web analytics

Gezonde jonge mensen sterven nu massaal in heel Australië, en de bedrijfsmedia durven nog steeds geen vaccins te noemen

In 2021 werkte de Australische regering samen met drie vaccinfabrikanten om het Australische volk te onderdrukken met verschillende niveaus van discriminatie, dwang, propaganda, onwettige detentie, segregatie, digitale nalevingssystemen en bredere bedreigingen voor het levensonderhoud van individuen. Deze totalitaire acties waren niet geworteld in gegevens of wetenschap en leverden geen voordeel voor de volksgezondheid op. Deze acties waren bedoeld om mensen psychologisch af te breken, hun lichaamsautonomie en persoonlijke overtuigingen te onderwerpen, en experimenten op hun lichaam te forceren.
Tegenwoordig sterven in heel Australië plotseling en onverwacht gezonde jonge mensen. Hoewel journalisten er nu over berichten, durven de corporate media de oorzaken van deze plaag nog steeds niet te noemen.

Sudden Adult Death Syndrome (SADS) verovert de wereld stormenderhand

Volledig gevaccineerde personen die een fit en gezond leven leiden, overlijden onverwacht. Volgens het Royal Australian College of General Practitioners wordt deze nieuwe overlijdenscategorie “Sudden Adult Death Syndrome (SADS)” genoemd. Mensen onder de 40 worden nu aangespoord om hun hart te laten controleren, aangezien een golf van jonge mensen instort nadat ze gedwongen werden om deel te nemen aan experimenten met bloedstollingsvaccins.
Melbourne’s Baker Heart en Diabetes Institute hebben een nieuw nationaal register ontwikkeld om de toename van het aantal sterfgevallen onder jonge, gezonde populaties beter te registreren. Dit register is het eerste ter wereld dat ziekenhuis-, ambulance- en forensische informatie bevat. Een woordvoerder van het Instituut zei: “Er zijn ongeveer 750 gevallen per jaar van mensen onder de 50 jaar in Victoria die plotseling hun hart stoppen.” Het Instituut meldt dat er nu elke maand ongeveer negen jonge mensen zonder oorzaak overlijden, zelfs na een volledige autopsie. Natuurlijk omvat deze autopsie geen onderzoek naar de hartbeschadigende vaccins die deze jonge mensen nodeloos krijgen.

Lees ook:   Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’

In de VS is een SADS-organisatie opgericht om jongeren bewust te maken van Sudden Arrhythmia Death Syndrome. Deze stichting schat dat er nu jaarlijks 4.000 kinderen overlijden aan SADS. De stichting meldt dat meer dan de helft van de gevallen een familiegeschiedenis van een SADS-diagnose bevat; de stichting vermeldt echter niet welke soortgelijke acties die gezinsleden hebben ondernomen, noch doet zij onderzoek naar de leefstijlfactoren en het vaccingebruik die deze gezinsleden gemeen hebben met betrekking tot de SADS-diagnose.

Een groot deel van de wetenschappelijke gemeenschap negeert de oorzaken van SADS en SIDS om hun opperheren te plezieren – de vaccinindustrie

Genetische screening wordt gebruikt om iemands risico op SADS te bepalen, maar genetische screening is slechts een formaliteit. Het voorspelt niet nauwkeurig een SADS-geval, onderzoekt de oorzaken ervan of voorkomt dat het gebeurt. Cardioloog Dr. Elizabeth Paratz zei dat het erg moeilijk is om SADS te bestrijden, omdat het echt een “diagnose van niets” is. Het is een “zeer moeilijk te begrijpen entiteit” voor familie en vrienden van slachtoffers, zei ze.
Het is “niet zo eenvoudig als iedereen in Australië genetisch gescreend te worden”, zei ze omdat wetenschappers niet 100 procent zeker weten “welke genen dit veroorzaken”. Misschien kijkt de wetenschappelijke gemeenschap op de verkeerde plek, omdat ze hun opperheren, hun sponsors en hun overheidshandhavers – de vaccinindustrie, beschermen.
Naarmate meer mensen worden gescreend op SADS, worden de echte problemen genegeerd en krijgen patiënten een vals gevoel van veiligheid. De echte druk op het hart omvat covid-19-vaccins en alle onderdrukkende maatregelen die zijn genomen om naleving af te dwingen. De aanhoudende genetische interferentie van het menselijk lichaam met giftige spike-eiwitten veroorzaakt hartontsteking, bloedstolsels en noodhartproblemen. Ook het aanhoudende zuurstofgebrek en de cardiovasculaire belasting van maskers spelen een rol. Leven in angst en in een onderdrukkende staat, waar de overheid en farmaceutische bedrijven verenigingen en mensenrechten dicteren, heeft ook een negatieve invloed gehad op de cardiovasculaire gezondheid. Deze problemen kunnen niet langer worden genegeerd.
De generatie die opgroeide met een op hol geslagen, onverklaarbaar vaccinschema voor de kinderjaren en een steeds toenemende mate van wiegendood (SIDS) en autisme, wordt plotseling de generatie die te maken krijgt met een op hol geslagen covid-19-vaccinprogramma en plotseling volwassen dood en hartschade die het heeft aangericht.

Lees ook:   Huisarts Elens stapt naar de rechter

https://nworeport.me/2022/06/12/healthy-young-people-now-dying-en-masse-across-australia-and-the-corporate-media-still-wont-dare-mention-vaccines/

Gerelateerde artikelen

Back to top button