web analytics

Menselijk scheppingsverhaal waarvan ze niet willen dat je het weet: Anunnaki Gods

Bewaarders van oude kennis weten al lang dat het mysterie van de oorsprong van de mensheid veel gecompliceerder is dan algemeen aanvaarde noties van natuurlijke evolutie. Ze vertellen ons dat de goden van Eden, de Annunaki, een bestemming voor ons hebben gepland die nog steeds wordt uitgespeeld door onze voortdurende obsessie met goud. Bewijs hiervan kan worden afgeleid uit oude tempels, die ooit dienden als plaatsen voor de menselijke elite om met deze buitenaardse goden te communiceren en hen het goud te brengen dat hun dienaren voor hen hadden gewonnen. Als we dit eenmaal in het reine komen en beseffen dat we niet alleen zijn, dan kunnen we opstaan ​​en onze plaats innemen tussen de vele groepen die de hemelse rijken bezetten. Met: Erich von Däiniken, Michael Tellinger, William Bramley.

 

Lees ook:   50 % Zweden sterft alleen

Gerelateerde artikelen

Back to top button