web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

GENETISCHE TECHNIEK BEWIJS | Enki heeft ons gemaakt naar het beeld van de Anunnaki

Om 17 uur op 2 juli 2023 gaat deze video in premiere

In deze video analyseren we de oude Mesopotamische tekst genaamd “Enki en Ninmah” en onderzoeken we het bewijs van genetische manipulatie bij de schepping van mensen. De tekst van “Enki en Ninmah” wordt gearchiveerd in het Penn Museum en is getiteld “Creation of Man”. Het werd geschreven tussen 1900 en 1600 vGT, waardoor het ouder is dan de vermoedelijke datum van het schrijven van het boek Genesis in de Hebreeuwse Bijbel. Dit tablet is van groot belang en er wordt expliciet vermeld dat het parallellen heeft met de Bijbel. Het mythologische verslag in de tabletten is verdeeld in twee delen. Het eerste deel richt zich op de schepping van de mensheid, waarbij Enki en Ninmah de lichamen van mannen en vrouwen boetseren met klei van de aarde. Het tweede deel draait om een ​​competitie tussen Enki en Ninmah, waar ze mensen creëren met verschillende handicaps en ziekten. Enki toont medeleven en vindt geschikte rollen voor deze individuen in de samenleving. De tablet eindigt met een oplossing voor hun concurrentie en een harmonie tussen Enki en Ninmah.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥