web analytics
...

De vorige levens van Jezus

De vorige levens van Jezus

Volgens de beroemde paranormaal begaafde Edgar Cayce was Jezus een culminerend leven, dat het Christusbewustzijn uitdrukte, na vele incarnaties hier op aarde, waaronder Adam, de eerste mens zoals afgebeeld in de Hof van Eden. In totaal onthullen Cayce’s paranormale lezingen 33 levens van de meester. Patrick Belisle bespreekt de incarnaties van de meesterziel met hoogtepunten uit enkele van de meest memorabele van deze levens, en onthult de zielsgroei en het proces van Jezus ‘doel hier op aarde. Een fascinerende en intrigerende kijk op hoe reïncarnatie werkt en het patroon dat we allemaal goed zouden moeten volgen. Lees meer over Edgar Cayce en de non-profitorganisatie die hij in 1931 oprichtte op EdgarCayce.org/learn-more.

 

Lees ook:   Bewijs van Buitenaards Contact in 12.000 BC

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!