web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Fauci zegt dat het doel van lockdowns is om “mensen te laten vaccineren”

Onlangs verscheen nep-overheids-”dokter” Tony Fauci op  MSNBC  om  lockdowns te prijzen  als een manier om mensen te martelen om zich te laten “vaccineren” voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19).

Gevraagd door gastheer Andrea Mitchell over het  zich ontvouwende hellandschap  in Shanghai op dit moment, dat opnieuw is afgesloten onder het mom van iedereen “veilig” te houden tegen de nieuwste BA.2 “subvariant” van de Omicron (Moronic) variant van de Chinese griep , Fauci had dit te zeggen:

“China heeft een aantal problemen, waarvan twee dat de volledige lockdown, wat hun aanpak was, een strengste lockdown die je in de Verenigde Staten nooit zou kunnen implementeren. Hoewel dat de verspreiding van infecties voorkomt, herinner ik me dat ze al vroeg zeiden, en ik denk dat ze het beter deden dan wie dan ook.’

In wat een verspreking lijkt te zijn geweest – of misschien niet – verklaarde Fauci verder dat “je lockdowns gebruikt om mensen te laten vaccineren, zodat je, wanneer je je openstelt, geen golf van infecties krijgt.”

Met andere woorden, lockdowns hebben niets te maken met het stoppen van de verspreiding van welke ziekte dan ook. Ze gaan over het inroepen van fascisme en tirannie als straf tegen degenen die weigeren neergeschoten te worden in gehoorzaamheid aan Fauci’s bevelen.

Lees ook eens:  Mark Rutte - De marionet van Soros & co

“Omdat je te maken hebt met een immunologisch naïeve populatie van het virus omdat ze niet zijn blootgesteld vanwege de lockdown”, vervolgde Fauci zijn autoritaire filosofie.

Fauci zegt dat China massale genocide moet plegen met meer lockdowns omdat zijn vaccins niet goed genoeg zijn

Ondanks het feit dat Chinezen zichzelf ophangen en uit ramen springen vanwege de laatste lockdown, waardoor velen van hen verhongeren, zegt Fauci dat dit allemaal een goede zaak is.

Omdat de Chinese versie van de Fauci Griepprik niet goed genoeg is voor Fauci’s persoonlijke normen, zegt hij dat hij gelooft dat de lockdowns en de daaropvolgende genocide nodig zijn om een ​​beter niveau van bescherming tegen Moronic te bieden.

“Het probleem is dat de vaccins die ze hebben gebruikt lang niet zo effectief zijn als de vaccins die in de Verenigde Staten, het VK, de EU en andere plaatsen worden gebruikt”, zei Fauci. “Ze hebben dus niet de mate van bescherming die optimaal is.”

Wat Fauci hiermee echt bedoelt, is dat hij en zijn maatjes geen financieel belang hebben bij de covid-injecties in China, en dus geen geld verdienen met het gebruik ervan. Dus in zijn gedachten is het de beste manier om een ​​nieuwe winststroom voor hemzelf en zijn vrienden te verzekeren, door ze allemaal op te sluiten totdat China de shots begint te kopen waarin Fauci persoonlijk is geïnvesteerd.

Lees ook eens:  Hoelang gaat dit duren: Jensen

“Ze hebben ook een groot deel van hun oudere bevolking, die de meest kwetsbaren onder ons zijn, en dus is er een dubbele negatieve”, vervolgde Fauci op het nepnieuwsnetwerk.

“Ten eerste hebben ze geen mensen die beschermd zijn, en B, de mensen die het het meest nodig hebben, krijgen de vaccinatie niet. Dat is de bron van het probleem in China.”

Je kunt hieronder een fragment van het interview met Fauci bekijken:

Op geen enkel moment tijdens het interview bracht Fauci zelfs maar de mensenrechtenschendingen aan de orde die momenteel plaatsvinden in China, waar bewoners met geweld in hun huizen worden opgesloten zonder voedsel. Tot zover de zorg voor het menselijk leven.

“Is niet de meest directe ‘bron van het probleem’ in China dat mensen worden opgesloten in hun kistenhuizen en worden verhongerd in een maniakale zoektocht naar ‘nul COVID?’”, vroeg Steve Watson, schrijvend voor  Summit.news .

Het laatste  plandemic -gerelateerd nieuws is te vinden op  Pandemic.news .

Bronnen zijn onder meer:

Summit.nieuws

NaturalNews.com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥