web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De verborgen waarheid over de maan – er klopt iets niet!

Als je de maan onderzoekt, zul je misschien verrast zijn. De verwijzing naar de oude geschiedenis, de perfecte geometrische symmetrie en de getuigenissen van astronauten lijken allemaal op één logische conclusie te wijzen: dat onze maan hoogstwaarschijnlijk een uitgeholde structuur en een kunstmatige satelliet is, die met opzet slechts een paar keer in de baan van de aarde is geplaatst.

Honderdduizend jaar geleden – en dat de geavanceerde ingenieurs dit hebben bereikt, niet alleen met de bedoeling de biologie van de aarde te beïnvloeden, maar ook om haar bewoners te overzien en te beheersen. Deze video combineert deel 1 en deel 2 van onze serie over de theorie van de kunstmatige maan met enkele verbeteringen

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥