web analytics
11:11 Dubbele getallen
ReincarnatieSpiritueel

Waarom zelfmoord nooit een oplossing is!

Acht redenen waarom zelfmoord niet het antwoord is

Elke keer als Moon een angstaanval krijgt en zal flauwvallen krijgt ze heel wat visioenen over wat er zal gebeuren in de toekomst.

Je kunt de ziel niet doden …

Je zult in het hiernamaals blijven leven. Er is geen dood. Onze zielen zijn eeuwig levende energiesystemen en zoals jullie weten, kan energie niet worden gecreëerd of vernietigd. De lessen die je weigerde te voltooien, komen terug om je opnieuw te achtervolgen in een ander leven totdat je de lering van het leven kunt overwinnen en bereiken.

Omdat we leven na leven doorgaan in onze spirituele evolutie, worden onze zielen gevormd uit de ”schering en inslag” van deze vele levens, zowel spiritueel als fysiek. Zelfmoord zou iets zijn dat lijkt op het nemen van een dolk en het steken van een gat in de ”schering en inslag” van onze psychische anatomie. Iets dat moet worden opgelost. Omdat we een eeuwigheid hebben om het te repareren, waarom niet gewoon NIET doen. Maak geen gaten in onze spirituele anatomieën om mee te beginnen. Ze zullen alleen maar meer problemen op de weg veroorzaken als we verder gaan in onze evolutie.

Na zelfmoord, aan de andere kant, wordt een ziel in wezen een menselijk wrak. Zelfmoord plegen gaat in tegen de aard van het bestaan. Het zou verwant zijn aan iets, als het gooien van een molotovcocktail midden in een schoollokaal (het klaslokaal van de aarde). Een analogie zou zijn als een shooter op een schietpartij op school, waarom zou je dit jezelf willen aandoen? Natuurlijk kan het, eenmaal dood door zelfvernietiging, duizenden jaren duren om de schade te genezen, dat wil zeggen als je het geluk hebt gered te worden door de speciale geesten die zich hebben toegewijd om deze moeilijke taak op zich te nemen. Eenmaal in de stralen van de helende energie van deze innerlijke werelden, zal het tijd kosten om te helen. Terwijl dit genezingsproces doorgaat, zet je zielengroep ondertussen zijn evolutie voort. Dit is zoiets als achterblijven met een cijfer op school. Je hebt alleen geen inhaalslag om dit te doen.

Karma vereist de les

Gates of Heaven

Ongeacht hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn dat je wilt ontsnappen, weet dat dit je karma is. Dit is iets dat je zelf in het lesplan opneemt of dat je als een karmische schuld moet ondergaan. Proberen te ontsnappen stelt alleen de les uit en volbrengt niet wat je oorspronkelijk bedoelde voordat je incarneerde.

“Degenen die zelfmoord plegen, mogen misschien gedurende tweeduizend jaar niet terugkeren naar deze” sluier van tranen “, eenvoudigweg omdat bepaalde psychische structuren in het psychische lichaam zijn vernietigd. De ondersteunende elementen van het hele wezen van die persoon en zijn individualiteit werden vernietigd door de daad tegen zichzelf. Wanneer ze terugkomen in het aardse vlak, omdat ze deze structuren niet hebben, raken ze gedesoriënteerd. Ze dwalen; het zijn mensen die geen objectivisme, libido of drive hebben. Het kost ze nog twee of drie van deze cycli (levens) voordat ze hun achterstand inhalen, om hun paranormale zelf te reconstrueren zodat het inflecteert en botst met hun bewustzijn en geeft ze een dynamische, dynamische kracht die zo noodzakelijk is voor het dagelijks leven. “~ Ernest L. Norman – ICCC

Key to GOD's heart~ is to Love GOD with all our heart, soul, mind and strength and to revere GOD.
Cycli van goed en slecht

Er zullen cycli in je leven zijn waar er ups en downs zullen zijn. Het is niet anders dan de seizoenen of zoals de oceaangolven die op de kust van de oceaan breken. Er is dag en nacht en slapen en ontwaken en alle zaken van cycli daartussen die ons dagelijks leven bepalen. Houd er  rekening mee dat dit gewoon een andere tijd is, waar dingen zo pijnlijk kunnen zijn dat ze bijna onmogelijk lijken te zijn, maar onthoud in die tijd de prachtige tijden van geluk, die ook weer zullen komen, als de zonsopgang die de dag doorbreekt om de nevelen van de duisternis weg te vagen. Veel mensen die zelfmoord hebben gepleegd, realiseren zich aan de andere kant vaak pas dat ze  een prachtig productief leven, waar ze de lessen hadden moeten voltooien die ze verondersteld waren te ondergaan en te doorleven, waar ze achteraf op kunnen terugkijken en kunnen dan pas nadenken over hoe ze er ooit aan hadden gedacht om zoiets te doen.

Toekomstige mogelijkheden verloren

Als we zelfmoord overwegen, kan een persoon de details vergeten van wat hun dromen hun hele leven zijn geweest. Ze vergeten mogelijk hun familie en vrienden, die zo hard hebben gewerkt om hen te helpen. Ze vergeten misschien de doelen die ze altijd al wilden bereiken. Eenvoudigweg deze doelen opschrijven, kan genoeg zijn om te beseffen dat ze een doel hebben in het leven dat nog moet worden bereikt, en hoewel ze zich misschien in een negatieve cyclus bevinden, kunnen ze zich herinneren dat ze zoveel meer te bieden hebben  aan de wereld en hoe zelfs de kleinste nederigste dienst aan anderen een groot verschil kan maken.

Delores Develde  On Earth as it is in heaven . . . .

Schade aan het paranormale lichaam

Omdat stukjes van God zelf van belang zijn, zijn we door een eeuwigheid aan levens gekomen om te komen waar we nu zijn, deze fijn afgestemde machine die we ons fysieke lichaam noemen en die op zijn beurt wordt ondersteund door onze psychische anatomie. Dit kan niet worden vernietigd, maar kan wel worden beschadigd. Waarom zou iemand iets willen beschadigen dat eonen nam om te prefecteren en zich door evolutie te ontwikkelen? Dit prachtige wonder, noemen we het menselijk lichaam, terwijl er zoveel miljoenen mensen over de hele wereld worstelen om dat lichaam gezond te houden en levensvatbaar te blijven; om dat doelbewust te vernietigen, is niet alleen dwaas maar desastreus voor het spirituele zelf dat het hoogtepunt is van eonen van evolutie.

Hand. 2: 16 dit is het, waarvan gesproken is door de profeet Joël: En het zal zijn in de laatste dagen, zegt God, dat Ik zal uitstorten van mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zull…

Zielen hebben meestal spijt van hun acties zodra ze zijn voltooid. Niets kan erger zijn dan een time-out (van bv duizenden jaren) te nemen om een ​​zelfbeëindiging in een spirituele wereld te genezen. Want de ziel moet er toch ooit doorheen. En moet terug naar de aarde bv om te leren, om een hoger wezen te worden ooit. Vol wijsheid en erbarmen en vooral liefde.

Het gewone van dag tot dag en de niet zo gewone aardelevenservaring kan moeilijk zijn, maar binnen iedereen is er een Goddeel van zichzelf, waar ze de kracht kunnen vinden om te overwinnen en er trots op te zijn. Zoals Jezus zei: “Genoeg tot de dag is het kwaad daarvan.” We creëren deze lessen voor onszelf, we moeten ze oplossen en in de overwinning overwinnen op een betere en productievere manier van leven waar we geluk vinden in weten dat we zijn er niet alleen in geslaagd om onszelf te helpen, maar ook om er voor anderen te zijn.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥