web analytics
...

Wet Cell therapie helpt ALS-patiënten

Wet Cell therapie helpt ALS-patiënten

Onderzoek: Venture Inward Magazine 1996

Vijf jaar geleden werd David Atkinson geconfronteerd met een angst-diagnose: de ziekte van Lou Gehrig. Vandaag, aanzienlijk hersteld, adviseert en geeft hij hoop aan andere slachtoffers van deze zogenaamd ongeneeslijke, terminale ziekte. Sinds de publicatie van een artikel in Venture Inward (Jan./Feb. ’95) over zijn succesvolle gebruik van door Cayce aanbevolen remedies – met name het apparaat voor natte cellen – om amoyotrofe laterale sclerose te overwinnen, zegt Atkinson dat hij van meer dan 75 ALS-patiënten heeft gehoord in heel de Verenigde Staten en vier andere landen.

Bruce Baar en David Atkinson helpen ALS-patiënten.ALS veroorzaakt zenuwdegeneratie, wat leidt tot verlies van spiercontrole, vaak tot spierverlamming en een onvermogen om te slikken. Aangenomen wordt dat de natte cel, een elektrisch apparaat vergelijkbaar met een accu, zenuwcellen helpt regenereren. Het werd aanbevolen door Edgar Cayce voor vele omstandigheden.

Atkinson, een ARE-lid uit Salisbury, North Carolina, zei dat net zoals de wet cel zijn toestand ten goede heeft veranderd, de publiciteit over zijn zaak zijn leven heeft veranderd. “Ik heb de hele Verenigde Staten afgelegd om mensen te helpen.” Hij geeft zijn tijd en advies gratis, behalve zijn reiskosten.

Het opmerkelijke herstel van Atkinson heeft ook het leven van Bruce Baar veranderd , die de Baar Wet Cell Battery ™ vervaardigde die Atkinson gebruikte. Baar, uit Downingtown, Pennsylvania, stopte met zijn vaste baan om meer tijd te besteden aan het bouwen van apparaten, het adviseren van degenen die ze kopen en het bijhouden van voortgangsrapporten over de toestand van de gebruikers. “Davids succes gaf hen hoop”, zei Baar. Baar verspreidt het ook via internet, waar hij nu een pagina op het World Wide Web heeft over de natte cel . (Baar’s telefoonnummer is 800-269-2502; zijn website-adres is www.baar.com )

Lees ook:   Voedingsmythes

Baar werkt samen met Atkinson om met ALS-patiënten te werken. Hij liet Venture Inward zijn casusrapporten zien bij ongeveer 20 patiënten, waarvan 14 tekenen van vooruitgang vertoonden sinds de toepassing van het Cayce-programma. Een aantal mensen die geen vooruitgang hadden geboekt, hadden het apparaat niet correct gebruikt, aldus zijn rapporten.

“We zijn voorbij de onderzoeksfase,” zei Baar. ‘Nu is het de applicatiefase.’

Patiënten rapporteren voortgang:
ALS-patiënten die vooruitgang vertoonden bij het gebruik van het natte celapparaat meldden verbetering in kleine stappen, maar elke verbetering is bemoedigend voor degenen die zijn gewaarschuwd dat hun toestand alleen na verloop van tijd zal verslechteren. Hier zijn een paar fragmenten uit de casusrapporten van Bruce Baar:

Case 1430: “Hij neemt kracht op. Hij sprak met David Atkinson, die hem vertelde dat het zeven tot acht maanden kan duren voordat hij resultaten ziet. Zijn controle over zijn linkerarm verbetert. De toon keert terug naar zijn spieren, waardoor hij zijn arm beter onder controle heeft. Zijn pols zakt niet zo vaak in. Vroeger slingerde hij vrij, nu heeft hij betere controle. Hij heeft zes pond gewonnen. Zijn nekspieren zijn beter, zijn hoofd klapt niet terug zoals vroeger. ‘

Case 1861: ‘Mary’s man stuurde een e-mail:’ Mary werd na drie maanden therapie net opnieuw geëvalueerd door haar fysiotherapeut. Haar middelste deltoïden (schouderspier gebruikt om de arm op te tillen) zijn iets zwakker. Dat is al het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat haar flexibiliteit zowel in haar armen als benen is verbeterd. Haar benen zijn niet zwakker geworden. Haar armkracht in de biceps en triceps is verbeterd. Haar handkracht in beide handen is ook verbeterd. Dit is heel opwindend, nieuws … (haar) artsen zeggen dat een toename van kracht in de spieren onmogelijk is. Deze toename in kracht is het eerste teken dat de natte cel van enig positief voordeel is. ‘”Een maand later meldde de echtgenoot dat Mary naar iets op de bovenste plank wees. “Ze had zonder na te denken haar rechterarm boven haar hoofd geheven en wees. Ze vergat dat ze dat niet kan. “

Lees ook:   Weet wat je eet!

Zaak 1873: “John zegt dat de krampen in de benen die hem vaak ’s nachts wakker maakten volledig zijn gestopt.”

Case 1847: “Na een maand gebruik (van natte cellen), geen spasmen meer in mond, tong en keelgebied. Nog steeds enkele spasmen in arm en voet, maar hij ervaart nadien niet langer verslechterende effecten en zijn spasmen worden aanzienlijk verminderd. ”

Case 1626: “Ray zei dat voeten en rechterbeen tot knie vroeger koud waren. Beide voeten blijven nu warm. Fysiotherapeut zegt dat zijn benen sterker zijn. Hij doet nu 40 push-ups per dag en kon bij het opstarten er maar drie doen. Zijn spiertrekkingen zijn vertraagd. ‘

Case 1263: “Chris is best tevreden met de resultaten van het gebruik van de Baar Wet Cell Battery. Zijn stem is nu sterker dan een paar maanden geleden. Hij heeft nu nauwelijks een stemgeluid meer. In september 1994 verschenen zijn eerste symptomen. Zijn rechterhand was de eerste om te gaan en lijkt nu te verbeteren. Hij werd gediagnosticeerd in februari 1995. Over het algemeen is hij niet zo moe. (Eerste maand van het gebruik van natte cellen, waren polen gewisseld. OK nu.) ”

Case 1131: “Betty Jo’s ademhaling is een beetje verbeterd. Haar tong kan veel beter bewegen. Ze maakt nu geluiden. Ze gebruikt een computer om te praten. ‘

https://cayce.com/health-information/edgar-cayce-wet-cell-helps-als-patients/

Wie weet helpt het echt!?

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button