doses (een daling van 22,7%).

In totaal waren 1.090 mannen er niet voor de 3e dosis. Wat is er met deze soldaten gebeurd? Werden ze per trein vanuit Kansas naar het oosten verscheept om aan boord van een schip naar Europa te gaan? Waren ze in het Fort Riley-ziekenhuis? Het rapport van Dr. Gates vertelt het ons niet.

Een artikel bij de uitzending van American Experience die ik heb bekeken werpt enig licht op waar deze 1.090 mannen mogelijk zijn. Gates begon zijn experimenten in januari 1918.

Tegen maart van dat jaar kwamen ‘100 mannen per dag’ het ziekenhuis in Fort Riley binnen.

Ontbreekt een aantal van deze mannen in het rapport van Dr. Gates – degenen die de 2e of 3e dosis niet hebben gekregen?

“… Kort voor het ontbijt op maandag 11 maart, zou de eerste domino vallen als teken van het begin van de eerste golf van de griep in 1918.

Bedrijfskok Albert Gitchell meldde zich bij de ziekenboeg met klachten over een ‘zware verkoudheid’.

Direct achter hem kwam korporaal Lee W. Drake die soortgelijke klachten uitte.

Tegen de middag had kampchirurg Edward R. Schreiner meer dan 100 zieke mannen aan zijn handen, die allemaal blijkbaar aan dezelfde kwaal leden … ”(5)

Gates meldt wel dat verschillende mannen in het experiment griepachtige symptomen hadden: hoesten, braken en diarree na ontvangst van het vaccin.

Deze symptomen zijn een ramp voor mannen die in barakken wonen, met treinen naar de Atlantische kust reizen, naar Europa varen en in loopgraven leven en vechten.

De onhygiënische omstandigheden bij elke stap van de reis zijn een ideale omgeving om een ​​besmettelijke ziekte zoals bacteriële longontsteking te verspreiden.

Uit het rapport van Dr. Gates:

“Reacties. -… Verschillende gevallen van losheid van de darmen of voorbijgaande diarree werden opgemerkt. Dit symptoom was nog niet eerder aangetroffen. Zorgvuldig onderzoek in individuele gevallen leverde vaak de informatie op dat mannen die klaagden over de effecten van vaccinatie op het moment van injectie leden aan milde coryza, bronchitis, enz. ”

Lees ook:   De volgende Lock Down : Jensen

“Soms werd de reactie geïnitieerd door een kil of koud gevoel, en een aantal mannen klaagden de volgende nacht over koorts of koortsachtige gevoelens.

De volgende frequentie was misselijkheid (af en toe braken), duizeligheid en algemene “pijntjes” in de gewrichten en spieren, die in enkele gevallen vooral gelokaliseerd waren in de nek of lumbale regio, waardoor een stijve nek of stijve rug werd veroorzaakt. Enkele injecties werden gevolgd door diarree.

De reacties simuleerden daarom af en toe het begin van epidemische meningitis en verschillende gevaccineerde mannen werden als verdachten voor diagnose naar het Base Hospital gestuurd. ”(4)

Volgens Gates injecteerden ze willekeurige doseringen van een experimenteel bacterieel meningitisvaccin in soldaten. Nadien hadden sommige soldaten symptomen die meningitis ‘simuleerden’, maar Dr. Gates voert de fantastische bewering aan dat het geen werkelijke meningitis was.

De soldaten ontwikkelden griepachtige symptomen. Bacteriële meningitis, toen en nu, staat erom bekend griepachtige symptomen na te bootsen . (6)

Misschien is de gelijkenis van vroege symptomen van bacteriële meningitis en bacteriële pneumonie met symptomen van griep de reden waarom de vaccin-experimenten in Fort Riley hebben kunnen ontsnappen aan controle als een mogelijke oorzaak van de Spaanse griep gedurende 100 jaar en nog steeds.

andrew_moulden_every_vaccine_produces_harm_ebook2

HOE SPREIDDE DE “SPAANSE FLU” ZO GROOT ZO SNEL?
Er is een element van een perfecte storm in hoe de Gates-bacteriën zich verspreiden. WWI eindigde slechts 10 maanden na de eerste injecties. Helaas voor de 50-100 miljoen die stierven, bewogen die soldaten geïnjecteerd met door paarden geïnfuseerde bacteriën zich snel gedurende die 10 maanden.

Een artikel uit 2008 op de website van de CDC beschrijft hoe zieke WWI-soldaten de bacteriën aan anderen konden doorgeven door ‘cloud-volwassenen’ te worden.

“Ten slotte werden de aangetaste gastheren voor korte periodes en in verschillende mate“ wolkvolwassenen ” die de aerosolisatie van koloniserende bacteriestammen, in het bijzonder pneumokokken, hemolytische streptokokken, H. influenzae en S. aureus verhoogden.

Gedurende enkele dagen tijdens lokale epidemieën – vooral in drukke omgevingen zoals ziekenhuisafdelingen, militaire kampen, troepenschepen en mijnen (en loopgraven) – waren sommige personen immunologisch vatbaar voor, besmet met of herstellende van infecties met het influenzavirus.

Personen met actieve infecties aerosoliseerden de bacteriën die hun neus en keel koloniseerden, terwijl anderen – vaak in dezelfde “ademruimten” – zeer gevoelig waren voor invasie van en snelle verspreiding door hun longen door hun eigen of anderen koloniserende bacteriën. ” (1)

Drie keer in zijn rapport over het Fort Riley-vaccin experiment verklaarde Dr. Gates dat sommige soldaten een “ernstige reactie” hadden, wat duidt op “een ongebruikelijke individuele vatbaarheid voor het vaccin”.

Hoewel het vaccin velen ziek maakte, doodde het alleen degenen die er vatbaar voor waren. Degenen die ziek werden en overleefden werden “wolkvolwassenen” die de bacteriën op anderen verspreidden, wat meer wolkvolwassenen creëerde, zich naar anderen verspreidde waar het de vatbare doodde, de cyclus herhaalde totdat er niet langer onhygiënische omstandigheden in oorlogstijd waren, en er niet langer waren miljoenen soldaten om op te experimenteren.

De tol op Amerikaanse troepen was enorm en het is goed gedocumenteerd. Dr. Carol Byerly beschrijft hoe de “griep” als een lopend vuurtje door het Amerikaanse leger reisde. (vervang “bacteriën” door Dr. Byerly’s “griep” of “virus”):

“… Veertien van de grootste trainingskampen hadden griepuitbraken gemeld in maart, april of mei, en sommige van de besmette troepen droegen het virus met zich mee aan boord van schepen naar Frankrijk …

Terwijl soldaten in de loopgraven ziek werden, evacueerden de militairen hen uit de frontlinies en vervingen ze door gezonde mannen.

Dit proces bracht het virus voortdurend in contact met nieuwe gastheren – jonge, gezonde soldaten waarin het zich kon aanpassen, reproduceren en extreem virulent kon worden zonder gevaar voor opbranden.

… Voordat een reisverbod kon worden opgelegd, vertrok een contingent vervangende troepen van Camp Devens (buiten Boston) naar Camp Upton, Long Island, het ontschepingspunt van het leger voor Frankrijk, en nam griep met zich mee.

Medische officieren in Upton zeiden dat het “abrupt” arriveerde op 13 september 1918, met 38 ziekenhuisopnamen, gevolgd door 86 de volgende dag en 193 de volgende dag.

Ziekenhuisopnames piekten op 4 oktober met 483 en binnen 40 dagen stuurde Camp Upton 6.131 mannen naar het ziekenhuis voor griep. Sommigen ontwikkelden longontsteking zo snel dat artsen het diagnosticeerden door eenvoudigweg de patiënt te observeren in plaats van naar de longen te luisteren … ”(7)

De Verenigde Staten waren niet het enige land in het bezit van het experimentele bacteriële vaccin van het Rockefeller Institute.

Een rapport uit 1919 van het Instituut stelt: “Er moet worden vermeld dat voordat de Verenigde Staten de oorlog begonnen (in april 1917) het Instituut de bereiding van antimeningokokken serum had hervat om te voldoen aan de verzoeken van Engeland, Frankrijk, België, Italië en andere landen.”

In hetzelfde rapport staat: “Om aan de plotseling toegenomen vraag naar de curatieve serums van het Instituut te voldoen, werd snel een speciale paardenstal opgericht …” (8)

Een experimenteel antimeningocaal serum gemaakt in paarden en geïnjecteerd in soldaten die de krappe en onhygiënische levensomstandigheden van oorlog zouden betreden … wat zou er mis kunnen gaan?

Wordt het bacterieserum gemaakt bij paarden in het Rockefeller Institute dat werd geïnjecteerd in Amerikaanse soldaten en verspreid naar tal van andere landen die verantwoordelijk zijn voor de 50-100 miljoen mensen gedood door bacteriële longinfecties in 1918-19?

Het Instituut zegt dat het het bacteriële serum tijdens WOI heeft verspreid naar Engeland, Frankrijk, België, Italië en andere landen. Er is onvoldoende bekend over hoe deze landen experimenteerden met hun soldaten.

Ik hoop dat onafhankelijke onderzoekers deze vragen eerlijk zullen bekijken.

DE WEG OM TE HELLEN IS GOED BEDOELD
Ik geloof niet dat iemand die bij deze vaccin-experimenten betrokken was, iemand probeerde te schaden.

Sommigen zullen de naam Rockefeller zien en schreeuwen. ‘Illuminati!’ Of ‘de kudde ruimen!’

Ik geloof niet dat dat is gebeurd.

Ik geloof dat standaard medische hubris verantwoordelijk is – artsen die “God spelen”, denken dat ze de natuur kunnen temmen zonder onverwachte problemen te creëren.

Met medische overmoed denk ik niet dat de situatie de afgelopen 100 jaar wezenlijk is veranderd.

WAT NU?
De vaccinindustrie is altijd op zoek naar menselijke proefpersonen. Ze hebben het meeste succes als ze in staat zijn om bevolkingsgroepen te vinden die niet in staat zijn om te weigeren.

Soldaten (9), baby’s, gehandicapten, gevangenen, mensen in ontwikkelingslanden – iedereen die niet kan weigeren.

Experimenten met vaccins op kwetsbare bevolkingsgroepen behoren niet tot het verleden. Bekijk deze videoclip van Dr. Stanley Plotkin waar hij beschrijft hoe hij experimentele vaccins gebruikte voor weeskinderen, geestelijk gehandicapten, gevangenen en koloniale heersers.

De verklaring was in januari 2018. De hubris van de medische gemeenschap is nu hetzelfde of slechter dan 100 jaar geleden.

Lees ook:   Rusland, dump Amerika kom bij ons

Kijk zoals Dr. Plotkin toegeeft te schrijven:

“De vraag is of we experimenten moeten laten uitvoeren op volledig functionerende volwassenen en op kinderen die mogelijk bijdragen aan de samenleving of dat we initiële studies uitvoeren bij kinderen en volwassenen die een menselijke vorm hebben, maar geen sociaal potentieel.”

Bekijk de gruwelijke videoclip. (10)

Mede omdat de wereldgemeenschap zich terdege bewust is van medische overmoed en zich terdege bewust is van de slechte staat van dienst van de medische ethiek, heeft de Universele Verklaring inzake bio-ethiek en mensenrechten internationale normen ontwikkeld met betrekking tot het recht op geïnformeerde toestemming voor preventieve medische procedures zoals vaccinatie.

De internationale gemeenschap is zich er terdege van bewust dat de farmaceutische industrie fouten maakt en is altijd op zoek naar menselijke proefpersonen. In de verklaring staat dat personen het recht hebben om in te stemmen met preventieve medische ingrepen zoals vaccinatie.

Artikel 3 – Menselijke waardigheid en mensenrechten
1. Menselijke waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden moeten volledig worden gerespecteerd.
2. De belangen en het welzijn van het individu moeten voorrang hebben op het enige belang van wetenschap of samenleving.

Artikel 6 – Toestemming
1. Preventieve, diagnostische en therapeutische medische interventie mag alleen worden uitgevoerd met voorafgaande, vrije en geïnformeerde toestemming van de betrokken persoon, op basis van adequate informatie. T

hij toestemming moet, in voorkomend geval, uitdrukkelijk zijn en kan door de betrokken persoon te allen tijde en om welke reden dan ook worden ingetrokken zonder nadeel of vooroordeel. (11)

Schoon water, sanitaire voorzieningen, toiletten doorspoelen, gekoeld voedsel en gezonde voeding hebben gedaan en doen nog steeds veel meer om de mensheid te beschermen tegen besmettelijke ziekten dan welk vaccinprogramma dan ook.

Arts en de vaccinindustrie hebben zich krediet toegeëigend dat terecht toebehoort aan loodgieters, elektriciens, sandhogs, ingenieurs en stadsplanners.

Om deze redenen moeten beleidsmakers op alle overheidsniveaus de mensenrechten en individuele vrijheden van individuen beschermen door zich af te melden voor vaccinatieprogramma’s.

De overmoed van de medische gemeenschap zal nooit verdwijnen. Beleidsmakers moeten weten dat vaccins zoals alle medische interventies niet onfeilbaar zijn.

Vaccins zijn geen magie. We hebben allemaal verschillende vatbaarheid voor ziekten. Mensen zijn niet one size fits all.

In 1918-19 experimenteerde de vaccinindustrie op soldaten, waarschijnlijk met rampzalige resultaten.

In 2018 experimenteert de vaccinindustrie elke dag met zuigelingen. Het vaccinatieschema is nooit getest zoals het is gegeven. De resultaten van het experiment zijn in: 1 op de 7 Amerikaanse kinderen volgt een vorm van speciaal onderwijs en meer dan 50% heeft een vorm van chronische ziekte. (12)

In 1918-19 was er geen veiligheidscontrole nadat de vaccins waren afgeleverd.

In 2018 is er vrijwel geen veiligheidscontrole nadat een vaccin is toegediend.

Wie gaf je precies die griepprik op Rite Aid? Heeft u hun mobiele nummer van de winkelmedewerker als er iets misgaat?

In 1918-19 was de fabrikant niet aansprakelijk voor verwondingen of overlijden door vaccins.

In 2018 is er geen aansprakelijkheid voor vaccinfabrikanten voor verwondingen of overlijden door vaccins, die in 1986 werd geformaliseerd . (13)

In 1918-19 was er geen onafhankelijke onderzoeksopvolging die het officiële verhaal betwistte dat ‘Spaanse griep’ een mysterieuze ziekte was die uit de lucht viel. Ik vermoed dat veel van degenen van het Rockefeller Instituut wisten wat er gebeurde, en dat veel van de artsen die de vaccins aan de troepen toedienden wisten wat er gebeurde, maar die mensen zijn al lang dood.

In 2018 is de farmaceutische industrie de grootste campagnedonor voor politici en de grootste adverteerder in alle vormen van media, dus er is in de loop van 100 jaar niet veel veranderd.

Dit verhaal zal waarschijnlijk worden genegeerd door reguliere media omdat hun salarissen worden betaald door farmaceutische advertenties.

De volgende keer dat u iemand hoort zeggen: “Vaccins redden levens”, moet u eraan denken dat het waargebeurde verhaal van de kosten / baten van vaccins veel gecompliceerder is dan hun slogan van drie woorden. Vergeet ook niet dat vaccins in 1918-19 50-100 miljoen mensen hebben gedood. Als dat waar is, wegen die kosten ruimschoots op tegen elk voordeel, vooral gezien het feit dat loodgieters, elektriciens, sandhogs en ingenieurs het echte werk hebben gedaan en blijven doen dat de sterfte aan ziekten vermindert.

Vaccins zijn geen magie. Mensenrechten en bio-ethiek zijn van cruciaal belang. Beleidsmakers moeten de geschiedenis van medische overmoed begrijpen en de individuele en ouderlijke mensenrechten beschermen zoals beschreven in de Universele Verklaring van bio-ethiek en mensenrechten.

Kevin Barry is de president van First Freedoms, Inc. a 501.c.3. Hij is een voormalige federale advocaat, een vertegenwoordiger op het hoofdkantoor van de VN in New York en de auteur van Vaccine Whistleblower: Exposing Autism Research Fraud bij de CDC . Steun ons werk op www.firstfreedoms.org

Gelieve vragen van de media te richten aan [email protected].

Oorspronkelijk gepubliceerd op FirstFreedoms.org . Overgenomen met toestemming.

Heeft een militair experimenteel vaccin in 1918 50-100 miljoen mensen vermoord als ‘Spaanse griep’? Deel 2
Referenties
1. Sterfgevallen door bacteriële longontsteking in 1918-1919 Grieppandemie
John F. Brundage * en G. Dennis Shanks †
Auteursbevoegdheden: * Armed Forces Health Surveillance Center, Silver Spring, Maryland, VS; † Australian Army Malaria Institute, Enoggera, Queensland, Australië
https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/14/8/07-1313_article

2. Wereldgezondheidsorganisatie: onveilig drinkwater, sanitaire voorzieningen en afvalbeheer https://www.who.int/s Sustainable-development/cities/health-risks/water-sanitation/en/

3. J Infect Dis. 1 oktober 2008; 198 (7): 962-970.
Overheersende rol van bacteriële pneumonie als
doodsoorzaak bij pandemische influenza: implicaties voor paraatheid van pandemische influenza David M. Morens, Jeffery K. Taubenberger en Anthony S. Fauci
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/ artikels / PMC2599911 /

4. PDF van Fort Riley Study (1918)
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf

5. American Experience, “The First Wave” , PBS
https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/influenza-first-wave/

6. Mayo Clinic: Meningitis www.mayoclinic.org/diseases-conditions/ meningitis/ symptoms-causes /syc-
20350508

7. Volksgezondheid Rep . 2010; 125 (Suppl 3): 82–91.
Het Amerikaanse leger en de grieppandemie van 1918-1919
Carol R. Byerly , PhD
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862337/

8. Rockefeller Institute-pamflet PDF (1919)
https://digitalcommons.rockefeller.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=rockefeller-institute-descriptive-pamphlet

9. Is militair onderzoek gevaarlijk voor de gezondheid van veteranen? Lessen over een halve eeuw, een personeelsrapport opgesteld voor de Commissie veteranenzaken, senaat van de Verenigde Staten, december 1994
https://www.hsdl.org/?abstract&did=438835

10. Dr. Stanley Plotkin: vaccin-experimenten op weeskinderen, geestelijk gehandicapten en anderen (januari 2018)

11. Universele verklaring over bio-ethiek en mensenrechten (19 oktober 2005)
https://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=31058&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html

12. CDC biedt nieuwe statistieken over handicap Prevalentie

CDC Offers New Stats On Disability Prevalence

13. 1986 Compensatiewet vaccinatieschade
https://worldmercuryproject.org/news/childhood-vaccine-injury-act-protect/

rising-from-the-dead
Bestel hier !

Dr. Suzanne Humphries verlaat een lucratieve carrière als nefroloog (nierarts) en kan nu mensen helpen genezen.

In deze autobiografie legt ze uit waarom goede artsen binnen het huidige corrupte medische systeem worden gedwongen om echte, ethische geneeskunde te beoefenen.

Een van de gezonde stemmen als het gaat om het onderzoeken van de wetenschap achter moderne vaccins, geen enkele extremistische pro-vaccin-arts durfde haar ooit in het openbaar te debatteren.

book-the-vaccin-court-by-wayne-Rohde-large

Did a Military Experimental Vaccine in 1918 Kill 50-100 Million People Blamed as “Spanish Flu”?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken