web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysteriePolitiek-Elite

Schip uit de Tweede Wereldoorlog verschijnt op mysterieuze wijze op het plaatselijke schoolplein

‘Nou, ik bedoel, het was een enorm slagschip of zoiets dat op zijn kant kantelde. En het was een oude,’ vervolgde meneer Cornys. “Van een afstand dacht ik dat het rook was van een brand of zoiets, want er was rook, weet je? Maar toen ik dichterbij kwam, was dit ding enorm. Het was de lengte van een voetbalveld en ik zou zeggen 30 meter hoog bij de mast. Het zat daar gewoon alsof het er altijd al was geweest. Mijn Suzy begon ernaar te blaffen. Godzijdank had ik mijn iPhone bij me en kon ik een paar foto’s maken. Lees hier: https://helenastales.weebly.com/blogu…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥