web analytics
11:11 Dubbele getallen

Daar gaan we! VS waarschuwt voor nucleaire ‘Big One’ die komt als Biden nieuwe zware wapens stuurt

Daar gaan we! VS waarschuwt voor nucleaire ‘Big One’ die komt als Biden nieuwe zware wapens stuurt

 

De VS openen een nieuw commando in Duitsland om toezicht te houden op de Oekraïense wapens op lange termijn in de oorlog. Ondertussen bereiden Amerikaanse leiders zich voor op een nucleaire oorlog en vertellen de wereld dat “de grote” eraan komt en China als zijn grootste bedreiging ziet. In Haïti breken gepantserde Amerikaanse voertuigen de brandstofblokkade onder zware verliezen. UFO’s staan ​​centraal in DC veiligheidshoorzittingen. Negeren ze het echte bewijs?

Lees ook:   Monsanto is altijd slecht geweest
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button