web analytics

Wetenschappers verbijsterd na mysterieuze explosies in San Francisco

Wetenschappers zijn verbijsterd achtergelaten nadat een reeks mysterieuze explosies San Francisco deed schudden, volgens rapporten.

Op zaterdagavond 28 mei, om ongeveer 23.00 uur, deden drie opeenvolgende explosies een groot deel van het centrum van San Francisco schudden. De eerste schokte deze verslaggever uit bed, halverwege een goed boek dat op de grond belandde. Het werd binnen enkele ogenblikken gevolgd door een tweede en vervolgens derde zeer luide knal, de laatste vergezeld van een fakkel die de nachtelijke hemel even verlichtte…
Een soortgelijke explosie werd gehoord op dinsdag 31 mei om ongeveer 19.00 uur. Het was niet zo luid en werd niet zo algemeen gehoord. Maar de knallen op zaterdagavond werden gehoord (en in de meeste gevallen gevoeld) in Japantown, Nob Hill, Pacific Heights, Hayes Valley en de Inner Sunset – om maar een paar gebieden te noemen waar anekdotische controles werden uitgevoerd …

Iemand moet ergens op de een of andere manier een idee van wat er aan de hand is, rechts onderzoekende geesten willen weten.

Notthebee.com meldt: als iemand een idee heeft, vertellen ze het zeker niet.
Wat echter het meest bizar is, is dat deze hausses blijkbaar al geruime tijd in de stad plaatsvinden …
Sommige inwoners van Marin County uiten hun bezorgdheid en zeggen dat ze ’s nachts harde knallen hebben gehoord en niet geloven dat ze van vuurwerk zijn. “Er zijn echt luide explosies geweest!” zei Cristina Peralta.

In die tijd vond een plaatsvervanger van Marin County “bewijs dat iemand een soort onbekend apparaat had aangestoken dat een grote boom in het gebied had beschadigd”. Maar er is nog steeds geen officiële verklaring.

Lees ook:   Man Raped By Fallen Angels Has DNA Evidence

Ondertussen, hier is 2018, ook in de Bay Area:
Een mysterieus licht aan de hemel en een luide knal deden zondagavond laat in de buurten van South Bay rammelen.
Honderden mensen die in de buurt van Branham High School in South San Jose wonen, meldden op het gemeenschapsnetwerk Nextdoor het zondag net voor middernacht te horen.

Een lokale bewoner benadrukte: “Op oudejaarsavond zijn er altijd mortieren of M-100’s of M-1000’s die hier in de buurt afgaan… We weten hoe die klinken. Dit leek er niet op.”

2015:
Bewoners die in sommige buurten van Berkeley wonen, zijn de afgelopen weken ’s nachts wakker gehouden vanwege mysterieuze knallen die in het gebied te horen waren. Het is een onopgelost mysterie dat zelfs de politie achter de oren krabt. …

Joel Bryant zei dat hij de dreunen de afgelopen maand minstens acht verschillende keren had gehoord. “We staan ​​er versteld van”, zei hij. ‘Het is niet zo scherp als een geweerschot. Het klinkt als een luchtbomexplosie.”
Mensen, het gaat helemaal terug tot in ieder geval 2009 :

Ik ben net verhuisd naar Lower Nob Hill, en blijf echt grote knalgeluiden horen. Ze komen vaker wel dan niet uit de straat bij Tenderloin, en klinken gewoon als grote bonkende geluiden, alsof een gigantische pallet van iets dat net op het cement is gevallen. Ik heb geen idee wat dit zijn, maar ze gebeuren VEEL. Minstens één keer per dag, en meestal ’s nachts.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button