web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politiek-Elite

Mark Rutte: Ik was graag biseksueel geweest

Mark Rutte: Ik was graag biseksueel geweest

Onze premier was graag biseksueel geweest, want ‘dan krijg je de hele wereld achter je aan’, ook vindt hij het fijn om naakt in huis rond te lopen ‘als de gordijnen dicht zijn’. Dit heeft Mark Rutte vier jaar geleden in een wel erg openhartig interview aan de Viva verteld. Het verhaal wordt deze week gerecycled na een dringend verzoek van de Rijksvoorlichtingsdienst om er niet meer over te beginnen.
Rutte deed zijn ontboezemingen vier jaar geleden bij interviewster Tatum Dagelet. De uitspraken deden toen geen stof opwaaien omdat Rutte nog niet zo in spotlights stond. Hij sprak ook over (het ontbreken van) relaties en dat hij een echt moederskindje is: ‘ik eet nog steeds één keer in de week bij mijn moeder’.

Bij Viva waren ze zelf al lang vergeten dat het interview nog ergens diep in de archieven zat, maar het was de Rijksvoorlichtingsdienst die Dagelet er onlangs aan herinnerde op een bijeenkomst waar Rutte ook was. De RVD vroeg Dagelet om nooit meer over het betreffende interview te beginnen.

‘Ik wist echt niet meer wat er zo bijzonder aan het interview was, tot ik het terug las en besefte dat het pikante uitspraken zijn voor iemand die nu premier is’, vertelt Viva-hoofdredacteur Corinne van Duin vandaag aan Sp!ts. Omdat Viva deze week in het teken van Gossip staat, staan de highlights van het gesprek met Rutte nu opnieuw afgedrukt in het tijdschrift.

Willeke Tersteeg

https://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/2433090/2011/05/18/Mark-Rutte-Ik-was-graag-biseksueel-geweest.dhtml

 

Brr en rillll enzooooow

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥