web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

Mails vanuit de hemel

Mails vanuit de hemel

Jack Froese stierf in juni vorig jaar onverwacht aan een hartaanval. De toen 32-jarige man liet veel verdrietige vrienden en familieleden achter. Maar maanden na zijn tragische dood ontvangen zijn nabestaanden plotseling e-mails van hem. Die gaan over gesprekken die ze vlak voor zijn dood met Jack hadden.

De familie van de uit Pennsylvania afkomstige man, zegt dat niemand zijn inloggegevens had en ze geloven niet dat het account van Jack is gehackt. Tim Hart was zeventien jaar lang Jack’s beste vriend, tot aan zijn overlijden. Hij was ontzet toen hij een berichtje van zijn oude vriend ontving, vijf maanden nadat die stierf.

‘Afgelopen november zat ik op de bank, wat e-mails lezend op mijn telefoon. Toen kwam er ineens een bericht binnen met als afzender ‘Jack Froese”. De inhoud van de e-mail refereert aan een gesprek dat Tim en Jack hadden, twee weken voor Jack’s overlijden.

Rommel op zolder
‘Ik werd lijkbleek,’ vertelde Tim aan de BBC. ‘Het was heel snel en kort, maar het kon niet anders dan van Jack zijn.’ In het onderwerp, bovenaan de e-mail, stond, vrij vertaald: ‘Ik houd je in de gaten’. Verderop in de tekst luidde het: ‘Hoorde je me? Ik ben in je huis. Ruim je verdomde zolder op!!!’

Tim legt uit dat hij vlak voor zijn dood met Jack op die bewuste zolder was. Zijn vriend pestte hem toen met de rotzooi en het stof dat er lag. ‘Alleen hij en ik waren daar, verder niemand’, benadrukt Tim. Hij stuurde ook een e-mail terug naar ‘Jack’, maar kreeg niets terug.

Lees ook:   Kaartlegging corona

Waarschuwing
De neef van Jack, Jimmy McGrauw, kreeg ook een berichtje. Dat ging over zijn enkel, die hij pas na Jack’s dood brak. De e-mail luidde: ‘Hé Jim, hoe gaat ‘ie? Ik wist dat je je enkel ging breken, heb geprobeerd je te waarschuwen. Je moet uitkijken.’

Jimmy vindt het fijn om nog berichten te ontvangen. ‘Ik geloof graag dat Jack dat bericht stuurde, het voelt alsof hij nog steeds contact met me zoekt na zijn dood. Hij vertelt me dat ik door moet gaan, zodat ik me beter voel.’

Geschenk
De afzender van de e-mails blijft een mysterie voor de familie en vrienden van Jack, maar ze zien het graag als ‘een geschenk’. Hoewel er middelen voor zijn, zijn de nabestaanden niet van plan om de bron van de berichtjes te achterhalen. Volgens Jack’s moeder wordt er zo tenminste nog over hem gepraat.

https://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3226079/2012/03/16/Nabestaanden-krijgen-persoonlijke-e-mails-van-dode-man.dhtml

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien