web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteGezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

COVID-19! De hele wereld is in Lock Down. Documentaire.

 

COVID-19! De hele wereld is in Lock Down. Er heerst paniek in de samenleving. Wat is hier aan de hand? Na de toespraak van de premier over het zeer besmettelijke “Corona” -virus, bundelde Nico Sloot, een internationale ondernemer, de krachten met wetenschappers, artsen en experts om antwoorden te vinden op de vragen rond het coronavirus. Hoe gevaarlijk is dit virus? Hoe ziet onze toekomst eruit? Zijn de huidige maatregelen in verhouding tot het virus? En welke impact heeft dit op onze samenleving? Tijdens Nico’s zoektocht doet hij schokkende bevindingen…. Gaat dit eigenlijk over onze volksgezondheid?

https://docsfair.nl/

https://www.ninefornews.nl/schokkende-docu-over-covid-19-waarom-vertelt-het-rivm-ons-de-halve-waarheid/

Lees ook:   Het gevaar van China - Jensen 33
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥