web analytics
...
Energetica, entiteiten, geestenLeven na dit LevenParanormaalReincarnatieSpiritueel

Overledenen zijn altijd onder ons

Pc Friends GIF - Pc Friends Hands - Discover & Share GIFsGeliefden die overleden zijn, zijn bij hun begrafenis en crematie

Bijna doodgaan of je dood eens overdenken kan verhelderend zijn. Mensen die nauwelijks aan de dood ontsnappen, worden volwassener en voelen zich meer verbonden met het leven. Overlevenden van vallen, bijna-verdrinking, gevechten, hartstilstand en poging tot zelfmoord eindigen spiritueler, vreugdevoller en relaxter dan voorheen. Overlevenden van Golden Gate-zelfmoord – ellendig toen ze opsprongen – veranderden tijdens hun val. In de seconden voordat ze het water raakten, bezagen ze hun leven.

Nadat ze waren gered, begonnen ze hun problemen op te lossen; ze genoten meer van het leven, hielpen anderen en waardeerden het goddelijke meer. Oost-Indiërs gebruikten de ”ondergang” om het spirituele aan te sporen. Ze gooiden iemand naar speciale ontgifte cobra’s of een olifant, getraind om aan te vallen, maar niet om te verpletteren en te doden. Of ze organiseerden een proces, veroordeling, executie en op het laatste moment gaven ze gratie. American Plains Indianen, die jongeren inwijdden tot spirituele volwassenheid, voerden ook bijna z.g.a. fatale beproevingen uit. Amazone-indianen roepen tot op de dag van vandaag psychedelische doodsvisioenen op bij nieuwe sjamanen.

Patiënten in psychedelische therapie – legaal in de VS tot in de jaren ’50 – ervoeren eveneens stervende, karmische levensevaluaties en spirituele verdieping. Mensen van elke leeftijd, cultuur en religie die sterven en weer tot leven komen, rapporteren soortgelijke ervaringen. Je weet dat je stierf, voel vrede, zweef uit je lichaam. Liefdevolle familieleden en vrienden die al zijn overleden, leiden u naar een licht. A Being of Light beoordeelt je leven en laat je het doel zien: leren en liefhebben. Als je bijna sterft, waardeer je het leven meer, neem je vreugdevolle verantwoordelijkheid, denk je helderder en maak je jezelf minder van streek over triviale zaken. Na een bijna-dood geloof je in een hiernamaals en ben je niet langer bang voor de dood. Je houdt meer van anderen en zoekt verder onderricht. Je maakt verbinding met alles en iedereen.

GELIEFDEN BEZOEKEN JE ALS JE DOOD NADERT

De geesten van mensen die je dierbaar waren en die stierven, verschijnen aan je in je laatste dagen om je te helpen je aan te passen aan het nieuwe bestaan, ​​dat je zult ervaren als  lichaamsloze geest,  leven in de zielendimensie als hele persoonlijkheden “met intelligentie, perceptie, intentie en wil.” Je hoeft niet een van de “uitverkorenen” joods-christelijke dogmatici te zijn die zeggen dat je “verlossing” nodig hebt; Visioenen op het sterfbed zijn “vredig en zeer positief en bereiden je voor op transcendentie”. Visioenen op het sterfbed stemmen je af op de Soul Dimension.

Wanneer iemand sterft en bij bv. de begrafenis voor diegene, staan ​​de geesten van uw overleden ouders en dierbaren boven of naast uw lichaam. Overleden zielen zijn bij je geest, wanneer een levende geliefde, je kist, graf of gedenkteken nadert. Zielen van baby’s die voor u stierven, kunnen als jongvolwassenen verschijnen in de visioenen die u krijgt.

Als je grote liefdes hebt gehad die al zijn overleden, blijven ze bij je. Als ook jij sterft, blijf je constant in contact met je nog in leven zijnde geliefden. [Hardy, 2020: 52,65-75]

Voorbeeld van een bijna-doodervaring: Russell Brinegars *

Augustus 2009, tijdens het grasmaaien, kreeg ik een hartaanval. Iets onwerkelijks kroop over me heen. Ik was gescheiden van mijn vriendin Julie en toch voelde ik haar aanwezigheid. Toen kwamen mijn moeder en vader, die nog steeds samenwoonden met mijn broer, mijn vervreemde dochter en mijn beste vriendin Marty dichter bij me in de tuin.

“ Na een paar minuten stond er een transcendent visioen van mij temidden van een kleine groep niet-geïncarneerde individuen die dicht bij me stonden in dit leven, samen met een onsterfelijke versie van mezelf en een bijbehorende aanwezigheid van een of andere complexe machine.

“Ik realiseerde me dat als ik ervoor zou kiezen, ik op dat moment mijn fysieke lichaam kon achterlaten om me aan te sluiten bij deze gastvrije, voor mij bekende mensen uit mijn leven die er voor me waren. Hoewel ik wist dat al deze individuen nog steeds in de materiële wereld leefden, waren ze hier bij mij in een herstelde geestelijke versie van zichzelf, gelijktijdig bestaand in een aparte, onsterfelijke, elektronische realiteit.*!!!* Ik voelde dat dit getranscendeerde aspect van hun bewustzijn zich scherp bewust was van hun aardse vormen. Hun aardse versies waren zich echter niet bewust van het transcendeerde aspect van hun wezen dat ik ervoer.

“Ze zeiden: ‘ Je mag nu oversteken als je wilt, we heten je welkom, maar je hebt een keuze. Ons aardse zelf, zou je missen. We hebben meer levens, om met jullie te delen hier op aarde, maar als jullie ervoor kiezen, zullen we je hier verwelkomen met deze versie van jouw geestelijke wezen en kun je ons nu vergezellen als een van ons geestelijk bewustzijn. We raden je aan te overwegen om nog een tijdje bij de aardse versie  te blijven. ‘” [Brinegar, 2016: 1-9]

“Al deze mensen leefden in de verre toekomst, een rijk waarin wij allemaal van deze huidige wereld zijn gescheiden naar een geheel rijk vóór ons. Deze herkenbare, onsterfelijke, etherische entiteiten, van wie ik er één was, leefden nog met een aspect van hun bewustzijn, dat tijdelijk tegelijkertijd fysieke lichamen op aarde bewoonde. (Demente mensen zijn ook vaak al halverwege de andere wereld)

“Ik realiseerde me dat, terwijl we ons leven op aarde leiden, we allemaal tegelijkertijd in een ander rijk bestaan ​​als een getranscendeerd wezen, volledig buiten tijd en ruimte.” (!!! Soort avatar dus)

Lees ook:   Telepathie

Toen Bringear bijna stierf aan een hartaanval en een bijna-doodervaring (BDE) had, ervoer hij de onderliggende interdimensionale aard van de werkelijkheid en leefde hij verder om daarna UFO’s en het paranormale te bestuderen. Voortbouwend op zijn BDE verdiepte hij zich in het bovennatuurlijke, de realiteit van vliegende schotels en hun inzittenden, invloeden van de UFO-kennis en de uiteindelijke doeleinden van de UFO’s die de aarde al millennia lang achtervolgen.
Water Balls GIF - Water Balls Beautiful - Discover & Share GIFs

GA NAAR JE EIGEN BEGRAFENIS: doe-het-zelf ervaringsgerichte aanwijzingen

Stel je een manier voor waarop jij – bwvs- sterft. Beschrijf je sterfscène en wat er naartoe leidt in de tegenwoordige tijd, alsof het gebeurt, terwijl je het bedenkt. Zet je lichaam in de fysieke positie die het heeft als het sterft.

Let op wie er aanwezig is als je sterft. Beschrijf de situatie. Wat zou je doen als je het nog kon veranderen? Hoe zou dat voelen?

Zeg gedag tegen alle mensen van wie je hield. Spreek ze om de beurt aan en zeg ze uw laatste woorden.

Vertel elk van hen eventuele onvoltooide gevoelens, die u voor elk van hen heeft.

Vertel hen achtergehouden geheimen, verlangens die u achterhield.

Zeg wat je waardeert, je liefdevolle gevoelens en fysieke impulsen jegens hen.

Welke negatieve conclusies trekt u uit dit leven dat u nu voltooid?

Welke wraakzuchtige gedachten heb je nog als je sterft?

Welke jaloerse gedachten heb je op je sterfscène? Zeg waar je in dit leven niet in geslaagd bent. Vertel over uw successen in dit leven.

Welke positieve conclusies trekt u uit dit leven dat u nu verlaat?

Met welke dankbare, vergevingsgezinde en liefdevolle gedachten sterf je? Zeg je laatste gedachten hardop.

Wat zijn je laatste woorden?

Wat geeft het leven dat je verlaat je emotionele gevoel?

Welke boze gevoelens heb je als je dit leven verlaat? Welke wrok koestert u tot uw dood?

Als je die gedachten wilt loslaten, in plaats van ze mee te nemen naar toekomstige levens, spreek die wrok dan nu uit aan de betrokkenen. Zie ze in gedachten en praat hardop met ze.

Herinner je alle trieste of hopeloze emoties, die je hebt als je dit leven verlaat. Waar heb je spijt van?

Welke bittere gevoelens heb je als je dit leven verlaat? Welke angsten draag je bij het verlaten van dit leven?

Welke pijn of fysieke trauma’s ervaar je als je sterft?

119343886 1508822952838689 2979502891357300814 o via Angel-Wings

Als je een vrouw bent en de geesten van baby’s uit je buik hebt, praat dan hardop met ze en laat hun geesten los.

Druk vóór je dood emoties uit die zijn opgeslagen in gewonde, misbruikte of verwaarloosde delen van je lichaam, zodat je deze gevoelens niet meeneemt naar toekomstige incarnaties. Als uw wonden door iemand anders zijn toegebracht, uit uw gevoelens dan tegenover hem of haar. Als je jezelf hebt verwond of misbruikt, druk dan de emoties van je pijn hardop uit.

Wat zijn de laatste dingen die je ziet? Let op het laatste dat u hoort. Zeg de laatste dingen die je aanraakt, ruikt en proeft.

Beweeg en maak geluiden terwijl je je dood ervaart. Voel hoe het leven uit je wegebt. [Wacht tenminste enkele minuten]

UW BEGRAFENIS

Stel je voor dat je zo neergelegd bent als in een kist, urn of ander grafvat. (Lig in een lichaamshouding zoals in een kist.) Je gaat naar je eigen begrafenis in gedachten.

Zie alle mensen die naar uw begrafenis zijn gekomen. Bekijk ze allemaal.

Er is misschien iemand die je verrast om te zien op je begrafenis. Kijk of er zo iemand is.

Is er iemand op je begrafenis die blij is dat je dood bent? Kijk eens.

Let op of iemand op uw begrafenis wenst dat hij of zij dood was in plaats van u.

Zie de bloemen die mensen naar je begrafenis hebben gestuurd. Bekijk ze allemaal. Bekijk en ruik elk boeket apart.

Wie heeft je welke bloemen gestuurd?

Er is muziek op je begrafenis. Hoor de muziek.”

De mensen op uw begrafenis komen, een voor een, om uw stoffelijk overschot te bekijken en hun laatste eer aan u te betuigen.

De eerste die je aardse overblijfselen ziet, is iemand van wie je veel hield toen je nog leefde. Wie is deze persoon?

(de naam van de persoon) nadert uw kist (of urn), u weet wat zij (of hij) voelt en denkt.

Word t.o (naam. ”) als stem en zeg uw gevoelens en gedachten jegens (naam).

Nu je helemaal dood bent, kun je niet reageren of antwoorden op deze persoon van wie je hield. Maar als je zou kunnen antwoorden, wat zou je dan op je begrafenis zeggen tegen deze persoon van wie je hield? ”

Als u zich nog zou kunnen bewegen, hoe zou u deze persoon dan willen aanraken?

En nu gaat die persoon verder, en de volgende persoon komt naar je kist toe. Dit is iemand die, toen je nog leefde, ook veel van je hield. Word deze persoon, bekijk en uit uw gedachten en gevoelens naar de overledene.

Als je niet dood was en je had nog een laatste kans om te reageren op deze persoon die van je hield, wat zou je dan doen en hoe zou je naar deze persoon toe gaan?

De volgende persoon die  jou levenloze vorm tegenkomt, is iemand met wie je in het leven moeite had. Wie is deze persoon?

Lees ook:   Kinderloosheid Reïncarnatie

Word deze persoon en verklaar je bestaan, ​​terwijl je vanuit zijn of haar ogen naar je stoffelijk overschot kijkt.

Word weer jezelf, niet dood. Reageer op deze persoon zoals je zou kunnen en beweeg zoals je zou kunnen als je niet dood was.

CONFRONTEER  vanuit uw begrafenis achtereenvolgens ELKE PERSOON die emotioneel is voor u, die aanwezig is op uw denkbeeldige begrafenis. Word voor ieder achtereenvolgens de toeschouwer en spreek je gedachten en gevoelens uit, terwijl de ander je overleden omhulsel ziet. Je identificeert je dan met jezelf in de kist of urn en reageert alsof je niet dood zou zijn.

Nu je dood bent, kun je nadenken over een beslissing die je in het leven nam en duidelijk weten wat je had moeten beslissen. Wat had je moeten beslissen?

Uw crematie of begrafenis staat op het punt te beginnen. Merk op wie opstaat om over uw leven en de betekenis ervan te spreken. Wie is deze persoon en wat vind je van zijn (of haar) toespraak?

Word zelf de lofrede en vat het leven van de overledene (jij) en de zin van het leven dat je leidde samen, moraliseer en bespreek het.

Word nu jezelf terwijl je je lofrede hoort. Ben je het eens met wat de eulogizer zegt? Zijn er onderdelen waarover u het niet eens bent?

Dit is je laatste feestje. Spreek daar hardop tegen iedereen, vertel ze alles over jezelf, je fouten, lijden, liefde en verlangens. U hoeft uzelf niet langer te beschermen. Het is je laatste feest; je kunt ontploffen, ellendig, zielig, onbeduidend of verachtelijk zijn. Op je begrafenis kun je jezelf zijn.

Stel je voor dat je kist wordt bedekt (of dat je as op het punt staat te worden uitgeworpen, enz.). Het licht van is uitgeschakeld. Je kist wordt in de grond neergelaten. Dan bedekken  handjevol aardes jouw kist en dan bedekken de schoppen vol aarde je. De wereld zoals je die kende, is ver weg.

Zijn er onstoffelijke zielen of demonische geesten aan u gehecht? Bekijk wat u over hen weet.

 Zie van bovenaf de mensen in de buurt. Bekijk hen maar praat niet met ze en raak ze niet aan. Realiseer je dat je dood bent.

GIDSEN & KARMISCHE REVIEW

Ga door een tunnel en dan omhoog naar het licht. Laat de geesten van geliefden die al gestorven zijn hun hand uitsteken om u te leiden en u naar de plaats van karmische herziening te brengen. Wie reikt er uit om je naar het licht te leiden?

Laat je gidsen je meenemen naar de liefdevolle wezens van Licht, de Karmische Gidsen of de Life-Review Commissie. Laat ze u, door u directe ervaringen te geven, de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven en hun gevolgen voor anderen laten zien. Wat zie je?

Wees getuige en voel de liefde die je gaf en de liefde die je kreeg. Wat heb je van je leven moeten leren? Wat had je nodig om dat leven te ervaren?

Op welk punt is er iets misgegaan?

Wat was de betekenis van dat leven, als geheel beschouwd?

Wat zou u anders doen als u het opnieuw moest doen?

Wat heb je bijgedragen aan de mensheid, aan het bewustzijn van de kosmos?

Vind in de geestenwereld één voor één de geesten van degenen die je gekwetst, verraden of verlaten hebt. Wat heb je tegen elk van hen te zeggen?

Als je gefaald hebt in dit leven, communiceer dan met de geesten van degenen die jij in de steek hebt gelaten. Laat ze je vergeven en troosten. Onthoud wat ze zeggen. Kunt u uzelf vergeven?

Vind in de geestenwereld één voor één de geesten van mensen die jou pijn hebben gedaan, verraden of in de steek hebben gelaten. Laat elk van hen op hun beurt uw stem gebruiken en met u praten.

En, nu u ook in de geestenwereld bent, wat heeft u dan tegen elk van hen te zeggen?

Dialoog hardop met alle onstoffelijke geesten die aan je gehecht zijn uit het leven, dat je net hebt geleefd. Zeg dat ze hun dierbaren hier in het licht moeten vinden en dat ze je nu moeten verlaten. Praat hardop met demonische geesten die aan je gehecht zijn uit het leven, dat je net hebt geleefd. Zeg tegen hen: “ Kijk naar binnen en zie dat ook jij van het licht bent. Ga dus nu naar de door u aangewezen plaats in het licht. ”

Stel je voor dat de Wezens van Licht hebben besloten dat je ambtstermijn in het leven dat je zojuist hebt besproken niet zo snel voorbij zou moeten zijn, dat je wordt teruggestuurd om missies te voltooien. Wat zijn je opdrachten?

Als het moeilijk was om jezelf iets te vergeven, laat de Karmische Gidsen je dan taken toewijzen om je karma in evenwicht te brengen. Je hoeft je karma niet te verzinnen met dezelfde personen die je hebt gekwetst of gefaald. Wat zijn uw taken voor het in evenwicht brengen van karma?

Keer terug naar deze wereld. Beweeg je tenen. Open en sluit je handen. Uitrekken. Slik tweemaal. Open je ogen; kijk naar drie dingen die je graag ziet.

Luister naar drie geluiden die u leuk vindt. Zeg je naam en de datum van vandaag.
xxx

(Confronterend wel lijkt me)

* Het verhaal van Brinegar komt voor in de EXPERIENCERS: CONSCIOUS CONTACTEES

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept