...

28 januari 2022

 

In Engeland mocht een 12-jarige jongen hormonen nemen zodat hij een meisje begon te worden

In Engeland mocht een 12-jarige jongen hormonen nemen zodat hij een meisje begon te worden

615 × 828

(Eng land)
De 12-jarige Ashley Lammin werd als een jongen geboren en haar naam was tot 8 jaar Ashton. Ashley woont in Kent, Engeland, en onlangs, met de volledige goedkeuring van artsen, begon ze hormonale puberteitblokkers te nemen.
(Ze blokkeren dus de hormonen die maken dat een jongen mannelijker wordt en een meisje vrouwelijker..dat is heel ongezond voor het lichaam uiteraard!)
Met deze pillen kan Ashley geen man meer worden, omdat Ashley zichzelf ”bewust” (-denkt- dat zij zichzelf) als een meisje beschouwt en op 18-jarige leeftijd onder het mes van de chirurg wil liggen om haar jongensachtige lichaam in het lichaam van een meisje te veranderen.

Ashley Lammin is een van de jongste Britse tieners aan wie hormonale medicijnen werden goedgekeurd en dergelijke veroorzaakten onmiddellijk veel controverse in de samenleving. (Laatst nog één van 3 jaar oud hoor!)

Critici weten zeker dat kinderen op deze leeftijd helemaal niet kunnen begrijpen wat ze precies willen!!!(precies) en dat het verlangen van Ashton (Jan) om een meisje(Grietje)  te worden slechts een gril is voor kinderen.

Ter rechtvaardiging verzekert Ashley’s moeder – de 43-jarige Terry Lammin, critici en journalisten dat haar zoon zichzelf van jongs af aan als een meisje beschouwde, maar als ze zich vergist, heeft Ashley tijd tot 18 jaar om de operatie te weigeren en toch een man te worden.

Critici in reactie zeggen dat het lichaam nog steeds ernstig beschadigd zal raken door hormonale medicijnen waarvan de effecten op deze jonge organismen nog niet volledig zijn bestudeerd.

Als mijn kind er zo uitzag als jongen zijnde, kreeg hij echt zo een enorme schop in zijn klootjes dat hij van schrik weer mannelijk werd…serieus!!!!!!!!!!

Op de leeftijd van 5 jaar vond Ashton zijn penis niet zo leuk (????)  wmpl wacko via Angel-Wings wmpl whistle via Angel-Wings

Moeder: “Wat is er schatje?” Kind: “Ik vind mijn piemol niet zo leuheukkkkkkk”.

(Tegenwoordig, Oh dan ben je dus een meisje! Hups meidenkleding aantrekt)

Vroeger op de boerderie:”Wat hebbie te zeuren… Klabats an de kop kun je krieg’n”. WHAMMMMM!
Kutkind!

-dat hij zijn moeder erop aandrong om hem te verwijderen. (Sure!)En toen ze hem vertelde dat dit verkeerd (Tuurlijk zei ze dat)was, vroeg hij verbijsterd waarom hij hem nodig had. (Nu jongen daar kom je wel achter na je studie! 😉 insidersjoke… eerst studeren dan pas seks, anders zakken je brains down under…dat verhaal en dus enzo)

Ashton droeg ook niet graag broeken en andere kleding voor jongens, maar kleedde zich graag in roze jurken en werd verliefd op de jurk van de prinses (weet niet welke vast die stijve van Amali….) , die hij op zijn verjaardag kreeg.

Toen hij 8 jaar oud was, resulteerde deze discrepantie erin dat Ashton iedereen vroeg hem Ashley te noemen en zelfs nog zekerder werd dat hij in het verkeerde lichaam was geboren.(8 jaar oud en iedereen noemt je ineens Greetje ipv Jan…dat is best verwarrend dat volwassenen hierin meegaan! Misschien was het kind wel bezeten door een entiteit oid… Haar naam was Greetje… 🙂 )

Toen artsen Ashley toestonden(Artsen kunnen ook gewoon NEE zeggen!) om puberteitblokkers te nemen, was het voor haar de eerste belangrijke -overwinning- (Fout woord aangaande een kind die begeleid wordt door volwassenen en dan merkt dat iedereen hem op zijn grillen bediend) op de weg naar het ‘juiste’ lichaam.

Ashley benadert het soortgelijk van de meest radicale kant. Ze beschouwt zichzelf zoveel als een meisje dat ze kort na de geslachtsverandering operatie een operatie voor baarmoeder transplantatie wil ondergaan, om later zwanger te worden en een kind te baren. (Jezus kan dat ook nog…krijgt het dan een baarmoeder van een overleden vrouw????????? OMG)

Lees ook:   Vrouw schildert droomprins

Zulke uitspraken maken critici gek, ze zien dit alleen als een kind dat gehersenspoeld is door tolerantie en belachelijke grillen. Naar hun mening moet het kind naar een psycholoog, in plaats van hem toe te staan ​​zich voor te bereiden op een gevaarlijke operatie.

“toen ze  drie jaar was vertelde Ashley (Kees) me dat het mijn schuld was dat we haar de naam van een jongen gaven. Ik voelde me verschrikkelijk. Toen ging ik gewoon met haar mee, het was belangrijk voor mij dat mijn kind gelukkig was”, zegt Ashley’s moeder. (Slechte moeder dit echt…kind had een klap voor de reet moeten krijgen klaar.. en nu je huiswerk maken schavuit!)

BRITAIN: 12-Year-Old Trans Girl Starts Puberty Blockers, Identified as Girl Since Age 3 - National File
Naast Ashley heeft Terry Lammin nog zeven kinderen (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Daarom is het niet moeilijk te begrijpen waarom het voor een vrouw handiger was in te stemmen met de woorden van het kind, in plaats van met hem in conflict te blijven.

Ashley had geen specifieke problemen toen ze zich vóór ze naar school ging in meisjeskleding kleedde, maar toen ze in meisjesachtige kleding naar school ging en toiletten voor meisjes gebruikte, ontstonden er conflicten met de ouders van andere kinderen. (Ja… wat is daar gek aan dan?) Voor hen was dit allemaal te vreemd en ongewoon. Ze stopten zelfs met Ashley uit te  nodigen op verschillende kinderfeestjes. (Snap het wel)

Op 11-jarige leeftijd ging Ashley naar de middelbare school en daar werd ze een doelwit voor een groep kinderen die haar uitschold en haar spullen verspreidden. Daarom moest Ashley overschakelen naar thuisonderwijs.

Vanwege dit alles werd Ashley erg angstig en dacht zelfs aan zelfmoord. (En dat kwam niet door de hormoonbehandeling?) Ze vroeg haar moeder waarom dit alles met haar was gebeurd en zei dat ze zichzelf haatte.
(Nou kind mama vond het goed toen je 3 jaar oud was en je zei dat je een meisje was, en toen trok mama je meisjeskleertjes aan! Daarom!)

Daarna begon de vrouw het kind naar artsen te brengen en uiteindelijk kwamen ze in de kliniek terecht voor de problemen van genderdysforie. Het was daar dat hormonen werden voorgeschreven voor het kind, dat Ashley nu tot minstens 18 jaar oud zal nemen.

Girl, 12, one of UK's youngest to start transition after being 'born in wrong body' - Mirror Online

Moeder laat zichzelf vast ombouwen tot ieniemienie kleutermeisje ofzo…¿

Behoorlijk verziekt als je het mij vraagt.
Een kind nog maar, net als laatst dat kind van net 3 jaar oud…
een kind kan niet weten wat het wil zijn…want het is nog niet…
Dat bewustzijn moet nog groeien en een ik worden, daar zijn die eerste levensjaren juist zo enorm belangrijk voor.
En dat moeten ze zelf ontwikkelen, niet dankzij ouders die denken dat… of willen dat, of aandacht tekort komen.
Dit is gewoon kneiterziek.

Meestal voorvoelt een gevoelig moeder wel wat haar kind gaat worden als het zich nog in de buik bevindt.
Wat het kind ook wordt, 50-50…maakt dat nu uit?
Laat een kind aub kind zijn, zonder bemoeienis aangaande een geslacht. Het is wat het is nml!
Maak je kind niet kapot door het te vertellen dat jij denkt of vindt dat het van een ander geslacht had moeten zijn.
Ben je helemaal gek geworden!!!!!

Dat is pas kindermishandeling!

Natuurlijk als jij je dochtertje -zoon-hormonen geeft, zodat ze mannelijk-vrouwelijk- gaat worden, zal het dat ook worden…hoe kun je dat doen? Als ouder zijnde, hoe haal je het in je hoofd überhaupt.
Je misvormt je kind op alle fronten…

https://paranormal-news.ru/news/gormony_dlja_12_letnego_malchika/2019-12-11-16489

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/12/10/transgender-girl-12-starts-puberty-blockersas-mother-says-knew/

https://nationalfile.com/britain-12-year-old-trans-girl-starts-puberty-blockers-identified-as-girl-since-age-3/

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/girl-12-one-uks-youngest-21064530

Waar gaan we naartoe in deze wereld?
Weet jij het?
Als we dit allemaal normaal gaan vinden wordt het 1 grote chaos!
En daar komt niemand nog uit!


Gerelateerde berichten