30 april 2021

 

Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet

De werkelijke achterliggende oorzaak van de obesitasepidemie, en dus het overgewicht waar miljoenen mensen last van hebben, is dan ook niet voeding. Het is ook niet een tekort aan beweging.

Dit blijkt onder andere uit een jarenlang wetenschappelijk onderzoek onder leiding van dr. Luc Evenepoel die langdurig betrokken was bij het opstellen van een wetenschappelijk vermageringsprogramma. De resultaten van al deze onderzoeken zijn gebundeld in zijn werk ‘Levenslank’.

“Je kan het allemaal niet geloven wat er allemaal verkocht wordt als wondermiddel om gezond af te slanken”, zegt dr. Evenepoel. “Vergeet alle vermageringspillen, afslankcrèmes, lotions en ongezonde en nutteloze crash diëten.

 

Lees verder: https://www.ninefornews.nl/afslankindustrie-liegt-om-dik-houden/

 

Lees ook:   'Energiedrank slecht voor het hart'

Gerelateerde berichten