web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Hepatitis-uitbraak met onbekende oorzaak bij kinderen een direct gevolg van het COVID-“vaccin” van AstraZeneca, zegt viroloog

Een gerespecteerde viroloog-immunoloog heeft een brief geschreven aan het gewaardeerde British Medical Journal (BMJ) waarin hij uitlegt dat een nieuwe uitbraak van “acute hepatitis van onbekende oorsprong bij kinderen” een direct gevolg is van AstraZeneca’s virale vector Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccin .”

Miljoenen kinderen in het Verenigd Koninkrijk werden geïnjecteerd met het gif, waarvan een eerdere studie, gepubliceerd in het Journal of Hepatology , bevestigde dat velen van hen ernstige leverschade ontwikkelen – in sommige gevallen die een dringende levertransplantatie vereisen.

Dr. Ann-Cathrin Engwall zei dat adenovirusinfecties, die aanwezig zijn bij 70 procent van de getroffen kinderen, de oorzaak kunnen zijn van acute hepatitis bij waargenomen kinderen – hoewel adenovirusinfecties normaal gesproken geen hepatitis veroorzaken bij gezonde kinderen.

Dit vreemde fenomeen, zei ze, zou kunnen wijzen op “een volledig nieuw type adenovirus dat mogelijk in de menselijke populatie is geïntroduceerd.”

“Een aanzienlijk deel van de bevolking in het VK heeft Vaxzevria gekregen, een adenovirusvectorvaccin van AstraZeneca, ontwikkeld door het Jenner Institute in Oxford”, schreef Dr. Engwall in haar brief, daarbij verwijzend naar onderzoek over het onderwerp.

“De virale vector van de chimpansee werd geselecteerd vanwege de lage kudde-immuniteit in de menselijke populatie en is afkomstig van een adenovirus dat is gezuiverd uit de uitwerpselen van chimpansee-welpen.”

Lees ook eens:  Ziekenhuis probeert kinderen te ontvoeren die ivermectine kregen van ouders

Gekke Franken-wetenschappers denken dat ze goden zijn, en kinderen betalen de prijs
De vector zelf is genetisch gemanipuleerd, legde ze uit en merkte op dat hij zich niet alleen kan vermenigvuldigen. Hierdoor kunnen “belangrijke genen” worden toegevoegd, wat in het geval van Vaxzevria vermoedelijk de DNA-sequentie is die het spike-eiwit van het oorspronkelijke SARS-CoV-2 tot expressie brengt.

“Zou het adenovirusvectorvaccin kunnen hebben bijgedragen aan een nieuw recombinant virus?” vroeg Dr. Engwall.

“Zelfs als de virusvector zich niet vermenigvuldigt, is er een duidelijk risico dat zo’n groot aantal individuen wordt blootgesteld dat recombinatie met een adenovirus kan optreden.”

Het blijkt dat een overlevingsmechanisme voor adenovirussen bekend als multipliciteitsreactivatie (MR) in 1971 werd ontdekt door Japanse onderzoekers, die opmerkten dat beschadigde adenovirusgenomen kunnen interageren met andere adenovirussen in een cel om een ​​nieuw levensvatbaar viraal genoom te vormen.

“Het mechanisme wordt beschreven als een vroege variant van een reproductief (seksueel) proces dat kan voorkomen in micro-organismen”, legt Dr. Engwall uit. “Een deel van de bevolking, vooral individuen met een gecompromitteerd immuunsysteem, draagt ​​latente adenovirussen bij zich.”

“In Zweden is ongeveer 20 procent van de volwassenen en 50 procent van de kleuters drager. Dit veiligheidsprobleem van virale vector-afgiftesystemen werd vaak besproken in het begin van de ontwikkeling van deze medische hulpmiddelen.”

Lees ook eens:  Iedereen wist dat CV-19 Vaxx een crimineel biowapen was

De massale introductie van adenovirusvectorvaccins op de hielen van de plandemie is een primeur in de menselijke geschiedenis. Het risico op recombinatie met adenovirussen is dus enorm verhoogd – wat de plotselinge en schijnbaar uit het niets verschijnende hepatitis bij volledig geïnjecteerde kinderen verklaart.

Het echt trieste is dat als deze virale vectorinjecties in feite de oorzaak zijn van acute hepatitis bij kinderen, de symptomen die ze nu ervaren “slechts het topje van de ijsberg kunnen zijn”, waarschuwde Dr. Engwall.

“Het virus kan zich vanuit het VK naar andere landen hebben verspreid, maar het is ook mogelijk dat adenovirus-recombinaties onafhankelijk elders in de wereld hebben plaatsgevonden waar ook adenovirus-vectorvaccins zijn gebruikt”, voegde ze eraan toe in haar brief.

“De ontwikkeling van een nieuw, meer pathogeen adenovirus zou kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van adenovirusvectorvaccins in grote populaties, en het is consistent met de beschikbare feiten. Om dit belangrijke veiligheidsprobleem van virale vectorvaccins te onderzoeken, is sequencing van volledige adenovirusgenomen van gevallen en vergelijkingen met de vaccinvirale vector noodzakelijk om deze hypothese te verifiëren of te verwerpen.”

Het laatste nieuws over Fauci Griepprikken is te vinden op ChemicalViolence.com.

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥