web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Klimaatactivisten beloven miljoenen honden af ​​te slachten om ‘koolstofpootafdruk te verminderen’

Klimaatactivisten roepen nu op tot het afslachten van miljoenen honden over de hele wereld in een poging om de “koolstofpootafdruk” die ze produceren als gevolg van het eten van vlees te verminderen.

4661e36ae0464cde15415ba43d39a0cf AnGel-WinGs.nl

Volgens een recente CNN – column verwoesten honden, katten en andere vleesetende huisdieren het klimaat op aarde.

In de afgelopen jaren is het niveau van urgentie om “de planeet te redden”, afkomstig van de reguliere media en globalistische elites, geïntensiveerd tot duizelingwekkende nieuwe hoogten. Van de vroege waarschuwingen van “niet elke dag douchen” tot de open discussies van vandaag over eugenetica. Het proberen om iconische kunstwerken te beschadigen is helaas nog maar het begin, ze proberen nu openlijk onze huisdieren te doden en zullen uiteindelijk ook op mensen overgaan.

Wnd.com meldt: Wetenschappers – die de papers schrijven die zijn gefinancierd door eco-idealogen met bevindingen die zijn ontwikkeld zodat ze de volgende paper kunnen schrijven die wordt gefinancierd door eco-idealogen – gebruiken alle mogelijke middelen om mensen bang te maken. Tientallen jaren dat de lucht niet valt, betekent dat slechts een klein deel van het publiek de hype gelooft en daarom extreme standpunten ondersteunt met betrekking tot populatiecontrole en nu zelfs dierencontrole.

Een paar jaar geleden zou  de winderigheid van koeien  de wereld ervan weerhouden haar klimaatdoelstellingen te halen, dus Bessie was het doelwit van haar koolstofhoefafdruk.

Lees ook eens:   Ongeluk met bus

Dat was kinderspel vergeleken met de CNN-column, een samenvatting van een onderzoek dat onmiddellijke actie nodig was om de dreigende klimaatcatastrofe te stoppen. Hun oplossingen? Breng geen dieren van grote rassen in huis, en ongeacht de grootte, voer Fido of Fluffy alleen maaltijden op basis van insecten.

Volgens de CNN-column: “Hun [huisdieren] vleesrijke dieet levert de grootste bijdrage aan hun koolstofpootafdrukken, waarvoor een overvloed aan energie, land en water nodig is om te produceren. En de productie van huisdiervoer stoot enorme hoeveelheden planeetverwarmende gassen uit … als onze harige vrienden een apart land zouden vormen, zou het op de 5e plaats komen in de wereldwijde vleesconsumptie na China, de VS, Brazilië en Rusland.

Als huisdiereigenaar is de gedachte om een ​​van mijn zes honden op te offeren – drie van kleine rassen en drie van meer dan 45 pond per stuk – zowel lachwekkend als irritant. De verzorging, voeding, gezondheid en lichaamsbeweging van mijn meisjes is van topklasse, en hun belang voor mijn gezin gaat verder dan alles wat de wereld zou kunnen bereiken door de grotere drie te elimineren, of door af en toe lekkernijen op basis van rundvlees of kip te vervangen door een grub, sprinkhaan of gloeiworm.

Volgens de American Veterinary Medical Association heeft de VS  80 miljoen gezinnen  die samen meer dan 135 miljoen honden en katten bezitten. De onvoorwaardelijke liefde van dieren voor die families is onmetelijk, en de lessen die kinderen leren terwijl ze voor huisdieren zorgen, vormen een basis voor degenen die later in hun leven ouders van kinderen worden.

Lees ook eens:   Zoon van vrouw is een kat maar dierenarts wil hem niet behandelen

Honden van grotere rassen bieden emotionele steun, beschermen andere dieren en worden gebruikt voor transport en voor uitbreiding van de handel in mijn thuisstaat Alaska, inclusief de iconische  Iditarod-sledehondenrace die elk jaar in maart plaatsvindt .

Amerika zou de anti-hondenagenda van de extreme eco-beweging moeten verwerpen. Honden van grote rassen hebben tenslotte ook liefde nodig.

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥