web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

“Ongekende vaccinramp”

39af02b4b54d2e0569f4ab8efff98d49 AnGel-WinGs.nl

Professor Masanori Fukushima explodeerde op het podium van de Covid-19-pandemie nadat videobeelden van zijn vernietigende toespraak tot het Japanse ministerie van Volksgezondheid op 25 november 2022 viraal gingen. We noemden hem voor het eerst op 6 december 2022 als een van de experts die zich uitsprak in An Accelerated Cancer Catastrophe ; en we behandelden het verhaal specifiek in Professor Masanori Fukushima Condemns Japanese Ministry of Health Covid-19 Vaccine Program, Demanding Urgent Stop and Investigation op 8 december 2022 . Hij heeft nu in meer detail gesproken over zijn zorgen, in het onderstaande artikel.

Philip Patrick interviewt professor Masanori Fukushima

The Daily Skeptic , 1 januari 2023

Op 25 november vond er een bijzonder zeldzame gebeurtenis plaats in de lopende COVID-19-sage: de waarheid werd aan de macht gesproken. Een vooraanstaand arts en expert op het gebied van infectieziekten kreeg de vrije hand om een ​​overheidsfunctionaris te ondervragen, onbemiddeld en zonder duidelijke tijdsbeperking. De arts in kwestie was de vooraanstaande oncoloog, emeritus hoogleraar aan de universiteit van Kyoto en directeur en voorzitter van het Translational Research Information Centre (Tri) Masanori Fukushima. Zijn rigoureuze en gepassioneerde uitbrander van een ambtenaar van het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn (MHLW) over de veiligheid van COVID-19-vaccins en de transparantie van de overheid zorgde voor een aangrijpende kijkervaring. Een  opname  ging snel viraal, waardoor dokter Fukushima een nieuwe status kreeg als leidende criticus van de COVID-19-vaccins in Japan.

Op 28 december interviewde ik professor Fukushima via Zoom. Hij begon met wat achtergrondinformatie over zijn carrière te geven en uit te leggen waarom hij betrokken was geraakt bij de kwestie van het COVID-19-vaccin, voordat hij verder ging met de specifieke nadelen, zijn mening over de reactie van de Japanse regering en de te volgen weg.

Philip Patrick:  Professor Fukushima, bedankt dat ik met u mag spreken. Mag ik u om te beginnen vragen wat achtergrondinformatie te geven over het evenement op 25 november en hoe u betrokken raakte bij het COVID-19-vaccinveiligheidsprobleem?

Masanori Fukushima:  Ik heb biochemie gestudeerd aan de universiteit van Kyoto na de graduate school en eigenlijk ben ik de oudste medische oncoloog in ons land. Ik opende in de academische sector de eerste polikliniek voor kankerpatiënten in 2003 toen ik professor was aan de Universiteit van Kyoto. Ik [raakte betrokken bij] farmaco-epidemiologie in 2000. Dit is de studie van stop[ping] drugsrampen. Dat is de missie, de bestaansreden. Daarom ben ik betrokken bij het COVID-19-vaccinprobleem. Omdat geen wetenschappers en slechts enkele artsen zich hebben uitgesproken over het probleem van vaccins.

Dus toen ik hoorde dat de regering en de EU en de VS het messenger RNA-programma begonnen, was mijn eerste indruk dat dit zo stom was. Omdat messenger-RNA evolutionair is en het celsysteem altijd in zeer korte tijd wordt afgebroken. Messenger-RNA is kwetsbaar en moet snel in het lichaam worden afgebroken.

Maar dit vaccin is aangepast en gemanipuleerd om stabiel te zijn en te worden opgenomen in nanodeeltjes. Nanodeeltjes zijn het tweede probleem, omdat het altijd wordt opgenomen in elk type cel, met name stamcellen. Stamcellen zijn erg belangrijk voor het repareren van alle soorten cellen. En het derde probleem is dat er geen specifieke levering is. Het (messenger RNA) wordt in het lichaam geïnjecteerd en gaat door het hele lichaam om spike-eiwitten tot expressie te brengen. Dit is een groot probleem. Het spike-eiwit is erg gevaarlijk.

Dus toen ik voor het eerst hoorde dat de regering dit vaccin gebruikte en de PMDA [de Japanse regelgevende instantie, gelijk aan de FDA] het had goedgekeurd, maakte ik me grote zorgen, maar het is een soort religie geworden. Toch geloven ze in de effectiviteit van het vaccin – het is als een Messias.

Lees ook:   Gemeenten geven miljoenen uit aan externe adviesbureaus

Philip Patrick :  Waarom is het spike-eiwit gevaarlijk?

Masanori Fukushima:  Het spike-eiwit bindt zich aan receptoreiwitten die in de meeste cellen tot expressie worden gebracht. Dus het [het spike-eiwit] valt alle soorten cellen aan, met name endotheelcellen in het vasculaire systeem, wat kan leiden tot stolling. Als de endotheelcellen zich binden aan het spike-eiwit, wordt coagulatie geactiveerd.

Philip Patrick :  Dus we hebben het over hartaanvallen?

Masanori Fukushima:  Ja, als de grote slagader wordt aangetast, kan dit leiden tot grote gevolgen, zoals hartaanvallen of beroertes. En de FDA heeft het signaal van de frequentie van longtrombose gedetecteerd.

Philip Patrick :  En u hebt in uw rapporten [gepubliceerd in een Japans tijdschrift] geschreven dat er 2.000 doden zijn gemeld aan de regering [MHLW] die zeer waarschijnlijk het gevolg zijn van het vaccin. Maar in een van uw rapporten beschreef u het als “het topje van de ijsberg”. Hoeveel groter kan het zijn?

Masanori Fukushima:  Eén schatting is vijfvoudig. De rapporten zijn voornamelijk afkomstig van artsen die voor de patiënten zorgden, maar de meeste vaccinaties vinden niet in klinieken plaats, maar in vaccinatiecentra die door de prefecturen worden beheerd, waarbij de injectie door de verpleegster wordt gedaan [dus in de meeste gevallen zijn artsen niet direct betrokken bij de keten van gebeurtenissen en het is onwaarschijnlijk dat ze vaccinproblemen melden].

De gevallen stapelen zich op, maar de regering heeft de causaliteit ontkend, zelfs voor de autopsiegevallen, waarin de patholoog op de causaliteit heeft gewezen. Er zijn duidelijke aanwijzingen voor een significante toename van hartproblemen en vasculaire problemen zoals beroertes en longontstekingachtige symptomen en andere.

Philip Patrick :  Maar het argument dat mensen die in deze vaccins geloven altijd naar voren brengen, is dat ondanks enkele problemen de vaccins veel meer mensen redden dan schaden. Wat is uw reactie daarop?

Masanori Fukushima:  Ik heb de regering gevraagd om de COVID-19-sterfte bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen bekend te maken. Deze statistiek is cruciaal. Als er geen verschil is, rechtvaardigen de door vaccins veroorzaakte sterfgevallen het gebruik van de vaccins niet. Ik heb deze informatie op 1 augustus officieel aangevraagd bij mijn advocaat. En het eerste antwoord was “wacht twee maanden”. En toen was het uiteindelijke antwoord “nee, dat maken we niet bekend”. De volgende stap is dus om de regering aan te klagen.

Philip Patrick :  Bent u van plan de regering aan te klagen?

Masanori Fukushima:  Ja, op basis van de Information Disclosure Act.

Philip Patrick :  Dus ze weigeren essentiële informatie vrij te geven die het publiek moet weten en die levens kan redden?

Masanori Fukushima:  Ja, dat klopt. Het is als een grap. Omdat de regering vorig jaar dergelijke informatie openbaar heeft gemaakt. En er zijn aanwijzingen dat voor onder de 65-jarigen het sterftecijfer voor niet-gevaccineerde mensen lager is dan voor de gevaccineerde mensen. Het is grappig – nee, niet grappig omdat er veel doden vallen, dus we lachen niet; maar het gedrag van het ministerie is erg dom.

Philip Patrick :  Dus ze hebben het eerder bekendgemaakt en zijn toen gestopt met het bekendmaken, vermoedelijk omdat het gênant is. Het is dus onmogelijk om de informatie te vinden die we nodig hebben om erachter te komen of de vaccins werken of niet? Op een bepaald moment in de video zei je “het lijkt erop dat je gegevens verbergt”.

Masanori Fukushima:  Ja, en ik denk dat ze van streek waren. Er zijn zoveel doden. Het is een ongekende vaccinramp. Ik kan me niet voorstellen hoeveel mensen er echt zijn gestorven. 2.000 is het minimum, het topje van de ijsberg.

Lees ook:   Agenda 21

Philip Patrick :  En het is van alle leeftijden, nietwaar? Een van uw rapporten had een 28-jarige man die stierf na het tweede vaccin zonder gezondheidsproblemen?

Masanori Fukushima:  Dat klopt, geen gezondheidsproblemen. Vijf dagen na het tweede vaccin. Het is erg tragisch.

Philip Patrick :  Denk je dat de omvang hiervan zo enorm is en het schandaal zo groot dat de regering het gewoon niet kan accepteren? Ze gaan liever door met doen alsof de vaccins werken, dan de omvang van de ramp toe te geven? Is dat hun standpunt?

Masanori Fukushima:  Dus… het is geen geschikte analogie, maar je zegt dat als je één persoon doodt, [het] legale moord is, maar dood zoveel mensen en het is als oorlog en je gaat niet naar de gevangenis.

Philip Patrick :  Iemand zei ooit dat hoe groter de leugen, hoe gemakkelijker het is om ermee weg te komen. Waarom worden de Japanners nog steeds gevaccineerd?

Masanori Fukushima :  Maar ik denk dat het tempo aan het dalen is. Veel mensen stoppen. En blijkbaar moedigen de massamedia vaccinatie niet meer zo aan als voorheen.

Philip Patrick :  Dus in de media is er minder aanmoediging, er is niets over vaccinverwondingen, maar minder aanmoediging om gevaccineerd te worden? De boodschap is subtiel veranderd.

Masanori Fukushima :  Ja, dat is de Japanse manier. Maar dit probleem wordt steeds groter. Een zeer populair tijdschrift publiceert een serie over de vaccinproblemen. Hun invloed is erg groot, dus volgend jaar zal er een verandering plaatsvinden.

Philip Patrick :  En drie andere dokters hebben zich gemeld (Kojima, Sano en Nagao). Wat is het gevoel onder artsen in het algemeen?

Masanori Fukushima :  Ja, Dr. Nagao heeft contact met mij opgenomen en wil een dialoog. En professor Sano was bij mij op de bijeenkomst op 25 november. Hij zat aan dezelfde tafel. En er is ook professor Kojima van de Universiteit van Nagoya. Professor Kojima is een zeer belangrijk persoon die de vaccinproblemen heeft geïdentificeerd met behulp van zeer belangrijke analyses.

Philip Patrick :  Dus de groep wordt groter?

Masanori Fukushima :  Groter, maar ik [organiseer het] niet. Ik ben erbij betrokken omdat mij werd gevraagd om papers over COVID-19 te schrijven, en een ging over hoe COVID-19 te vermijden en om te gaan met COVID-19. Ik adviseerde onverwijld een passend gebruik van steroïdentherapie. Toen COVID-19 in februari 2020 voor het eerst in Japan aankwam, verzamelde ik informatie uit China en concludeerde dat het kritieke punt was om de ontwikkeling van interstitiële longontsteking te stoppen. Het antwoord is om de daling van het zuurstofgehalte in het bloed te detecteren. Als het lager is dan 95%, controleer dan de CT en als er een teken van infiltratie is, start dan de behandeling.

Philip Patrick :  Dus bestaande behandelingen waren voldoende?

Masanori Fukushima : In  principe wel, en als je het virus aanvalt met een antiviraal middel, evolueert het [gewoon]. Alpha, Beta, Gamma, Delta, etc. Alle virussen evolueren door communicatie met de host. Dit is een biologisch principe.

Philip Patrick :  Dus de vaccins zijn nutteloos?

Masanori Fukushima :  nutteloos. Ik denk het.

Philip Patrick :  Een theorie is dat interventies zoals lockdowns, het scheiden van mensen, het sluiten van scholen, enz. de ontwikkeling van het virus hebben beïnvloed, de natuurlijke evolutie ervan hebben onderbroken, waardoor het mogelijk meer overdraagbaar is geworden. Zou het beter zijn geweest om gewoon normaal te doen, het virus zich te laten verspreiden en de zieken snel te behandelen, zoals je hebt beschreven?

Lees ook:   Eurovision : Europe has gone Mad

Masanori Fukushima :  Het is nogal moeilijk om hier een duidelijk antwoord op te geven. De evolutie van het virus is gebaseerd op communicatie met de gastheer, dus we kunnen de evolutie van het virus niet [precies] voorspellen, maar over het algemeen ontwikkelen virussen zich om meer symbiotisch te worden met de gastheer. Eerst dacht ik dat COVID-19 vergelijkbaar zou zijn. Het sterftecijfer is gedaald en heeft een plateau bereikt, en ik kan niet helemaal weerleggen dat vaccins effectief zijn geweest, maar we moeten echt denken dat doktoren hun technieken hebben verbeterd en dat het virus minder toxisch is geworden.

Philip Patrick :  Het is dus niet te rechtvaardigen om verminderde sterfte te koppelen aan het virus. Het is  post hoc ergo proctor hoc  redenering.

Masanori Fukushima :  Ja, en nog een punt: de klinische richtlijnen voor de behandeling van COVID-19 zijn nu in de 8e editie. Het is zeer nauwgezet en behulpzaam. Als de behandelaar zich eraan houdt, is de kans groter dat de patiënt herstelt.

Philip Patrick :  Nog een paar medische punten. In de opname zei u dat de Japanners relatief licht werden getroffen omdat ze eerdere immuniteit hadden, misschien vanwege eerdere blootstelling aan coronavirussen?

Masanori Fukushima :  Ja, en deze bevinding is erg belangrijk. Er is bewijs van artsen van de Kanagawa Dental University en zij ontdekten dat niet-gevaccineerde, niet-geïnfecteerde zorgverleners een hoog percentage kruisreactief IgA op het SARS-Cov2-virus in hun speeksel hadden. Dit is erg belangrijk, want als we een vaccin maken voor een dergelijke luchtwegaandoening, moeten we een slijmvlies- of neusvaccin maken, geen [een] injectie, omdat injecties alleen IgG aanmaken, geen secretoire IgA-antilichamen. Vaccins van het injectietype produceren alleen IgG op serumniveau en blokkeren alleen het virus in het lichaam. We moeten een oraal of nasaal vaccin maken, maar het blijft moeilijk.

Philip Patrick :  Ten slotte zei u in uw rapporten dat, misschien vooral de booster-injecties, het immuunsysteem van mensen aantasten en hen blootstellen aan allerlei soorten problemen?

Masanori Fukushima :  Ja, dit is al bekend vanaf de begindagen van het vaccin, dat het ADE kan veroorzaken, dat is wanneer het antilichaam cellulaire infecties versnelt. En als u herhaaldelijk wordt gedoseerd, kan dit leiden tot erfelijke antigeenzonde. Het vaccin van de eerste generatie is ontworpen om de eerste variant en de tweede Delta aan te vallen. Dit werd al duidelijk aangetoond door het rapport van Catherine Reynolds. Gevaccineerde mensen produceren dus geen geschikte antilichamen voor Omicron. De vaccins kunnen het aangeboren immuunsysteem uitschakelen vanwege het eerste ontwerp van het vaccin.

Philip Patrick :  Mensen merken dat oude aandoeningen terugkomen omdat het immuunsysteem is beschadigd door het vaccin?

Masanori Fukushima :  Ja, ja.

Philip Patrick :  Ik weet niet of je Dr. Aseem Malhotra in het VK kent. Hij verdedigde eerst de vaccins, daarna stierf zijn vader, en hij is nu een welbespraakte en machtige criticus van de vaccins. En zijn standpunt is dat ze onmiddellijk moeten worden stopgezet – totdat er een grondige analyse van de vaccinschade heeft plaatsgevonden. Ben je het er mee eens?

Masanori Fukushima :  Ja, natuurlijk. Stop onmiddellijk. Overheden over de hele wereld beschikken over de gegevens. Geef de gegevens vrij. Stop de immunisatie en start de wetenschappelijke discussie. En we moeten de langetermijneffecten van de mRNA-vaccins onderzoeken. De overheid mag de gegevens niet verbergen en manipuleren.

Philip Patrick :  Bedankt professor. En bedankt voor het spreken van de waarheid aan de macht.

Philip Patrick is een freelance journalist gevestigd in Tokio.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken