web analytics

Atheïstische man sterft; Reist van de hel naar de hemel tijdens BDE

Ze lieten hem zien hoeveel pijn hij anderen had aangedaan!

In de video van vandaag bespreekt Howard Storm hoe hij op 38-jarige leeftijd een zeer egocentrisch, maar succesvol leven leidde, totdat een bijna-doodervaring hem veranderde. Hij vertelt over zijn ervaring bij het oversteken tijdens deze bijna-doodervaring, wat hij zag en de enge reis die hij maakte voordat hij door het licht werd gered.

 

Met Ai en mijn ingevoerd tekst ontstond een prachtige Jezus!
🙂

Prompt: Jesus, male, man, dreamy, long hair, beautiful eyes, beautiful mouth, black curly long hair, nice body, open eyes, long lashes, stars, happy, smiling, beautiful, man, men, no hand, arms wide spread, Jesus Christ, handsome, sexy, naked, longer hair, , sf, intricate artwork masterpiece, ominous, matte painting movie poster, golden ratio, trending on cgsociety, intricate, epic, trending on artstation, by artgerm, h. r. giger and beksinski, highly detailed, vibrant, production cinematic character render, ultra high quality model

 

https://playgroundai.com/post/clcy1rwpt2fa3s601v0fdxj0i

Lees ook:   Huisdieren in het hiernamaals | BDE-verhalen | Regenboogbrug

Gerelateerde artikelen

Back to top button