web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Oekraïne stuurde versterkingen naar de drie schepen in de Zwarte Zee

Oekraïne stuurde versterkingen naar de drie schepen in de Zwarte Zee

incidenten
Nog twee schepen van de Marine van Oekraïne verplaatsen zich momenteel van Berdyansk naar de Straat van Kerch.

Eerder, Pravda.Ru schreef dat vanochtend, in één keer, drie schepen van de Oekraïense marine een provocatie hadden gemaakt – illegaal de grens van de Russische Federatie overgestoken. Er wordt gemeld dat Oekraïense schepen gevaarlijk manoeuvreren en weigeren de bevelen van de Russische autoriteiten te gehoorzamen.

Onlangs werd bekend dat Kiev besloten om de achtervolging van de eerste drie schepen nog twee zeeschepen te sturen. Deze gepantserde artillerie verscheept klasse Gurza. De FSB van Rusland merkte op dat ze “op topsnelheid” naar de Straat van Kerch gaan.

In de Russische afdeling, die het publiek en de media op de hoogte houdt van de ontwikkelingen, wendden zij zich tot de Oekraïense regering. Dus de FSB zei dat officiële Kiev zeker de omvang van de mogelijke gevolgen van zijn ondoordachte en gevaarlijke acties zou moeten realiseren.

Eerder schreef Pravda.Ru dat de Verchovna Rada de mogelijkheid van een open gewapende clash tussen Oekraïne en de Russische Federatie niet uitsluitte. Ook schreef Pravda.Ru dat er op het grondgebied van het hedendaagse Oekraïne mensen zijn die de staat oproepen om naar Moskou te marcheren.

Lees ook eens:   Minister Kamps en eerlijk zijn?

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/accidents/25-11-2018/1400860-crimea-0/

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2840204/rusland-kaapt-oekraiense-marineschepen

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥