...

02 december 2021

 

Miljoenen zieke mensen. Maar de test meet dat niet echt. De test is belachelijk…

https://banned.video/watch?id=5e8a73df7454650087847e78

In dit artikel zal ik citaten uit officiële bronnen presenteren over hun eigen diagnostische test voor het coronavirus. Ik heb het over fatale gebreken in de test.

Omdat casusnummers gebaseerd zijn op die tests (of helemaal geen tests), is het hele ‘pandemische effect’ ontstaan ​​uit nepwetenschap.

In een moment van waarheid kan een propagandaprof tegen een collega mompelen: ‘Weet je, we hebben een geweldige diagnostische test voor het virus. De test levert allerlei resultaten op die zeggen dat deze persoon ziek is en die persoon is ziek. Miljoenen zieke mensen. Maar de test meet dat niet echt. De test is belachelijk, maar in ons voordeel belachelijk. Het bouwt het beeld op van een wereldwijde pandemie. Een excuus om de planeet af te sluiten en economieën en levens te vernietigen … ”

De wijdverbreide test voor het COVID-19-virus wordt de PCR genoemd. Ik heb er veel over geschreven in eerdere artikelen.

Laten we nu naar gepubliceerde officiële literatuur gaan en kijken wat het onthult. Spoiler alert: de toegelaten gaten en tekortkomingen van de test zijn verwoestend.

Van “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” [1]:

“Detectie van viraal RNA duidt mogelijk niet op de aanwezigheid van een infectieus virus of op het feit dat 2019-nCoV de veroorzaker is van klinische symptomen.”

Vertaling: een positieve test garandeert niet dat het COVID-virus helemaal een infectie veroorzaakt. En, tussen de regels door, misschien zit het COVID-virus misschien helemaal niet in het lichaam van de patiënt.

Van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): “Technische richtlijn voor coronavirusziekte (COVID-19): laboratoriumtests voor 2019-nCoV bij mensen” [2]:

“Verschillende assays die de 2019-nCoV detecteren, zijn en worden momenteel ontwikkeld, zowel intern als commercieel. Sommige assays detecteren mogelijk alleen het nieuwe virus [COVID] en sommige detecteren mogelijk ook andere stammen (bijv. SARS-CoV) die genetisch vergelijkbaar zijn. ”

Vertaling: Sommige PCR-tests registreren positief voor typen coronavirus die niets met COVID te maken hebben, inclusief gewone oude corona’s die niet meer dan een verkoudheid veroorzaken.

Het WHO-document voegt dit kleine stukje toe: “Beperkingen voor protocolgebruik: optionele klinische monsters voor testen zijn [nog] niet gevalideerd.”

Vertaling: we weten niet zeker welke weefselmonsters van de patiënt moeten worden genomen, zodat de test geldig is.

Van de FDA: “LabCorp COVID-19RT-PCR-test EUA-samenvatting: versnelde autorisatie voor noodsituaties (EUA) SAMENVATTING COVID-19 RT-PCR-TEST (LABORATORIUM CORPORATION OF AMERICA)” [3]:

“… Het SARS-CoV-2RNA [COVID-virus] is over het algemeen detecteerbaar in respiratoire monsters tijdens de acute fase van infectie. Positieve resultaten zijn indicatief voor de aanwezigheid van SARS-CoV-2 RNA; klinische correlatie met de anamnese van de patiënt en andere diagnostische informatie is nodig om de infectiestatus van de patiënt te bepalen… DE GEDETECTEERDE AGENT IS MOGELIJK NIET DE BEPAALDE OORZAAK VAN DE ZIEKTE (CAPS is van mij). Laboratoria binnen de Verenigde Staten en hun territoria moeten alle positieve resultaten melden aan de bevoegde gezondheidsautoriteiten. ”

Vertaling: Enerzijds beweren we dat de test “in het algemeen” de aanwezigheid van het COVID-virus bij een patiënt kan detecteren. Maar we geven toe dat “de agent gedetecteerd” in de test, waarmee we COVID bedoelen, “misschien niet de definitieve oorzaak van ziekte is.” We geven ook toe dat we, tenzij de patiënt een acute infectie heeft, COVID niet kunnen vinden. Daarom is het idee van “asymptomatische patiënten”, bevestigd door de test, onzin. En hoewel een positieve test voor COVID mogelijk niet de werkelijke oorzaak van de ziekte aangeeft, moeten alle positieve tests worden gerapporteerd – en ze worden geteld als ‘COVID-gevallen’. Hoe dan ook.

Van een fabrikant van elementen van de PCR-testkit, Creative Diagnostics, “SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit” [4]:

“Regelgevingsstatus: alleen voor onderzoeksdoeleinden, niet voor gebruik bij diagnostische procedures.”

Vertaling: gebruik het testresultaat niet alleen om een ​​infectie of ziekte te diagnosticeren. Oeps.

“Niet-specifieke interferentie van influenza A-virus (H1N1), influenza B-virus (Yamagata), respiratoir syncytieel virus (type B), respiratoir adenovirus (type 3, type 7), para-influenza virus (type 2), mycoplasma pneumoniae, chlamydia pneumoniae , enzovoort.”

Lees ook:   GGD stelde vragen over geslachtsdelen!

Vertaling: Hoewel dit bedrijf aangeeft dat de test COVID kan detecteren, stelt het ook dat de test VALS positief kan zijn als de patiënt een van de vele andere irrelevante virussen in zijn lichaam heeft. Wat bewijst de test dan? Wie weet? Gooi een munt op.

“Kwalitatieve toepassing”

Vertaling: dit betekent duidelijk dat de test niet geschikt is om te detecteren hoeveel virus er in het lichaam van de patiënt zit. Ik zal in een minuut bespreken hoe belangrijk deze toelating is.

“Het detectieresultaat van dit product is alleen bedoeld voor klinische referentie en mag niet worden gebruikt als enig bewijs voor klinische diagnose en behandeling. De klinische behandeling van patiënten moet worden overwogen in combinatie met hun symptomen / tekenen, geschiedenis, andere laboratoriumtests en behandelingsreacties. De detectieresultaten mogen niet direct worden gebruikt als bewijs voor klinische diagnose en zijn alleen bedoeld als referentie voor clinici. ”

Vertaling: gebruik de test niet als de exclusieve basis voor het diagnosticeren van een persoon met COVID. En toch is dit precies wat gezondheidsautoriteiten over de hele wereld doen. Alle positieve tests moeten aan overheidsinstanties worden gemeld en ze worden geteld als COVID-gevallen. ‘

Die citaten, afkomstig van officiële overheid en testbronnen, torpederen de hele “wetenschappelijke” basis van de test.

En nu voeg ik nog een dodelijke slag toe: de test is nooit goed gevalideerd als instrument om ziekte op te sporen. Zelfs als we aannemen dat het de aanwezigheid van het COVID-virus bij een patiënt kan detecteren, laat het niet zien HOEVEEL het virus in het lichaam aanwezig is. En dat is de sleutel, want om zelfs maar te kunnen praten over de werkelijke ziekte in de echte wereld, niet in een laboratorium, zou de patiënt miljoenen en miljoenen van het virus actief in zijn lichaam moeten hebben.

Voorstanders van de test beweren dat het KAN meten hoeveel virus er in het lichaam zit. Waarop ik antwoord:  bewijs het .

Bewijs het  op een manier die tientallen jaren geleden had moeten worden bewezen – maar dat is het nooit geweest.

Neem vijfhonderd mensen en verwijder weefselmonsters van hen. De mensen die de monsters nemen, doen de test NIET. De testers zullen nooit weten wie de patiënten zijn en in welke toestand ze verkeren.

De testers voeren hun PCR uit op de weefselmonsters. In elk geval zeggen ze welk virus ze hebben gevonden en HOEVEEL daarvan hebben ze gevonden.

‘Oké, bij patiënten 24, 46, 65, 76, 87 en 93 hebben we veel virussen gevonden.’

Nu verblinden we die patiënten. Ze zouden allemaal ziek moeten zijn, omdat ze zoveel virussen in hun lichaam hebben. Zijn ze ziek? Lopen ze marathons? Dat zoeken we uit.

Deze DUIDELIJKE doorlichting van de test is nooit gedaan. Dat is een enorm schandaal. Waar zijn de gecontroleerde testresultaten bij 500 patiënten, duizend patiënten? Nergens.

De test is een niet-bewezen fraude.

En daarom is de COVID-pandemie, die op die test zou moeten zijn gebaseerd, ook een fraude.

‘Maar … maar … hoe zit het met alle zieke en stervende mensen … waarom zijn ze ziek?’

Ik heb duizenden woorden geschreven die die vraag beantwoorden, in eerdere artikelen. Een AANTAL aandoeningen – geen waarbij sprake is van COVID en de meeste van oude traditionele ziekten – maken mensen ziek.

Bronnen:
[1]: ( link )
[2]: ( link )
[3]: ( link )
[4]: ( link )

Dit artikel verscheen voor het eerst op NoMoreFakeNews.com .

Corona: Creating the Illusion of a Pandemic through Diagnostic Tests


De globalistische eugeneticus Bill Gates ziet zijn plan om de mensheid tot slaaf te maken zich voor zijn ogen ontvouwen, en met zijn cohorten ingebed in de wetenschappelijke afdelingen van de Trump-administratie hoopt hij dat zijn nachtmerrie-visie tot stand zal komen .

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten