web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Een rechter staat op het punt uitspraak te doen over Pfizergate-zaak om Big Pharma verantwoordelijk te houden voor Covid-vaccinfraude

Het laatste sprankje hoop om Big Pharma verantwoordelijk te houden voor fraude berust nu op een rechtszaak tegen vaccinfabrikant Pfizer. In een update aan Becker News wordt verwacht dat een rechter binnenkort zijn uitspraak zal doen over het al dan niet vervolgen van de ‘Pfizergate-fraudezaak’.

“De rechter beslist, terwijl ik typ, of we op ontdekking gaan of de zaak wordt geseponeerd”, zegt Pfizer-klokkenluider Brook Jackson tegen Becker News.

Nadat de CDC deze week heeft gestemd om de Covid-shots toe te voegen aan het schema voor vaccinaties voor kinderen, onder de PREP-wet, heeft het in feite juridische immuniteit gekregen voor rechtszaken. Er is echter geen wettelijke immuniteit als Pfizer fraude heeft gepleegd.
In september kwam Pfizer-klokkenluider Brook Jackson naar voren met haar explosieve rapport over het vermeende misdrijf van het bedrijf, daarbij verwijzend naar ‘vervalste gegevens’ en gemanipuleerde klinische onderzoeken. In januari spande ze een rechtszaak aan tegen Pfizer voor het plegen van fraude tegen het Amerikaanse volk. In februari oordeelde de rechter dat de rechtszaak, onder leiding van advocaat Robert Barnes, kan overgaan tot de voorbereidende onderzoeksfase. Het staat nu op het punt om mogelijk voor de rechter te gaan.

bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥