web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsMysterie

‘Grote stad’ of Dyson-bol bestaat in onze zon

De bekende UFO-onderzoeker Scott Waring zei dat een van de foto’s gemaakt door NASA’s SOHO-ruimtevaartuig “een stad onder het oppervlak van de zon” laat zien.

Op 15 november 2022 werd een vreemd beeld van de zon met mysterieuze geometrische vormen vrijgegeven. Scott Waring legde uit dat dit mysterieuze structuren zijn die verborgen zijn onder de oppervlakte.

Onder het oppervlak van de zon is een verborgen stad

Waring legde uit dat een ongrijpbaar gebied zichtbaar werd toen oppervlaktemateriaal zich van de zon verwijderde. De ufoloog meent dat het duidelijk is geworden dat er iets onder de oppervlakte verborgen zit.

Vanwege zijn vorm is hij ervan overtuigd dat het een gigantische buitenaardse megastructuur is, aangezien slechts ongeveer 3% van zijn werkelijke grootte zichtbaar is. De rest, zo blijkt, is verborgen in de zon zelf.

Hij gelooft dat alleen dit kleine deel zichtbaar is omdat het lijkt op de hoogste bergachtige structuren van de aarde, die boven de wolken uitstijgen.

De onderzoeker legde uit dat hij in zijn meer dan 20 jaar onderzoek naar UFO’s dit fenomeen slechts 2 keer heeft gezien. De laatste keer was in 2013.

Hij is er nu van overtuigd dat er een echte Dyson-bol in de zon zit.

Eeuwenlang is ons verteld dat de aarde zich in een bevoorrechte positie bevindt, want als ze dichter bij de zon zou staan, zou leven onmogelijk zijn, maar wetenschappers geloofden dat dit op geen enkele manier kon worden bevestigd.

Volgens NASA is de maximale temperatuur die een planeet moet hebben om leven te laten bestaan ​​122 graden Celsius. Er zit echter ijs in de ijskappen van Mercurius en de nabijheid van de zon geeft de planeet een temperatuur van 400 graden Celsius. Dat lijkt onlogisch.

Lees ook:   Akasha kronieken een grote videoband in space

Is de zon bewoond?

Sommige leden van de wetenschappelijke gemeenschap vermoeden dat de zon geen ster is, maar een elektromagnetisch centrum met een nulpunt dat geen warmte produceert.

Wetenschappers zeggen dat de warmte van de aarde het resultaat is van zonnestralen die de atmosfeer binnendringen. Zo wordt de temperatuur op de planeet bepaald door de atmosfeer als gevolg van blootstelling aan straling.

In 1937 werd The Electromagnetic Theory of the Cold Sun, Analysis of the New Structure of the Universe, geschreven door de Salvadoraanse ingenieur Isaias Araujo, gepubliceerd.

Hetzelfde suggereert dat de gastster helemaal geen licht uitstraalt, omdat het een koud licht is, en dat daglicht kunstmatig is, wat zijn briljante witte kleur, helderheid, doordringend vermogen en de ontbindingsvolgorde van zijn spectrum verklaart.

Zelfs ultraviolette stralen kunnen niet aan slechts één ster worden toegeschreven.

Sir William Herschel, een Duits-Britse astronoom, suggereerde dat de ster op weg is naar het sterrenbeeld Hercules en het hele zonnestelsel meesleept.

Hij suggereerde ook dat, aangezien de zon een koel lichaam is en geen hete massa, er leven op de zon zou kunnen zijn en dat de bewoners niet te lijden hebben onder intense hitte zoals wij bijvoorbeeld op aarde.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥