web analytics

Pinda-olie en artritis en meer

Pinda-olie en artritis

9 Surprising Benefits Of Peanut Oil + The Different Uses

Arachide olie of pinda olie is te koop in elke supermarkt.

Pinda-olie inwrijven voor artritis“(Q) Zal ik het wrijven met pinda-olie hervatten? (A) Er is niets beters. Deze kunnen door elke goede masseuse worden gegeven. Als ze eenmaal per week worden ingenomen, is het niet te vaak. Want ze leveren wel energieën aan het lichaam. En, zoals aangegeven in andere suggesties… .. Degenen die elke week een pinda-olie wrijven, hoeven nooit bang te zijn voor artritis.

Overzicht van artrose
Peanut Oil Rub voor artritis
Uit de Cayce Health Database

Het volgende commentaar van William A. McGarey, MD is een algemeen overzicht van de Cayce-benadering van artritis. De patronen van pathologie en behandelingsaanbevelingen die in de Cayce-metingen voor deze aandoening worden besproken, zijn divers en weerspiegelen de enorme variabiliteit in hoe deze ziekte zich voor elk uniek individu kan manifesteren. Dit overzicht moet worden gezien als een perspectief van hoe de Cayce-aanpak kan worden toegepast op personen die aan artrose lijden.

Bijna alle gevallen van artritis vallen in een van de twee algemene classificaties die relatief gemakkelijk zijn te onderscheiden, hoewel slecht begrepen.

Atrofische artritis – meestal reumatoïde genoemd – heeft ook de naam proliferatieve artritis of artritis deformans gekregen. Dit type ziekteproces wordt gekenmerkt door inflammatoire veranderingen in de synoviale membranen van de gewrichten en in de periarticulaire structuren, en door atrofie en zeldzaamheid van de botten. [Zie Cecil, R .: “Diseases of the Joints”, R. Cecil’s Textbook of Medicine, ed. 5, Phila. en Londen: WB Saunders Co., 1942, pp 1408 – 1435; en Robinson, WD: “Diseases of the Joints”, Cecil en Loebe Textbook of Medicine, ed. 12, Phila. en Londen; WB Saunders Co., 1967, pp. 1390 – 1420.] In de vroege stadia is er een migrerende zwelling en stijfheid van de gewrichten met een nogal typische fusiforme zwelling van de proximale interfalangeale gewrichten van de vingers. Later is er misvorming met ankylose, en vaak een ulnaire afwijking van de vingers als een teken van deze ziekte. Onderhuidse knobbeltjes komen vaak voor bij deze patiënten en meestal wordt de ziekte gevonden bij jonge mensen, vaker de mannelijke dan de vrouwelijke. Er is aanwezige bloedarmoede, chronische uitputting, verlies van calcium in de botstructuren en de patiënt is behoorlijk ernstig en chronisch ziek.

peanut oil

Hypertrofische artritis daarentegen geeft een geheel ander beeld. Dit wordt vaker artrose genoemd en staat bekend als degeneratieve of senescente artritis. In dit ziekteproces is er over het algemeen geen ontsteking en geen verspreiding of migratie van gewrichtsbetrokkenheid. In plaats van een verlies van calcium, is er een calciumopbouw. Een voorbeeld hiervan zijn de zogenaamde Heberden-knopen – een zwelling en ophoping van calcium rond de basis van de terminale vingerkootjes van beide handen. Bij artrose zijn er verkalkte sporen en er is misvorming van de gewrichten, maar nooit ankylose en zelden of nooit, de ulnaire afwijking van de vingers zoals gevonden bij atrofische artritis.

Er zijn andere soorten artritis die niet zo vaak voorkomen. De artritis geassocieerd met reumatische koorts, en die gevonden met verschillende ontstekingsziekten vormen de meerderheid van deze groep. Jicht kan in een aparte classificatie worden vermeld.

In dit commentaar op artritis zullen we ons uitsluitend bezighouden met atrofische en hypertrofische artritis, de etiologie en de therapie ervan.

I. FYSIOLOGISCHE OVERWEGINGEN
Fysiologische factoren in de etiologie van reumatoïde artritis zijn zeker anders dan die welke de aandoening veroorzaken die we kennen als artrose. Het zou dus niet verwonderlijk zijn om een ​​dergelijke differentiatie vorm te vinden in de Cayce-metingen op deze twee verschillende condities. De ernst van de ziekte, zoals wordt gevonden in de atrofische artritis, samen met de slechtere prognose, zou iemand doen vermoeden dat de abnormale fysiologie van een veel diepere oorsprong is met veel diepere vertakkingen. Als deze verschillende factoren niet tot op zekere hoogte werden onderzocht met betrekking tot het oorzakelijk verband van artritis in beide gevallen, kon er nauwelijks inzicht worden verkregen in de betrokken fysiologie en de therapeutische maatregelen die nodig zouden worden. Tegelijkertijd zijn er hier bepaalde fundamentele oorzakelijke factoren die beide voorwaarden gemeen hebben,

A. Slechte eliminaties
Slechte eliminatie, en de bijbehorende en resulterende toestand, onvoldoende assimilatie, lijken een onderdeel van het beeld te zijn in bijna elke toestand van artritis, ongeacht het type. Blijkbaar dragen de andere abnormale functies in het lichaam bij aan het probleem van onjuiste eliminatie en leiden het lichaam naar een koers die een milde of een zeer ernstige aandoening oplevert waaraan moet worden voldaan.

In die gevallen die Cayce beschreef, is het zelden een eenvoudige procedure, zelfs wanneer het individu niet ernstig ziek is. [Cayce] kreeg bijvoorbeeld te horen dat haar probleem voortkwam uit de strakheid van de spieren van de rug en de zenuwen via het autonome zenuwstelsel van de wervelkolom, dat op zijn beurt een gebrek aan eliminatie veroorzaakte door de huid of door de lever en de nieren. Dit produceerde een autointoxicatie door stoffen die werden opgepikt in de hepatische circulatie, en dit creëerde op zijn beurt wat wordt beschreven als een “bloedkracht” voor de capillairen die de slijmbeurzen en gewrichtsruimten van de onderste ledematen voeden, en veroorzaakte een samentrekking in de lymfatische systeem van deze zakjes, waardoor de werking van de ledematen zelf wordt belemmerd. Dit was een oorzaak van artrose.

Reumatoïde artritis wordt vaak gekenmerkt door het verschijnen van subcutane knobbeltjes. Een 57-jarige man, [Cayce], die reumatoïde artritis ervoer als een “ontmoeting van zichzelf”, kreeg te horen dat de knopen of cysten onder de huid tot stand kwamen als gevolg van een “gebrek aan juiste verdeling van energieën die in het lichaam zijn gebruikt. Niet geheel toxische condities, maar het produceren van toxische condities door hun gebrek aan juiste eliminatie. ”[Cayce] Deze man, wiens ziekte duidelijk karmisch van aard was, leed aan gebrek aan juiste eliminaties in zijn lichaam die een kristallisatie van hormonen in de circulatie van de lymfevaten. Dit creëerde een incoördinatie tussen de lymfe of oppervlakkige circulatie en de diepere circulatie. Alle sympathische zenuwen stonden onder spanning en spanning, zodat in bewegingen van het lichaam, “deze schreeuwen om verlichting,

B. Chemische onbalans
Een ander geval dat vrij gelijkaardig was, [Cayce], kwam tot stand door het ontbreken van de activiteit van de lever, omdat het verband houdt met de galblaas en zijn functie, bij het produceren van “oplosmiddelen” voor het assisteren bij de assimilatie van voedingsmiddelen voor het lichaam. Deze veroorzaakten blijkbaar een ontstekingsreactie die vervolgens naar de centra van voortbeweging voor het lichaam werd gedragen, en creëerde aldus een ontstekingsreactie in de ledematen. Chemische onevenwichtigheden in het lichaam, gebrek aan jodium in de bloedstroom – deze worden genoemd als etiologische factoren.

Eén persoon kreeg te horen dat er een kristallisatie was van bijna alle vormen van voedingsmiddelen die bepaalde potentiële elementen of zouten bevatten. Dit kwam tot stand in de gewrichten en pezen, waardoor de artritische neiging of toestand werd gecreëerd.

Bij een 53-jarige vrouw, wiens artritis tot het punt van ankylose was gevorderd, was er een onevenwichtige toestand die de weerstand in de lymfevaten en de emunctieve circulatie door de ledematen verzwakte, vooral in de slijmbeurzen van het lichaam. Cayce beschreef de bursae als die “delen van het lichaam waar er die gebieden zijn waar grote lymfeklieren zijn verzameld in het normale functioneren van het lichaam” [Cayce]. Dorland’s Medical Dictionary beschrijft ze als zakjes gevuld met viskeuze vloeistof in weefsel waar anders wrijving zou zijn. De gemeenschappelijke ruimtes moeten ook worden opgenomen in de beschrijving van Cayce, die pittoresk en toch nauwkeurig is.

Onder mensen met atrofische artritis werd assimilatie voorgesteld als een oorzaak in verband met een klierafwijking in [Cayce]. dit veroorzaakte een infectie, waardoor de artritis ontstond. In een ander geval ontbrak het aan de glandulaire systemen om zichzelf te reproduceren. En in nog een andere werd de activiteit van de klieren gegeven als het defecte mechanisme en beschreven als een karmische reactie. De klierstoornis tussen de lever en de nieren veroorzaakte een onderdrukking van eliminatie en een ophoping in de ledematen, wat in nog een ander geval wordt beschreven als een artritische neiging.

Lees ook:   Spaanse griep – massale sterfte door massavaccinaties

C. Slechte assimilatie
Gehinderde zenuwreflexen, depressie van de ganglia die ontstaat door slechte assimilaties en een onjuiste lymfefunctie veroorzaakt, en incoördinatie van de activiteit tussen de lever en de nieren – alle drie werden genoemd als elementen in de etiologie van artritis.

Spectrum Essentials Peanut Oil | 16 fl oz Liquid

Uit de verschillende functies die als abnormaal worden beschouwd, begint men een deel van de etiologische mechanismen die in deze paranormale metingen worden waargenomen, samen te voegen. Verstoorde eliminatie van welke oorzaak dan ook, lijkt zeker de primaire abnormaliteit van functie te zijn. Wanneer er klierstoornissen zijn, lijkt het waarschijnlijker dat een reumatoïde aandoening het gevolg is, omdat klieractiviteit zo nauw verband houdt met de algehele orgaanbalans en functie; en in de Cayce-metingen worden de klieren gezien als de middelaar van die evenwichtskracht die we kennen als karma. Onjuiste assimilatie ontstaat vaak voordat of nadat de eliminaties zijn verstoord en de zenuwfunctie van de ganglia van het autonome zenuwstelsel is betrokken bij de abnormale fysiologie.

De metingen zouden waarschijnlijk impliceren dat de ontwikkeling van artritis een poging is van de kant van de ligamenten en de gewrichten zelf om te voldoen aan de behoeften van het systeem dat wordt vergiftigd. Met de in de bloedbaan aanwezige drosses, zijn de lymfevaten en de lymfocyten met al hun middelen niet in combinatie met de hormonen, om een ​​volledige (wat Cayce noemt) coagulatie te bewerkstelligen, of een opbouw van weefsel uit energie – een reconstructie in een gevoel van de cellen van het lichaam. Het type artritis wordt dus in hoge mate bepaald door de functiestoring vóór het begin van onjuiste eliminaties. Het is waarschijnlijk nauwer verbonden met de hormonale stoornis bij reumatoïde artritis,

II. RATIONALE VAN THERAPIE
Bij het naderen van de therapie moeten we onthouden dat het lichaam normaal functioneert;

Dus zouden we die activiteiten uitvoeren die een normale reactie door deze delen zouden veroorzaken, waardoor ze worden gestimuleerd tot een activiteit van het lichaam zelf, in plaats van dat het lichaam afhankelijk wordt van voorraden die delen van het systeem beroven om activiteit in andere delen te produceren, of de systeemontvangende elementen, of chemische reacties worden geleverd zonder de activiteiten van het systeem zelf op te wekken voor een meer normale toestand. (Cayce)

Misschien is de beste rationele benadering van de behandeling van artritis te vinden in enkele van de vroege suggesties die een 40-jarige vrouw werden gegeven die zaak werd. Cayce zei: ‘De oorzaken of bronnen van deze aandoeningen zijn van zeer subtiele aard. De effecten die in de extremiteiten zijn veroorzaakt, zijn moeilijk te verwerken. ”Toch zei hij dat de resultaten zouden komen als consistentie en doorzettingsvermogen zouden worden gebruikt bij de toepassing van de gegeven suggesties. En hij wees erop dat de te volgen toepassingen “eerst aan de voorwaarden zouden voldoen, het systeem geleidelijk zouden reinigen en vervolgens de energieën van het lichaam zouden gaan vernieuwen” (Cayce)

Het is zeer belangrijk dat de theorie van het toepassen van therapie in cycli wordt gevolgd, omdat er geen enkele meting wordt gegeven voor artritis waarbij geen cyclische aard van de behandeling werd gebruikt. Het evenwicht van het lichaam als geheel moet altijd zorgvuldig worden bewaakt, want soms door de functie van eliminatie te veranderen zonder rekening te houden met de gevolgen van een dergelijke activiteit, kan de patiënt in grote nood worden gebracht. Dit geldt met name voor de baden van Epsom-zouten, de massages en de Atomodine. Het evenwicht in het lichaam moet ook worden begrepen indien mogelijk. Cayce suggereerde aan [Cayce] dat een behandeling met persistentie en consistentie:

… zorgen voor de coördinatie tussen de eliminatie van het sympathische systeem, de eliminaties die regelen via de centrale zenuw en bloedtoevoer van de organen zelf, dat wil zeggen het longenhart, de lever en de nieren, evenals de oppervlakkige circulatie; deze worden geregeld door de zenuwen en spierkrachten van het sensorische of sympathische systeem. (Cayce)

Medicijnen als zodanig, met name sedativa, werden in de metingen niet als waardevol gezien. Integendeel, ze zouden meestal problemen veroorzaken. Een voorbeeld was de opmerking aan [Cayce], een 57-jarige man met reumatoïde artritis, die te horen kreeg dat hulp een lange periode zal vergen. Tenzij je bereid bent alles te nemen, werd hem verteld: “Begin niet, maar ga door met injecties en kalmerende middelen die het lichaam gewoon verder verstoppen en het lichaam later steeds nuttiger maken voor activiteit.”

Peanut Oil Benefits For Skin And Hair #beautytips #benefits #skincare #haircare #natural

Met deze opmerkingen in gedachten, zou een therapeutische aanpak de volgende vier items omvatten:

Assimilaties: dit omvat voeding, controle van spijsverteringsafwijkingen en toevoeging van rundvruchtensap waar aangegeven.
Eliminaties :. Dit kan worden gedaan met ricinusoliepakketten, verschillende eliminanten, colonics en klysma’s. Het zou zeker hydrotherapie omvatten zoals gewone warme baden, Epsom-zoutbaden, rookbaden en elke andere hydrotherapeutische routine.
Massage: de zenuwtoevoer naar de spieren en pezen, en die die de verschillende organen coördineren, moeten worden verbeterd door massage, elektrische vibrator of osteopathische behandelingen te gebruiken. Verschillende oliën en mengsels worden gegeven in de lezingen, sommige irriterend van aard en anderen rustgevend.
Stimuleer de normale klierfunctie: dit zou gebeuren door het gebruik van Atomic Iodine ™ en / of natte celapparatuur.
Het verschil in het therapeutisch benaderen van artrose of reumatoïde artritis is duidelijk in ten minste drie categorieën. Ten eerste moet ervoor worden gezorgd dat een programma is ontworpen voor de reumatoïde artritis die het lichaam niet te veel zal storen. Ten tweede heeft de ernstige reumatoïde artritis blijkbaar vaak de activiteiten van het natte celapparaat nodig. Ten derde, vanwege de diepgewortelde aard van de ziekte, zou de reumatoïde een behandelingskuur krijgen die is ontworpen om misschien langzamer in zijn werking te zijn maar zich over een langere periode uit te strekken. Artrose moet duidelijk gemakkelijker en met minder trauma reageren op de patiënt en de arts.

III. AANBEVOLEN THERAPEUTISCH REGIME
A. Assimilaties
Het dieet neemt altijd een vrij groot deel aan in de behandeling van artritis zoals gevonden in de metingen. het leek altijd te worden begrepen, zo niet vermeld, dat het dieet laxerend van aard moest zijn. Keer op keer adviseerde Cayce dat selderij, sla, wortelen en waterkers vaak worden gebruikt met gelatine als salade. Dit, zei hij, zou de waarden verbeteren die in al deze groenten en in de gelatine zelf worden gevonden, en zou gunstig zijn voor het lichaam. Voor sommigen werden vijgen en dadels voorgesteld om te helpen met het laxerende effect van het dieet. Vooral groentesappen bleken nuttig te zijn. Gekookte bieten en wortels en groente waren altijd in orde. Een maaltijd met groene rauwe groenten ’s middags werd vaak voorgesteld.

Vis, gevogelte en lam werden gezien als een primaire bron van vlees; en er mogen nooit gefrituurd voedsel worden gebruikt. [Cayce] werd verteld om zout te vermijden behalve in kelp en gezondheid of zeezouten, en het is de vraag of een artritis ooit veel natriumchloride zou moeten gebruiken. Zetmeel en snoep samen moeten worden vermeden. Dit betekent geen cake en gebak, of dingen van die aard. Honing of maïssiroop op boekweitkoekjes of maïsbrood of iets dergelijks zou goed zijn, maar niet met wit brood. Blijkbaar vormt witte bloem die wordt gebruikt in cakes en gebak en brood met snoep een schadelijke combinatie.

Het dieet moet goed uitgebalanceerd zijn, maar er mogen geen zetmeelrijke voedingsmiddelen in zitten. Groene bladgroenten zijn altijd uitstekend, en ze moeten worden gebruikt in plaats van de peul of bulbar-type groente. Waar zwakte is, moet rundersap worden gebruikt. Wild wild is uitstekend eten voor de artritis. Een veel voorkomende suggestie is om de rauwe groenten te verhogen, het vlees te verminderen, geen koolzuurhoudende dranken, alcohol of stimulerende middelen toe te staan. Vetten moeten ook worden vermeden. Al deze factoren in het dieet moeten leiden tot een betere alkaliteit, maar er moet altijd aan worden herinnerd dat een evenwicht moet worden bereikt. Wanneer er een uitgebalanceerd dieet is met de voorwaarden die hier worden uiteengezet, krijgt het lichaam de gelegenheid om die factoren te assimileren die nodig zijn om door te gaan met het opnieuw opbouwen van de cellen in de verschillende delen van het lichaam.

Lees ook:   Signalen dat je meer koolhydraten moet eten

Aanbevolen dieet voor artritis
De volgende voedingsmiddelen moeten in uw dieet worden opgenomen:

Alle soorten rauwe groenten (behalve kool), waterkers, snijbiet, mosterdgroen, boerenkool, wortelen, selderij, sla (blad of Romaine). Deze kunnen worden gegeten met gelatine. Dit moeten recepten voor Knox-gelatine zijn; de gelatine kan ook worden ingenomen met tomatensap of andere sappen. (Gelatine wordt in het lichaam een ​​katalysator genoemd en helpt het gebruik te maken van de vitamines en andere eigenschappen van groenten en fruit.)
Zwart brood (roggebrood, rogge of volkoren).
Noten, vooral amandelen en hazelnoten (rauwe noten zijn beter dan die geroosterd en gezouten).
Vis en zeevruchten, gevogelte, lam, vrij wild, lever, pens en varkensknokkels.
Groentesappen, citrusvruchtensappen op momenten dat granen niet worden gegeten.
Bessen, behalve aardbeien en citrusvruchten.
Gekookte bladgroenten (behalve kool); oesterplant (schorseneren); pastinaak; aardappelschillen van de gepofte aardappel, maar niet het grootste deel ervan.
Artisjok van Jeruzalem eenmaal per week (ze zijn een wortel).
Veel waterkers en bietentoppen (deze helpen vooral de eliminaties).
De meeste vruchten kunnen worden gegeten, bij voorkeur vers.
De volgende voedingsmiddelen moeten worden vermeden:

Did you know that peanut oil offers all kinds of health benefits? It's true! Peanut oil lowers cholesterol levels and is good for you hair too. It can help prevent cancer and lowers blood pressure levels, as well. Isn't it time to find out more about peanut oil uses? Check our article " The Surprising Health Benefits of Peanut Oil That You Should Know" for tips, tricks, and suggestions. #beautifullyalive #peanutoil #peanutoilbenefits #peanutoilforhair

Deze vruchten: appels, bananen, aardbeien, tomaten.
Deze groenten: kool, zetmeelrijk voedsel.
Geen gefrituurd voedsel; geen vetten; geen varkensvlees van een koning, inclusief spek.
Geen rundvlees, geen kalfsvlees.
Geen moutdranken; geen koolzuurhoudend water (dwz in frisdranken).
Geen alcohol of kruiden of andere stimulerende middelen.
Rundersap: voorbereiding
Rundvruchtensapis geen bouillon maar een sap dat door middel van hitte uit het vlees wordt geëxtraheerd. Het wordt als volgt bereid: bij voorkeur ongeveer een pond ronde biefstuk. Snijd het vet af en laat de spieren en stukjes pees achter. Snijd dit vervolgens in blokjes van een halve inch en plaats het in een glazen pot zonder water erin. De pot moet bedekt zijn, maar niet strak. Plaats vervolgens de pot in een pan met water erin, het water komt ongeveer 1/2 of 3/4 van de weg naar de bovenkant van de pot. Leg een doek op de bodem van de pan om te voorkomen dat de pot barst. Laat het water vervolgens drie tot vier uur sudderen. Zeef vervolgens het sap dat zich in de pot heeft verzameld en het resterende vlees kan enigszins worden geperst om de rest van het sap te extraheren. Het vlees is dan waardeloos. Plaats het sap in de koelkast, maar bewaar het nooit langer dan drie dagen. De gemaakte hoeveelheid hangt af van hoeveel en hoe vaak het sap wordt ingenomen. Het moet 2 tot 3 keer per dag worden ingenomen, maar niet meer dan een eetlepel tegelijkertijd – en dit moet heel langzaam worden genuttigd, misschien vijf of tien minuten om de hele hoeveelheid te gebruiken.

Het kan worden gekruid om de smaak van het individu aan te passen. Het zou ook goed zijn om tegelijkertijd een hele tarwe Ry-Krisp-cracker te gebruiken om het smakelijker te maken.

B. Eliminaties
Zeker alle lezingen over artritis benadrukken niet het gebruik van eliminanten, maar er lijkt een consistent begrip te bestaan ​​dat eliminaties correct worden gemaakt. Het dieet zoals hierboven vermeld helpt hierbij, en doet soms het hele werk. Op andere momenten, waar er een reëel probleem lijkt te zijn van constipatie en ophoping van toxines in het hele systeem, werd voorgesteld om colonics te gebruiken voorafgaand aan elke therapie. Op andere momenten werden in de loop van de therapie kolieken voorgesteld. Enozouten, een theelepel in een glas water voor het ochtendmaal gedurende een week, werden als suggestie gegeven aan [Cayce]. op een gegeven moment werd gesuggereerd dat de pinda-olie en olijfolie die op recept waren geabsorbeerd, aan [Cayce] werden gegeven als een stof die de slijm- of melkzuurkrachten zou opwekken tot hun juiste werking en toxische krachten zou transporteren via hun juiste kanaal:

Eliminaties zoals te zien in therapeutische programma’s gevonden in de metingen kwamen tot stand via de rookbaden en de douches en de hete baden, evenals via colonics en cathartics. Dampbaden werden de ene keer voorgesteld met toverhazelaar en de volgende keer Atomidine, en dit zijn natuurlijk ook eliminerende procedures. Op basis van de informatie in de lezingen, lijkt het redelijk om aan te nemen dat het het beste is om niet te veel nadruk te leggen op colonics of klysma’s of cathartics, omdat dit het lichaam tijdens de reparatieprocedure mogelijk uit balans kan brengen. Misschien is dit de reden waarom zoveel nadruk werd gelegd op de Epsom-zoutbaden, de zuurbaden, de hete baden, de massages en het laxerende dieet. Voorzichtigheid is geboden bij de behandeling van een ernstige artritis met betrekking tot eliminaties en de andere delen van de therapie, want “zoals we vinden,

C. Massage
De oliën die hier worden voorgesteld, bevatten in de meeste gevallen pinda-olie. Dit alleen wordt het meest gebruikt. Vaak wordt pinda-olie en olijfolie in gelijke delen voorgesteld. Pinda-olie, dennenolie en olijfolie in gelijke delen was een andere variant. Voor (Cayce) werd azijn gebruikt als een massage over het lumbale gebied van de rug en vervolgens op de knieën, gevolgd door het aanbrengen van hete zoutpakketten, die in stof, zoals zitzakken, moesten worden bewaard. Deze zouden op hun plaats blijven totdat het lichaam droog is, dit is blijkbaar ook een eliminatieprocedure. Een reumatoïde artritis, (Cayce) kreeg het volgende recept voor massage na het bad met Epsom-zout:

Het perscript voor de massageformule heet vandaag Arthro® Muscle & Joint Massage Oil met de Cayce-formule van:

• Olijfolie
• Pinda-olie
• Olie van dennennaalden
• Olie van Sassafras Root
• lanoline, vloeibaar
• Usoline of Nujol
Arthro-8oz-baar-766-ste
Arthro® spier- en gewrichtsmassageolie
Body Beautiful ™ massageolie werd voorgesteld als een andere massageolie voor de verlichting van artritis. Dit is ook de meest aanbevolen massageolie in de Cayce Readings voor vele omstandigheden.

• Olijfolie
• Pinda-olie
• Lanoline
761
Body Beautiful ™ massageolie
Osteopathische manipulaties werden af ​​en toe gesuggereerd en in deze gevallen elimineerden ze vaak de noodzaak voor frequente massages. Blijkbaar brengen de manipulatie en de massage tot op zekere hoogte enkele van dezelfde veranderingen teweeg. Natte celtherapie wordt soms voorgesteld in zeer ernstige gevallen.

D. Glandulaire stimulatie
Ongetwijfeld is de meest consistente routine van therapie voor artritis in de Cayce-metingen de combinatie van Atomic Iodine ™, Epsom-zoutbaden en massage. Dit thema wordt steeds opnieuw gespeeld met verschillende tijdsperioden die zijn toegewezen aan de toediening van Atomidine; met variërende hoeveelheden Epsom-zouten in het hete bad; en met verschillende soorten oliën die worden gebruikt voor massage.

Deze triade van therapeutische maatregelen wordt vervolgens herhaald in cycli met rustperioden ertussen, totdat het lichaam weer normaal is. De conditie van het hele lichaam moet natuurlijk in gedachten worden gehouden en de assimilatie en eliminaties moeten zo goed mogelijk worden gemaakt.

Peanut oil benefits for hair and peanut oil recipes for dandruff and dry scalp. #hair #haircare #healthyhair #beauty #peanutoil #groundnutoil #nutoils #naturalhair #teamnatural #naturaloils

[Cayce] was een 63-jarige man wiens artritis in voorgaande jaren ontstoken was geweest, maar nu als chronisch werd geclassificeerd. Zijn therapie is interessant omdat het de suggesties in de lezingen typeert. Hij kreeg ook te horen: “dan, soms – vlak voor de periode van het zweten – zal de toestand blijkbaar ernstiger zijn. Maar na het derde van dergelijke zweet vinden we dat verbetering naar het lichaam zou moeten komen, en de verstoring geleidelijk zou moeten verminderen in de ernst. ”Het is waarschijnlijk dat elke ernstige chronische of acute artritis die met deze methoden wordt behandeld, periodes van stress en pijn zal doormaken en duidelijk verslechtering voordat de omstandigheden daadwerkelijk worden verbeterd. Daarom zijn de suggesties die aan deze man worden gegeven van waarde om te overwegen. Hier volgen de verschillende therapiestappen:
Atomic Iodine ™ , één druppel in een half glas water per dag voor het ontbijt, gedurende drie dagen; vervolgens drie druppels per dag gedurende twee dagen; vervolgens vier druppels per dag gedurende twee dagen; vervolgens vijf druppels per dag gedurende twee dagen.
De volgende dag, een Epsom-zoutbad met 15 pond zout tot 50 gallon water. Het water moet heet zijn, omdat het lichaam het kan verdragen. Er moet een begeleider worden gebruikt en het lichaam moet worden gemasseerd terwijl het in bad is, waar het minstens twintig minuten moet blijven.
Een rub-down moet worden gegeven onmiddellijk nadat het lichaam goed is afgedroogd. Gebruik eerst pinda-olie tot aan de ledematen en de wervelkolom, gebruik vervolgens korrelalcohol, wrijf de handen in de alcohol (bewijs 85-90%). Dit moet alleen worden gedaan wanneer de poriën open zijn, zoals na dit type bad.
Rust vijf dagen voordat verdere therapie wordt gestart.
Start vervolgens Atomidine, dagelijks één druppel in een half glas water; vervolgens vijf druppels per dag gedurende vijf dagen; vervolgens tien druppels per dag gedurende twee dagen.
Herhaal het bad met Epsom-zouten en wrijft.
Rust nog vijf dagen, maar gedurende deze tijd moet dagelijks een massage met arachideolie op de wervelkolom en de ledematen worden gedaan.
Herhaal na de rustperiode van vijf dagen de reeks baden met Atomidine- en Epsom-zout, met dezelfde instructies.
Rust dan voor een langere periode en gebruik een meer consistente hoeveelheid Atomidine voorafgaand aan het bad in de volgende cyclus en die volgen.
Dieet mag geen gefrituurd voedsel bevatten; het vlees moet vis, gevogelte en lam zijn; sappen zijn goed, vooral groentesappen; gekookte bieten en wortels zijn bijzonder goed; geen koolzuurhoudende dranken.
Train zoveel mogelijk. Houd de dagelijkse massage met pinda-olie.
Atomic Iodine ™ -therapie: andere voorgestelde routines
Er werden verschillende routines voorgesteld voor wat betreft het gebruik van Atomidine. Het wordt altijd in een half glas water genomen voordat er voedsel wordt ingenomen. Blijkbaar stimuleert het het lichaam en bereidt het zich voor op het elimineren van toxines door het mechanisme van de Epsom-zoutbaden. Uit de informatie in de metingen blijkt dat hoe acuter en ontstekiger een geval van artritis is, hoe voorzichtiger men moet zijn bij het gebruik van het preparaat Atomidine en voorafgaand aan de baden met Epsom-zout.

Lees ook:   Over ADHD enzo

Dagelijks één druppel in half glas water gedurende vijf dagen
Vijf druppels op de zesde dag
Drie uur na de laatste dosis, Epsom-zoutbad genomen met 20 pond. tot 40 gal. water.
Voor deze persoon zouden deze maatregelen, suggereerde Cayce, pijnlijk zijn, maar als ze consequent werden gehouden, zouden de resultaten worden gezien.
Dagelijks één druppel half glas water gedurende 5 dagen
Rust twee dagen
Herhaal dit een 2e en een 3e keer
Dagelijks één druppel gedurende 10 dagen.
Op de tiende dag, vijf druppels gevolgd door het bad.
Dagelijks één druppel gedurende 5 dagen
Gevolgd door gewoon bad of douche, en massage
Dan een rust
Herhaal dit een tweede en een derde keer
Gebruik voor de vierde serie dagelijks 5 druppels Atomidine gedurende 3 dagen
Gevolgd door Epsom- zoutenbad
Passende rustperiode
Doorgaan voor een vijfde en zesde serie
Dagelijks één druppel gedurende 3 weken.
Rustperiode.
Dagelijks één druppel gedurende 5 dagen.
Gevolgd door het bad
Eén druppel per dag gedurende 5 dagen
Twee druppels per dag gedurende 5 dagen
Drie druppels per dag gedurende 5 dagen
Vier druppels per dag gedurende 5 dagen
Vijf druppels per dag gedurende 5 dagen
Gevolgd door het bad.
Het is te zien dat het gebruik van Atomidine zeker varieert in de meetwaarden en niet een bepaald patroon volgt dat kan worden waargenomen. Er kan echter altijd op één ding worden gerekend, en dat is de periodiciteit of cyclische aard van de therapie, en dit moet worden gevolgd, ongeacht de dosering die moet worden gebruikt.

E. Andere behandelingen: apparaten
Werkingsmechanismen bij energiezuinige behandeling:

10 Health Benefits of Peanuts

Tijdens de metingen suggereerde Cayce behandeling met wat hij lage elektrische energie noemde, en hij beschreef de natte celbatterij en het impedantie-apparaat om dit mogelijk te maken. Hij heeft beide op verschillende plaatsen in de behandeling van artritis voorgesteld. Een vrouw (Cayce) kreeg te horen dat het impedantieapparaat datgene zou toevoegen dat ‘de juiste vibratie voor het systeem zal brengen om reanimatie te brengen naar de fysieke krachten van het lichaam zoals het actieve principe van het creatieve element ( s) in het fysieke lichaam dat de cel produceert in zijn vibratie voor het lichaam. Dan zou dit die krachten zo dicht bij de reanimatie van het fysieke lichaam brengen als mogelijk zal zijn in een van deze tijd, en het opnieuw voorkomen van die omstandigheden voor het lichaam voorkomen. ”

Cayce zegt dat deze energie, gegeven door het radioactieve apparaat, de aard heeft van radiotrilling “zoals de zenuwenergie van de zenuwstelsels, zowel van het hersen- als het sympathische, zal geven die juiste trilling die nieuwe energie in het systeem zal creëren . Deze kunnen materieel worden geholpen door die van de ultraviolette straal. Deze zullen alleen helpen als de vibratiekrachten worden opgezet, wat zal worden geholpen door de toepassing van het radioactieve apparaat dat dat van chloride van goud in het systeem draagt. ”(Cayce)

AANBEVOLEN THERAPIE VOOR ARTHRITIS
Waarschijnlijk kunnen artrose en artritische neigingen en twijfelachtig vroege reumatoïde artritis over het algemeen worden gegroepeerd, voor zover het therapie betreft. Het programma moet worden gebruikt dat het lichaam geleidelijk weer normaal zal maken. Het volgende, met zo nu en dan afwijkingen die kunnen worden gekozen uit voorgaande paragrafen, zou in deze gevallen als schets voor therapie kunnen dienen:

Dieet . De reeds geschetste suggesties moeten consequent en nauwkeurig worden gevolgd. Dit is erg belangrijk.
Als er een geschiedenis van constipatie is geweest, dan is een reeks van twee colonica of drie, of een reeks van hoge klysma’s om de drie of vier dagen gedurende een periode van twee weken, voorafgaand aan andere therapie.
Atomic Iodine ™ , één druppel per dag gedurende één week in een half glas water vroeg in de ochtend.
Rust een week uit.
Atomic Iodine ™ drie druppels per dag gedurende vijf dagen, vervolgens op de zesde dag tien druppels.
Diezelfde dag, een Epsom-zoutbad met 20 pond Epsom-zout tot 50 gallon water. Masseer het lichaam over alle aangetaste gewrichten in bad. Het lichaam moet minstens 20 minuten in bad blijven, maar mag tijdens het proces niet te zwak worden. Een ijspak op het hoofd zou een grote hulp zijn.
Masseer vervolgens het hele lichaam met een gelijk mengsel van olijfolie en pinda-olie gedurende 15 tot 30 minuten.
Rust twee weken uit de druppels en het bad, terwijl je ’s nachts driemaal per week masseert met het oliemengsel. Deze massage moet over het hele lichaam plaatsvinden, maar bijzondere aandacht moet worden besteed aan de betrokken gebieden. Houd de massages regelmatig totdat de therapie is beëindigd.
Herhaal de hele cyclus na deze rustperiode, beginnend met drie druppels Atomidine (stap 5 tot en met 8).
Na nog een rust, herhaalt u de cyclus opnieuw en gaat u door totdat het lichaam weer normaal is.
[OPMERKING: het voorgaande overzicht is geschreven door William A. McGarey, MD]

Gerelateerde artikelen

Back to top button