web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysteriePolitiek-Elite

De waarheid over de maan landing verduisterd?

Gedood om de waarheid niet te vertellen?

Het mysterie van de dood van drie astronauten in 1967

NASA maan samenzweringstheorie Apollo Astronauten.

Deze samenzweringstheorie is verrassend weinig bekend en veel Amerikanen, en vooral mensen uit andere landen, hebben er nog nooit van gehoord.

Volgens de complottherapeuten duidt dit op de pogingen van de autoriteiten om het incident uit de geschiedenis te wissen. De allereerste bemande vlucht van het Apollo-programma vond plaats in oktober 1968 op het schip Apollo-7.

Astronaut Virgil Grissom.

Maar in eerste instantie zou deze vlucht een jaar eerder plaatsvinden in februari 1967 op het schip Apollo-1. Tijdens de voorbereiding op de lancering was er echter brand in de module met de astronauten en alle drie de astronauten hun lichamen werden beschadigd door vuur. Hun namen waren Virgill Grissom, Edward Higgins White

Ed White AKA Edward Higgins White II  Born: 14-Nov-1930 Birthplace: San Antonio, TX Died: 27-Jan-1967 Location of death: Cape Kennedy, FL Cause of death: Accident - Misc Remains: Buried, US Military Academy, West Point, NY  Gender: Male Race or Ethnicity: White Sexual orientation: Straight Occupation: Astronaut  Nationality: United States Executive summary: First American to walk in space

en Roger Chaffee.

On 17 April 2019, the Cygnus S.S. Roger Chaffee was launched in memory of the Apollo 1 astronaut,on an ISS resupply mission. . .

Twee jaar na dit ongeluk ging de Apollo 11-ploeg met de astronauten Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins naar de maan. Als de astronauten van de Apollo 1 niet werden gedood in het vuur, zou één van hen zeker in de bemanning van de Apollo 11 zitten.

Dus volgens de samenzweringstheoretici, nog steeds in het stadium van voorbereiding op de vlucht van de Apollo 1, liet zijn bemanning weten dat er in feite geen voorbereiding voor de maanmissie was uitgevoerd, en de hele missie met de landing van de Apollo 11-bemanning op de maan filmstudio’s op aarde was gefilmd. En het beviel Grissom, White en Chaffee echt niet, ze voelden zich misleid en hebben misschien zelfs laten ontglippen dat ze er iemand iets  over zouden vertellen. En dus besloten ze alles  te verwijderen, waardoor er brand ontstond. De geloofwaardigheid van deze versie voegt de details nog toe, dat kort na de brand nog eens 10 Apollo-medewerkers stierven onder vreemde omstandigheden. Dit waren voornamelijk ongevallen, branden en auto-ongelukken. Een van deze slachtoffers was Thomas Byron, Apollo Security Officer, die stierf in een auto-ongeluk in april 1967, twee maanden na de dood van drie astronauten. Hij was in de buurt van zijn huis in een auto met zijn vrouw en stiefdochter, toen een trein  hen raakte en ze alle drie meteen doodde. En net een week voor zijn dood werd Byron naar het Congres geroepen, waar hij werd ondervraagd over het incident met Apollo I. Het is ook bekend dat Byron persoonlijk een groot rapport heeft opgesteld over hoe de uitgebrande module en andere apparatuur van NASA was gearrangeerd, maar hoe dit rapport is aangenomen, is onbekend.

Lees ook:   Beveiligingspersoneel in Canada was doodsbang nadat 'skinwalker' hen 's nachts naderde

Het is mogelijk dat Byron erachter kwam dat een opzettelijke moord op astronauten heeft plaatsgevonden en daarom werd besloten om hem ook te verwijderen. Trouwens, de oorzaak van dat vreselijke vuur in de Apollo 1-module is nooit gevonden. Wat is echt heel raar is. Er waren alleen versies van een willekeurige vonk of kortsluiting in de bedrading, maar de officiële commissie kon deze versies niet bevestigen of ontkennen. In dit geval was de dood van de astronauten bijna onmiddellijk, ze stierven door te verbranden in slechts 14 seconden. Een onMenselijke dood, bijna euthanasie. De familieleden van Grissom waren ooit ontevreden over de resultaten van het NASA-onderzoek en zijn er nog steeds van overtuigd dat iets niet klopt. “Ik denk dat er sprake was van sabotage, de gedachte erover blijft in mijn hoofd”, zegt Scott Grissom, zoon van een dode astronaut “Wat werd ontdekt als een resultaat van het onderzoek leek erg op iets dat met de medewerking van de CIA of iemand anders was geregeld. Ik ben er zeker van dat het een opzettelijke misdaad was,” zei de weduwe van Grissom, Betty, tegen haar zoon. Veel samenzweringstherapeuten geloven dat het Grissom was die de hele wereld wilde vertellen dat NASA een nepverhaal over het landen op de maan wilde doen voorkomen. Ze baseren deze conclusies vanwege zijn aanhoudende aard, het ongeduld voor zelfs de kleinste leugens en andere persoonlijke eigenschappen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥