...

18 oktober 2021

 

Egypte en infrasoon geluid in piramides

Wall with guards relief, Hathor Temple, Dendera, Egypt

De oude Egyptenaren hebben misschien infrageluid-infrasoon geluid- gebruikt om veranderde bewustzijnstoestanden in de piramides te creëren

De Egyptische piramides zijn wonderen van constructie en wetenschappelijke prestaties, wat nog verbazingwekkender is als je bedenkt dat ze duizenden jaren geleden zijn gebouwd, lang voordat we de uitgebreide kennis hadden die in de loop der eeuwen is opgedaan. (Omdat zij die kennis al wel hadden in die tijd en denken van niet!!! Ze waren nog veel verder met hun technologie en wetenschappen dan wij nu!)

Maar werden de piramides ook geconstrueerd om geluidsgolven te produceren die letterlijk het bewustzijn zouden veranderen en een mystieke, buiten lichamelijke ervaring zouden produceren bij iedereen die binnenin de structuur was?

Zoals Ancient Origins uitlegt , is bekend dat infrageluid (soms laagfrequent geluid genoemd) het menselijk brein rechtstreeks beïnvloedt:

“Het kan gevoelens van misselijkheid, angst, paranoia veroorzaken, evenals een gevoel van angst. Bij meer gevoelige individuen kan dit leiden tot een gevoel van verbondenheid met de materiële wereld, vergezeld van een heel reëel gevoel van buitenwereld. “

(Is dat dan niet normaal?-Bij meer gevoelige individuen kan dit leiden tot een gevoel van verbondenheid met de materiële wereld, vergezeld van een heel reëel gevoel van buitenwereld. “)

Opmerkelijk genoeg hebben de oude Egyptenaren misschien ook begrepen dat infrageluid de geest kan bederven en tot een hogere staat van mentale activiteit kan leiden:

“Als het juist was, waren de piramide- bouwers van het oude Egypte zich dan niet alleen bewust van enkele zeer expressieve vormen van geluidstechnologie, maar ook van de impact van infrageluid op menselijke lichaamssystemen? Is dit de reden waarom de doodlopende doorgang in de ondergrondse kamer opzettelijk is ontworpen om infrageluid te genereren en waarom andere kamers het op een iets lager niveau produceerden? ”

Zijn passages in de Grote Piramide van Gizeh ontworpen om te resoneren met laagfrequente geluiden die de gemoedstoestand hebben veranderd? ( YouTube Video )
De doodlopende passage

Van bijzonder belang is de “Dead-End Passage” in de Grote Piramide van Gizeh. Wetenschaps- en geschiedenisauteur Andrew Collins kreeg de kans om deze passage in te gaan en theoretiseerde vervolgens over het doel van de smalle doorgang:

“Omdat het enige dat een persoon kan doen wanneer hij in de doodlopende passage ofwel met gekruiste benen zit of in de lengte ligt, is het logisch dat zijn oorspronkelijke functie qua persoon, een ingewijde of een priester misschien betrof, die erin ging voor het bereiken van een soort veranderde staat van bewustzijn. Dit kan zijn bereikt door het gebruik van meditatiepraktijken of het bereiken van een niet-REM-slaap, uiteraard verbeterd door de effecten van de eigen inherente infrageluid van de buis; de twee resoneren in harmonie met elkaar. ‘

Lees ook:   Op Antartica vond men een bevroren aliën beschaving

De doodlopende doorgang van de Grote Piramide bevindt zich onder het  centrum van de structuur
Het feit dat de Dead-End Passage zich onder het centrum van de piramide bevindt, spreekt tot het grotere doel van de structuur: de farao naar andere werelden vervoeren:

“Deze diepe kosmische reis betekende een beklimming naar het sterrenbeeld Orion, en vervolgens een verdere doorgang via de Melkweg naar het sterrenbeeld Cygnus, de ingang naar de hemel zelf. Het is een proces dat wordt beschreven in de 4.300 jaar oude Piramideteksten, gevonden op de binnenmuren van verschillende piramides uit het Oude Rijk, waarbij elke farao na de dood automatisch de god Osiris wordt.

(Kristal kon men in die tijd opladen met informatie… als in een soort computer, wie weet wat erop die muur staat of is opgenomen?)

“In deze gedaante was het primaire doel van de ziel om wedergeboorte te bereiken in de baarmoeder van Osiris ‘moeder. Ze was de hemelgodin Nut, die zelf een personificatie was van de Melkweg, haar baarmoeder synoniem met de vork in de Melkweg gemarkeerd door de sterren van Cygnus. Na toegang tot het hiernamaals te hebben bereikt, werd de geascendeerde ziel van de farao herenigd met zowel de goden als de voorouders. ‘

Dit alles leent zich voor de mogelijkheid dat Egyptische priesters inderdaad onder invloed van infrageluid stonden als een methode om zich ook naar de sterren te verplaatsen, waar ze de transformatie en wedergeboorte van de farao als een god konden overzien. (konden uittreden?)

Zoals we allemaal weten, kan geluid ons vervoeren op manieren die andere dingen niet kunnen. De meesten van ons hebben ervaren dat ze een lied uit onze jeugd hoorden en ons precies herinnerden waar we waren en wat we deden toen we het voor het eerst hoorden. Van al onze zintuigen kan geluid zelfs de grootste impact op ons hebben. En het lijkt volkomen logisch dat de oude Egyptenaren dit ook wisten en die kennis in de piramides verwerkten.

Aangezien de farao’s verbonden waren met de bewoners van Mars met hun zeer geavanceerde ruimtevaart en wetenschappen vooral in die tijden, terwijl wij nog lang niet zover zijn als zij toen al waren, is het nu enkel speculeren waar zij alles voor gebruikt hebben. Hopelijk kan men dit alles eens bekijken vanuit het licht dat zij verder waren dan wij nu.

Dat zij dingen wisten en konden, die wij nu nog lang niet weten bv. Dat zou alles veranderen, ook qua onderzoeken nml.

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten