web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

37% van de gevallen van mazelen die in 2015 in de VS werden geanalyseerd, werd veroorzaakt door het BMR-vaccin

  • De feiten:Een studie gepubliceerd in 2017 94 mazelensequenties verkregen in de Verenigde Staten in 2015, 73 werden geïdentificeerd als vaccinsequenties.
  • Denk na over:Waarom is de informatie die in dit artikel wordt gepresenteerd praktisch onbekend en krijgt deze nooit enige reguliere media-aandacht? Hoe gevaarlijk zijn de mazelen in vergelijking met het BMR-vaccin?Mazelen moet je ernstig nemen Mazelen (morbilli) treft vooral kinderen. De ziekte wordt door het mazelenvirus veroorzaakt. Dit virus behoort tot de virusfamulie paramyxov

Wat er gebeurde: uit  een studie die in 2017 in de  Journal of Clinical Microbiology werd gepubliceerd,  bleek dat “Tijdens de uitbraak van mazelen in Californië in 2015, een groot aantal vermoedelijke gevallen zich voordeed bij recent gevaccineerden. Van de 194 mazelensequenties die in 2015 in de Verenigde Staten zijn verkregen, werden er 73 geïdentificeerd als vaccinsequenties … ”De auteurs ontwikkelden een test die mazelenvaccinsoorten snel kan identificeren om dit te doen.

De nieuwe test was in staat om RNA te detecteren van vijf momenteel gebruikte vaccinstammen, AIK-C, CAM-70, Edmonston-Zagreb, Moraten en Shanghai-191. De MeVA RT-qPCR-assay is met succes gebruikt voor mazelenbewaking in referentielaboratoria en zou gemakkelijk op grote schaal kunnen worden ingezet in nationale en subnationale laboratoria.

Waarom dit belangrijk is:  het is belangrijk omdat deze studie de vraag oproept: hoe vaak zijn uitbraken van mazelen die nogal wat opschudding veroorzaken als gevolg van de reguliere media-aandacht, eigenlijk een gevolg van het BMR-vaccin zelf? Hoe vaak worden mensen bij deze uitbraken van mazelen geanalyseerd en getest om te bepalen of ze een wildtype mazelen of een mazelenvaccin hebben opgelopen? Voor zover ik weet, zijn er geen studies die dit hebben gedaan, accepteren de bovenstaande studie die een uitbraak in 2015 analyseerde. Het komt vrij vaak voor dat de uitbraak van mazelen grotendeels te wijten is aan niet-gevaccineerde personen, en het goed gedocumenteerde falen van het mazelenvaccin wordt nooit echt genoemd of bekend bij het grote publiek of artsen die ze aanbevelen.

Het falen van het mazelenvaccin is door de jaren heen goed gedocumenteerd. Al in 1994 was een artikel gepubliceerd in  JAME Internal Medicine met de  titel “Failure to Reach the Goal of Mazles Elimination: Schijnbare paradox van mazeleninfecties bij geïmmuniseerde personen” een van de vele die dit punt benadrukten.

De schijnbare paradox is dat naarmate de vaccinatiegraad voor mazelen in een populatie tot hoge niveaus stijgt, mazelen een ziekte wordt van geïmmuniseerde personen. Vanwege het faalpercentage van het vaccin en de unieke overdraagbaarheid van het mazelenvirus, is het onwaarschijnlijk dat het momenteel beschikbare mazelenvaccin, gebruikt in een enkelvoudige dosisstrategie, mazelen volledig zal elimineren.

Op het moment van deze studie was er slechts één vaccin tegen mazelen in omloop en als gevolg van het gedocumenteerde falen ervan, introduceerde de federale gezondheidsregelgeving een tweede dosisvereiste voor kinderen. Ook deze maatregel heeft weinig succes opgeleverd, er zijn een aantal voorbeelden. Het feit blijft dat we uitbraken van mazelen hebben gezien in sterk gevaccineerde populaties, wat de vraag doet rijzen: is het vaccin zelfs effectief? Werkt het zelfs? Zijn de antilichamen die het vaccin kinderen geeft voldoende om te voorkomen dat uw kind de mazelen oploopt?

We weten al dat veel gezonde mensen niet reageren op routinematige vaccinaties? Ze staan ​​bekend als non-responders. Tot 10 procent van de gezonde individuen slaagt er niet in om antilichaamspiegels op te bouwen tegen routinevaccins… ”Een studie gepubliceerd in  Human Vaccines & Immunotherapeutics   benadrukt dit punt.

Hoewel tekortkomingen van het vaccin (zoals onvolledige verzwakking, onjuiste immunisatieroute of onjuiste vaccinatieschema, of mislukte toediening als gevolg van onderbreking van de koude keten) redenen zijn voor het falen van het vaccin die logistiek kan worden verholpen, zijn gastheergerelateerde factoren voor met de immuun- en gezondheidsstatus, leeftijd of genetische factoren) zijn moeilijker te definiëren en de onderliggende mechanismen van vaccinfalen zijn grotendeels niet onderzocht of onbekend. “

Dit betekent dat in de Verenigde Staten 32.800.000 vaccins gewoon niet zullen werken.

Hoewel tekortkomingen van het vaccin (zoals onvolledige verzwakking, onjuiste immunisatieroute of onjuiste vaccinatieschema, of mislukte toediening als gevolg van onderbreking van de koude keten) redenen zijn voor het falen van het vaccin die logistiek kan worden verholpen, zijn gastheergerelateerde factoren voor met de immuun- en gezondheidsstatus, leeftijd of genetische factoren) zijn moeilijker te definiëren en de onderliggende mechanismen van vaccinfalen zijn grotendeels niet onderzocht of onbekend. “

Een andere studie  gepubliceerd in het zeer gezaghebbende  Bulletin van de Wereldgezondheidsorganisatie  keek naar de recente mazelenincidenten in heel China en ontdekte dat er tussen 2009 en 2012 707 uitbraken van mazelen waren in het land, met een steile opwaartse trend in 2013. “Het aantal mazelen. gevallen gemeld in de eerste 10 maanden van 2013 – 26 443 – was driemaal zoveel als in heel 2012. ” Dit is vreemd gezien het feit dat sinds 2009 “… de eerste dosis mazelenvirus-bevattend vaccin meer dan 90% van de doelgroep heeft bereikt.” Je zou verwachten dat bij een toenemend aantal vaccinaties tegen mazelen het aantal gevallen van mazelen  afneemt  .

Lees ook:   Wat een wanvertoning

Een ander voorbeeld komt van een mazelenuitbraak in 2017 bij gevaccineerde personen in Israël – gerapporteerd  door de CDC – waar alle patiënten op één na laboratoriumgegevens hadden van een ‘eerdere immuunrespons’ (secundair vaccinfalen), en de ene patiënt die dit niet vertoonde bewijs dat is gemeld dat u twee doses van het vaccin heeft gekregen (falen van het primaire vaccin). Bovendien had de indexpatiënt – degene die de transmissieketen op gang bracht –  drie  doses van het mazelenbevattende vaccin gekregen.

Als we een beetje teruggaan in de geschiedenis:

Barratta et al. (1970) onderzochten een uitbraak in Florida van december 1968 tot februari 1969 en vonden weinig verschil in de incidentie van mazelen bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen. ( bron )

Robertson et al. (1992) schreven dat in 1985 en 1986 152 uitbraken van mazelen bij Amerikaanse schoolgaande kinderen plaatsvonden onder personen die eerder het mazelenvaccin hadden gekregen. “Elke 2-3 jaar is er een toename van mazelen, ongeacht of de vaccinatie wordt nageleefd.” ( bron )

In 2010 waren er in Kroatië een aantal kinderen die mazelen hadden opgelopen die volledig waren gevaccineerd ( bron ). Het interessante aan deze zaak was het feit dat ze niet alleen besmet waren geraakt met de mazelen van de vaccinstam, en niet met de normale ‘natuurlijke’ stam, maar ze waren ook besmettelijk.

 Volgens een artikel dat in  1987 in de  New England Journal of Medicine werd gepubliceerd , “deed zich in het voorjaar van 1985 een uitbraak van mazelen voor onder adolescenten in Corpus Christi, Texas, hoewel de vaccinatievereisten voor schoolbezoek grondig waren gehandhaafd.” Ze concludeerden dat “uitbraken van mazelen kunnen voorkomen op middelbare scholen, zelfs als meer dan 99 procent van de leerlingen is ingeënt en meer dan 95 procent immuun is”. bron )

 Een artikel gepubliceerd in het  American Journal of Epidemiology met de  titel “Een aanhoudende uitbraak van mazelen ondanks passende preventie- en controlemaatregelen”, onderzocht een uitbraak van 137 gevallen van mazelen in Montana. Uit schoolgegevens bleek dat 98,7% van de leerlingen op de juiste manier was gevaccineerd, wat de onderzoekers ertoe bracht te concluderen: “Deze uitbraak suggereert dat de overdracht van mazelen in sommige omgevingen kan aanhouden ondanks de juiste implementatie van de huidige strategie voor het elimineren van mazelen.” ( Bron )

Laten we bovendien niet vergeten dat honderden kinderen zijn overleden aan het mazelenvaccin. Volgens een  MedAlerts-  zoekopdracht van de FDA Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) -database op 2/5/19, was het cumulatieve ruwe aantal bijwerkingen van mazelen-, bof- en rubella-vaccins alleen: 93.929 bijwerkingen, 1.810 handicaps, 6.902 ziekenhuisopnames en 463 doden. Wat nog verontrustender is aan deze cijfers, is dat VAERS een vrijwillig en passief meldingssysteem is waarvan is vastgesteld dat het slechts 1% van de ongewenste voorvallen vastlegt  .

Een ander punt met betrekking tot vaccinletsel is dat gegevens werden verzameld van juni 2006 tot oktober 2009 over 715.000 patiënten, en dat 1,4 miljoen doses (van 45 verschillende vaccins) werden gegeven aan 376.452 personen. Van deze doses werden 35.570 mogelijke reacties (2,6 procent van de vaccinaties) geïdentificeerd. Dit is een gemiddelde van 890 mogelijke gebeurtenissen, een gemiddelde van 1,3 gebeurtenissen per clinicus, per maand. Deze gegevens werden gepresenteerd op de AMIA-conferentie van 2009. Deze gegevens komen van een HHS-pilotstudie uit 2010 door het Federaal Agentschap voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (AHCR), waaruit bleek dat 1 op de 39 vaccins letsel veroorzaakt, een schokkende vergelijking met de claims van de CDC van 1 op elke miljoen. U kunt dat rapport openen en er hier meer over lezen .

Is het vaccin gevaarlijker dan de mazelen? Een rechtvaardige vraag:  de Physicians for Informed Consent (PIC) is een groep artsen en wetenschappers van over de hele wereld die samenkomen om geïnformeerde toestemming te ondersteunen als het gaat om verplichte vaccinatiemaatregelen. Hun informatie is gebaseerd op wetenschap. Hun missie is het leveren van gegevens over infectieziekten en vaccins, en het verenigen van artsen, wetenschappers, gezondheidswerkers, advocaten en gezinnen die vrijwillige vaccinaties ondersteunen. Hun visie is dat artsen en het publiek in staat zijn om de gegevens over infectieziekten en vaccins objectief te beoordelen en vrijwillig deel te nemen aan geïnformeerde besluitvorming over vaccinatie.

Lees ook:   Over een ‘rot systeem’ en een ‘verachtelijke mentaliteit’

U kunt hier hun bestuurders, adviseurs en oprichters bekijken  .

Op hun website hebben ze een aantal uitstekende downloadbare pdf’s geplaatst met betrekking tot het BMR-vaccin. Er zijn er vier die allemaal verschillende punten presenteren.

  1. MAKEN: wat ouders moeten weten
  2. MMR-vaccin: is het veiliger dan mazelen? 
  3. Afnemende immuniteit en het BMR-vaccin 
  4. Veelgestelde vragen: het BMR-vaccin versus de mazelen

Een ervan behandelt ‘wat ouders moeten weten over het mazelenvaccin’ en een ander geeft de informatie weer waardoor ze zich afvragen of het BMR-vaccin veiliger is dan de mazelen. Ze wijzen erop dat de kans op overlijden aan mazelen groot is en maken veel vergelijkingen met het vaccin.

De pdf’s zijn van een goede bron en op een gemakkelijk leesbare en begrijpelijke manier ingedeeld en behoorlijk gedetailleerd. Hun argumenten zijn tamelijk overtuigend en het zou interessant zijn om deze informatie aan een arts aan de andere kant van het spectrum te presenteren om hun weerwoord te horen of te lezen. Dus neem gerust een kijkje als je interesse hebt!

Hieronder vindt u de getuigenis van dr. Brian Hooker, een lange tijd biochemisch ingenieur die dit onderwerp heeft onderzocht en er al tientallen jaren meerdere peer-reviewed artikelen over publiceert. In de video laat hij enkele feiten vallen die veel mensen gewoon niet weten omdat ze nooit worden erkend in de mainstream. Zelfs degenen die massale vaccinaties ondersteunen, zijn zich meestal helemaal niet bewust van deze feiten. Het werd gehouden tijdens een openbare hoorzitting in de staat Washington, waarin werd verzet tegen verplichte vaccinatiemaatregelen.

The Takeaway:  Vaccinaties zijn nogal een controversieel onderwerp, en de aarzeling om vaccins te nemen blijft toenemen, niet alleen onder de wereldburgers, maar ook onder artsen en artsen, wat ook naar voren kwam tijdens de recente vaccinatietop van de Wereldgezondheidsorganisatie. Daarover leest u  hier meer .

In de huidige tijd is het belangrijk om ons af te vragen of maatregelen die onder het mom van goede wil worden genomen, echt nodig en goed voor ons zijn. Neem bijvoorbeeld terrorisme, het idee dat degenen die het probleem financieren, het probleem bewapenen en in sommige gevallen   het probleem creëren , vervolgens de oplossing van buitenlandse infiltratie voorstellen, opnieuw onder het mom van goede wil.

Dus wat waren de echte bedoelingen, om de terroristen te stoppen of om het land over te nemen voor natuurlijke hulpbronnen en economische macht en controle?

Maken mensen gebruik van het coronavirus? Niet alleen voor winst maar voor controle, zoals Edward Snowden al  zei ?

Het is ook belangrijk op te merken dat farmaceutische bedrijven een enorme lobbymacht hebben, zelfs meer dan grote olie. ( bron )

Vraag uzelf af: moeten we niet het recht hebben om voor onszelf te beslissen wat er in ons lichaam terechtkomt? Vooral als er een enorme hoeveelheid gebrekkige logica is met het idee van massale vaccinaties? Moeten we geen toegang hebben tot geschikte dubbelblinde placebogecontroleerde veiligheidsonderzoeken? Hoe komt het dat er geen vaccins zijn?

Waarom zijn er massale spotcampagnes tegen organisaties, professionals en mensen die bewustwording creëren over de veiligheid van vaccins? Is de veiligheid van vaccins niet in het belang van iedereen? Moeten we niet analyseren en vragen stellen in plaats van gewoon te geloven?

We moeten ons afvragen of we ons bewustzijn en onze percepties over bepaalde medicijnen willen blijven geven aan deze wereldwijde en federale gezondheidsautoriteiten, of, is het tijd om meer vragen te stellen en te wijzen op feiten die niet echt resoneren? Waarom wordt een discussie ontmoedigd, gecensureerd en zelfs gestraft?

Waarom zit Julian Assange in de gevangenis? Waarom zetten we degenen die misdaden aan het licht brengen gevangen en identificeren we ons met degenen die ze plegen?

Aan het eind van de dag zijn vaccins geen standaardproduct, en dat is vrij duidelijk. Er zijn risico’s verbonden aan vaccins, en er zijn aanwijzingen dat ze lang niet zo zeldzaam zijn als ze worden geacht te zijn.

Als  miljarden samen kunnen komen en ons kunnen afsluiten voor het coronavirus, stel je dan voor wat we zouden kunnen doen als we samenkomen om maatregelen te bestrijden die we als burger, en als een heel collectief, niet wensen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept