web analytics

Topgeheime missie om op afstand naar Mars te kijken, een miljoen jaar geleden!

 

Volgens zijn eigen officieel vrijgegeven documenten die in 2017 zijn vrijgegeven, nam de CIA deel aan een uiterst geheime missie voor remote viewing naar Mars. De CIA liet zijn meest begaafde kijker op afstand de Rode Planeet observeren 1 miljoen jaar geleden, waar hij getuige was van piramideachtige structuren en bewijs van een hoogtechnologische geavanceerde beschaving die daar ooit had bestaan. De kijker op afstand bevond zich zelfs in een van de Mars-piramides, waar hij ‘oude mensen’ zag die in zwevende animatie waren. Het verbazingwekkende CIA-rapport suggereert zelfs dat de oude bewoners van Mars in een ver verleden hun weg naar de aarde hebben gevonden en dat de mensheid mogelijk rechtstreeks afstamt van een nu lang uitgestorven Mars-beschaving. Dit is het volledige verhaal…

Lees ook:   Chernobyl 33 Years Later

Gerelateerde artikelen

Back to top button