...

08 december 2021

 

6 Meest ongewone theorieën over de ancient buitenaardsen

6 Meest ongewone theorieën over ancient buitenaardsen

jona und der wal pieter lastman - Google Zoeken

De theorie van paleocontact houdt in dat eens in de oudheid, honderden of duizenden jaren geleden, buitenaardse wezens naar onze planeet vlogen en in contact kwamen met vertegenwoordigers van oude terrestrische beschavingen. Deze contacten hadden consequenties, omdat buitenaardse wezens mensen deze of die kennis leerden, en ze ook gaven met ongebruikelijke gereedschappen, metalen en apparatuur om over de aarde te vliegen of te bewegen.

Officiële wetenschap maakt natuurlijk al deze “onzin” belachelijk, maar aanhangers van de paleocontacttheorie zijn op zoek naar en vinden regelmatig dingen die kunnen doen alsof ze bewijs zijn van buitenaardse wezens die in ons verleden verblijven. En met alle scepsis, kun je in deze theorieën altijd een redenering vinden.

Hieronder staan ​​enkele van de meest ongewone uitspraken van theoretici in verschillende jaren. Welke van hen meer waarheidsgetrouw is, is aan jou.

Jona werd niet ingeslikt door een walvis

Op zoek naar bewijs van paleocontact wenden zijn volgelingen zich vaak tot oude religieuze teksten, vooral de Bijbel, en vinden daar steeds meer nieuwe feiten die hun geloof bevestigen. Volgens hen zijn veel bijbelse verhalen sterk vervormd, maar er is altijd een kern van waarheid in hun oorsprong, dat wil zeggen, ze waren gebaseerd op iets echts.

Het verhaal van de profeet Jona, die werd ingeslikt door een walvis en vervolgens levend en ongedeerd, wordt uit zijn schoot geworpen, een van de vreemdste. De walvissen kunnen een persoon echt niet doorslikken, ze hebben een zeer smalle keel, dus eten ze alleen kleine vissen en krill.

Theoretisch kan een potvis, een toothy walvis, een persoon inslikken, maar er zijn maar weinig van dergelijke feiten in de geschiedenis, en zelfs waar Jonah zwom, worden potvissen niet gevonden. Daarom geloven sommigen dat in feite geen levend wezen het ion heeft ingeslikt, maar in feite is het aan boord van een UFO genomen, dat wil zeggen, het was een slachtoffer van ontvoering (ontvoering van mensen door buitenaardse wezens). En nadat de aliens het hadden bestudeerd, werd Jona teruggestuurd.

Space Pilot’s Place op Mayan Coffin Lid

piedra del astronauta maya - Google Zoeken

In de 7e eeuw na Christus was er een Maya-stadstaat genaamd Palenque en Pacal was de heerser. Na de dood werd het lichaam van Pakal gelegd in een rijkelijk versierde stenen sarcofaag met een deksel met zware patronen en geïnstalleerd in de zogenaamde Tempel van de inscripties.

Toen archeologen deze sarcofaag in de 20e eeuw ontdekten, richtten ze onmiddellijk hun aandacht op het ongewoon versierde deksel en noemden het vervolgens een van de meest opvallende artefacten van de Maya-kunst.

Later richtte Erich von Daniken zijn aandacht op deze omslag en bekeek deze tekening vanuit een ander perspectief. Volgens hem, als je naar het deksel van de sarcofaag kijkt, niet van een smallere, maar van een bredere kant, dan zien we in plaats van een persoon die in een vreemde houding op de troon zit, een technisch apparaat, waarschijnlijk een bedieningspaneel, en deze persoon klikt waarschijnlijk op apparaten of knoppen op deze afstandsbediening.

Dat wil zeggen, op het deksel van de sarcofaag van Palenque staat niet de heerser Pacal, maar een piloot in zijn plaats in een ruimteraket of ander voertuig.

Mythische wezens uit mythen zijn het resultaat van buitenaardse genetische experimenten

UFOs in Ancient Art - UFO International Project

In de mythen van verschillende landen is er nooit een gebrek aan verschillende monsters, waarvan sommige er volledig surrealistisch uitzien.

Neem bijvoorbeeld de Griekse mythologie: Centaurs (half mannen-half-paarden), Pegasus (gevleugelde paarden), Medusa Gorgon (een vrouw met levende slangen op haar hoofd in plaats van haar), Minotaur (half-half-mensen), fauns (half-mensen-half-geiten), etc. Of neem het Egyptische pantheon van goden, ze worden allemaal vertegenwoordigd door mensen met de hoofden van verschillende dieren.

Volgens veel aanhangers van de theorie van paleocontacten, bestonden al deze monsters, volledig vreemd aan de natuur, in werkelijkheid, en waren niet het resultaat van menselijke verbeelding. En buitenaardse wezens werden gecreëerd in het genetische laboratorium. Waarvoor? Wie weet probeerden buitenaardse wezens wezens te maken die beter bestand zijn tegen ziekten of verwondingen.

Er is ook een versie dat de mens zelf ook het resultaat is van dergelijke buitenaardse genetische experimenten. De officiële wetenschap weet nog steeds niet waarom de voorouders van de eerste mensen op twee benen begonnen te staan, waarom ze hun haar verloren, de hersenen begonnen te groeien, enzovoort.

Lees ook:   Nergal en Ninurta ontketenen zeven Atoom Bommen op Sodom, Gomorrah en Anunnaki-ruimtehaven in Sinai Peninsula

Teotihuacan is een enorme computer

15th century UFO. Click image to view more UFOs and extraterrestrials in art history

De stad Teotihuacan in Mexico is een van de grootste en oudste Indiase steden van pre-Columbiaans Amerika. De oorspronkelijke naam is onbekend en werd gebouwd door de Azteekse stammen. De bloeitijd van de stad viel op 250-600 jaar van onze jaartelling.

De stad bestaat voornamelijk uit enorme stenen piramidale structuren, dus archeologen geloofden aanvankelijk dat het alleen cultusbetekenis had. En als je de stad van bovenaf bekijkt, dan worden de geometrisch correcte structuren helemaal als iets als … computerborden.

Ja, sommige onderzoekers geloven dat de oude Teotihuacan inderdaad een soort computer was, in ieder geval was hij in staat om energie op te wekken in zijn piramides en deze vervolgens te richten op verschillende behoeften. Theoretici zien het bewijs hiervan, ook in stenen blokken, waarin overal mica te vinden is, die elektriciteit goed geleidt. Sommige kamers in de tempels zaten vol met mica.

Het zwaard in steen is een laserwapen

Het verhaal van het zwaard in steen is een hoeksteen in Keltische legendes over koning Arthur. Ze is vaak beter bekend en herinnerd dan de legendes van Merlijn of de Ridders van de Ronde Tafel. Volgens de legende werd een zwaard dat uit een steen werd getrokken de koning van Groot-Brittannië en kon het worden gedaan door één enig kind – Arthur.

Volgens de legende trok Arthur twee keer een zwaard uit een steen, ook een keer in aanwezigheid van een grote menigte mensen, en stak het zwaard ook een keer terug in de steen en dit werd hem ook zonder problemen gegeven.

Maar het is onmogelijk om dit met een gewoon zwaard te doen. Tegelijkertijd gaat de legende hiervan ver van de middeleeuwen tot de bronzen en zelfs de ijzertijd. Er zijn veel theorieën over wat een soortgelijk verhaal eigenlijk kan zijn, maar een van de meest ongewone versies werd voorgesteld in het programma “Ancient Aliens”.

Volgens verschillende theoretici tegelijk, ging Arthur’s zwaard gemakkelijk de steen binnen en verliet het, omdat het niet echt een zwaard was, maar een hightech laser- of plasmawapen. En Arthur was geen gewoon persoon, maar iemand die speciaal was getraind om dit wapen te gebruiken of hij was zelf een alien. Dat is waarom andere mensen dit “zwaard” niet van de steen konden trekken.

 

Masolino da Panicale
In de middeleeuwen verwoestten dodelijke pestepidemieën bijna de helft van Europa. Mensen begrepen niet wat de oorzaak was van de ziekte en gaven demonen, heksen of zelfs joden de schuld. De moderne wetenschap is er al lang achter gekomen dat de dragers van de peststok vlooien zijn die op ratten leven, maar ufoloog William Bramley stelde de versie voor waarvan hij de aliens de schuld gaf.

Volgens hem werden mensen besmet met de peststok door massale “irrigatie”, wat ongeveer is hoe moderne chemotracks (chemische paden) werken. Net zoals boeren pesticiden op hun veld spuiten om ongedierte te doden, deden aliens dit om het aantal overwoekerde mensen te verminderen.

Bramley maakte ook een merkwaardige opmerking, het was in de jaren dat de pest aan de gang was dat het beroemde beeld van Grim Ripper (The Grim Reaper) ontstond, dat later veranderde in het gebruikelijke beeld van Dood en een zeis. Deze Reaper in een zwarte kap werd vaak gezien in tarwevelden voordat een pestepidemie begon in een stad in de buurt. Dat wil zeggen, het was alsof de Reaper tarwe ergens mee besmette.

Volgens Bramley waren het de buitenaardse wezens die hun uiterlijk specifiek verborgen hielden onder brede zwarte mantels met een kap in de vorm van Magere Hein. Toegegeven, waarom moesten ze mensen vernietigen, het is niet helemaal duidelijk, misschien probeerden ze alleen zwakkere mensen met een slecht immuunsysteem te vernietigen?

UFO'S - MET HET LAATSTE NIEUWS OVER UFOS BOVEN BELGÏE EN IN ANDERE LANDEN...

https://paranormal-news.ru/news/6_samykh_neobychnykh_teorij_o_drevnikh_prishelcakh/2020-02-12-16649

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten