web analytics
11:11 Dubbele getallen
ParanormaalMysterieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

SLIders, electro verstorende mensen, wat is de oorzaak?

il mio mondo dove i sogni regnano

Het fenomeen dat bekend staat als straatlantaarninterfentie, oftewel SLI, is mogelijk een paranormale gebeurtenis die nog niet zo lang wordt erkend en  bestudeerd. Zoals de meeste verschijnselen van dit type is het bewijs bijna uitsluitend anekdotisch.

Typisch, een persoon die dit effect op straatlantaarns heeft – ook bekend als een SLIder – bemerkt dat het licht in- of uitschakelt wanneer hij of zij eronder door loopt of rijdt. Uiteraard kan dit af en toe toevallig gebeuren bij een defecte straatlantaarn (je hebt waarschijnlijk wel eens gemerkt dat het jou af en toe is overkomen, een flikkerende straatlantaarn waar je toevallig voorbij ging), maar SLIders beweren dat het hen regelmatig overkomt.

Het gebeurt niet elke keer met elke straatlantaarn, maar het gebeurt vaak genoeg om deze mensen te laten vermoeden dat er iets ongewoons aan de hand is.

Heel vaak geven SLIders ook aan dat ze een vreemd effect  hebben op andere elektronische apparaten . Deze mensen claimen effecten als:

·         -Apparaten zoals lampen en tv’s gaan aan en uit, zonder te worden aangeraakt, of doen vreemd. (Vreemd gedrag lampen is mij wel bekend inmiddels 😛 )

.          -Ook afstandbedieningen werken zonder aangeraakt te worden. (Soms wel, en vaak bij electronisch geïnstalleerde krijgen ze wel vreemde kuren bij mij)

.         -Aan klik uit systemen (licht sensors) nemen deze mensen soms niet waar. (ook vaak meegemaakt)

·         -Gloeilampen gaan abnormaal vaak stuk wanneer de SLIder ze aan of uitzetten(lichtschakelaar).
(In mijn geval elke twee maanden een nieuwe lamp nodig per lamp, tot ik hoorde dat mensen wel 5 jaar met een lamp konden doen,
dacht ik écht van…????????? Je denkt dat het normaal is
of dat de kwaliteit van de lampen wel heel slecht is geworden! 😛 )

·         -Volumeniveaus veranderen op tv’s, radio’s en cd-spelers. (niet vaak meegemaakt, wel eens)

·         -Horloges stoppen met werken. (Ik draag geen horloges, hou er niet van?)

·         -Elektronisch speelgoed voor kinderen begint vanzelf wanneer de SLIder aanwezig is. (paar keer meegemaakt best scary wel)

·         -Creditcards en andere magnetisch gecodeerde kaarten worden beschadigd of gewist als ze in hun bezit zijn.

.         -Storing pinpassen bij mensen voor je bij een kassa, of van de SLIder zelf. (maak dit zelf enorm vaak mee!)

.        -Printers werken niet of slecht, naaimachines idem.
(Dit is mijn ervaring al jarenlang!!!!!!!!!!! Ik kan gewoon niets printen? Naaimachine? Gaat na 5 minuten al raar doen, en een ander naait er gewoon mee, niets aan de hand dus 🙁 )

.       – Röntgen foto’s zijn vaak onduidelijk. (idem vaak meegemaakt, geen breuk te zien en toch…)

.       – Pc crashes, browser crash.

Wat is de oorzaak van dit fenomeen?

Pinterest: kaitlyndilleyyy Mehr

Elke poging om op dit punt een oorzaak voor SLI aan te wijzen, zou slechts speculatie zijn zonder een grondig wetenschappelijk onderzoek. Het probleem met dergelijke onderzoeken, zoals met vele vormen van paranormale verschijnselen, is dat ze heel moeilijk te reproduceren zijn in een laboratorium.

Ze lijken spontaan te gebeuren zonder de opzettelijke bedoeling van de SLIder. In feite is de SLIder volgens sommige informele tests meestal niet in staat om het effect op vraag te creëren. Het gebeurd spontaan.;

Een redelijke speculatie voor het effect, als het een reëel effect heeft, kan iets te maken hebben met de elektronische impulsen van de hersenen.

Al onze gedachten en bewegingen zijn het resultaat van elektrische impulsen die het brein genereert. Op dit moment is bekend dat deze meetbare impulsen alleen effect hebben op het lichaam van een individu, maar is het mogelijk dat ze een effect buiten het lichaam kunnen hebben – een soort afstandsbediening?

Onderzoek bij het laboratorium van Princeton suggereerde dat het onderbewuste inderdaad elektronische apparaten kan beïnvloeden. Onderwerpen kunnen de willekeurige generaties van een computer veel meer beïnvloeden dan alleen bij toeval zou gebeuren. Dit onderzoek – en onderzoek dat wordt uitgevoerd in andere laboratoria over de hele wereld – begint, in wetenschappelijke termen, de realiteit te onthullen van dergelijke paranormale verschijnselen zoals ESP, telekinese en binnenkort, misschien, SLI. (Opmerking: het PEAR-lab heeft SLI niet specifiek onderzocht en de onderzoeksfaciliteit is sindsdien gesloten.)

Hoewel het SLI-effect geen bewuste is, melden sommige SLIders dat wanneer het gebeurt, ze zich vaak in een extreme emotionele toestand bevinden. Een staat van woede of stress wordt vaak aangehaald als de ‘oorzaak’. SLIder Debbie Wolf, een Brits barmeisje, vertelde CNN: “Wanneer het gebeurt, is het wanneer ik ergens over gestrest ben. Niet echt manisch gestresst, net wanneer ik echt iets over maal, echt diep nadenken over iets in mijn hoofd, en dan het gebeurt.”
(Meer als afwezig zijn, en te druk met teveel gedachten tegelijk, wat in feite normaal voor jou is, maar dan echt over the top, of in concentratie zijn met iets en plots schrikken. Afwezig voor de omgeving en te  druk zijn in mind)

Zou het allemaal gewoon toeval kunnen zijn? David Barlow, een afgestudeerde student in de natuurkunde en astrofysica, vermoedt dat het fenomeen kan worden toegeschreven aan mensen die patronen in “willekeurige ruis” zien. “Het is onwaarschijnlijk dat een licht zichzelf zal aandoen als je er voorbij loopt”, zegt hij, “dus het is een schok als het gebeurt. Als dit een paar keer achter elkaar zou gebeuren, dan lijkt het erop dat er een mechanisme aan het werk is.”

Lees ook eens:  People With Rhesus Negative Blood May Be Aliens

Reflective via pinterest

SLI Research

Een onderzoeksproject naar SLI werd uitgevoerd door Dr. Richard Wiseman aan de Universiteit van Hertfordshire in Engeland. In 2000 behaalde  Wiseman de kranten met een project om ESP te testen met een  machine – genaamd The Mind Machine – die hij op verschillende locaties in Engeland opzette om een ​​grote hoeveelheid gegevens te verzamelen over de mogelijke paranormale vermogens van de algemeen publiek.

Hillary Evans, een auteur en paranormaal onderzoeker bij de Association for the Scientific Study of Anomalous Phenomena (ASSAP) , bestudeerde ook dit fenomeen.

(Je kunt het originele SLI Effect- boek in PDF-formaat downloaden door Hilary Evans volledig gratis van hun website.) Ze heeft de Street Lamp Interference Data Exchange opgericht als een plaats waar SLIders hun ervaringen kunnen melden en die met andere SLIders kunnen delen. [Het bestaan ​​van deze uitwisseling kan op dit moment niet worden geverifieerd.]

“Het is vrij duidelijk uit de brieven die ik krijg,” vertelde Evans aan CNN, “dat deze mensen volkomen gezonde, normale mensen zijn. Het is alleen dat ze een soort van bekwaamheid hebben … gewoon een geschenk dat ze hebben. ”

life is too deep for words,so don't explain it; Just live it


Mensen die elektronica beïnvloeden: De gekste verhalen

 

Straatverlichting gaat uit als ze naderen, licht valt uit als ze boos zijn, horloges falen. Wat is er met deze mensen aan de hand

Ze worden SLIders genoemd .

Om zeker te zijn, zijn er ook niet-paranormale redenen waarom straatverlichting zich onregelmatig gedraagt ​​en zelfs af en toe uitvalt wanneer het licht uitdooft, slecht functioneert of zelfs reageert op koplampen van auto’s.

Veel mensen melden echter dat ze niet alleen effect lijken te hebben op straatverlichting, maar ook op allerlei andere soorten elektronica. Hier zijn enkele van de meest interessante rapporten.

EFFECTEN OP ELEKTRONICA – Het zit in de familie?

Sommige mensen melden dat elektronische apparaten worden uitgeschakeld of in hun aanwezigheid in de war raken. “Op een keer moest ik mijn nek laten laseren in enkele afspraken,” zegt Sarah, “en de machine ging zes keer  stuk – bij zes verschillende gelegenheden.” Vreemd genoeg, echter, overbelast ze de elektronica niet. “Ik ging naar een wetenschapsmuseum en merkte op dat ik een vreemd effect heb op de elektrische experimenten,” zegt ze. “Ik produceer eigenlijk veel minder elektriciteit dan andere mensen – ongeveer een vierde van de metingen van zelfs mijn zes jaar oude zoon.

Bewaar ik de energie? ”

Op batterijen werkende horloges zijn frequente slachtoffers van deze mensen en de eigenschap kan in families vaker voorkomen. “Ik heb het probleem met horloges en apparaten”, zegt Murph. “Mijn zus had hetzelfde. Toen ze stierf, merkte ik dat ze een doos met 30 kapotte horloges in haar kast had. Ik had het meteen begrepen! ‘

Tybald zegt dat het ook in zijn familie voorkomt. “Het vermogen om elektrische apparaten te beïnvloeden is bekend bij mijn moeders kant van de familie,” zegt hij. “Geen enkele vrouw kan een horloge dragen; we magnetiseren de horloges of we moeten een horloge dragen zonder  batterij, een ouderwetse die je kunt opwinden die  gaat zo lang mee als zou moeten. Mijn moeder is de WWII-generatie en de juwelier heeft haar gevraagd een koperen stuiver achter het horloge te plakken. Juweliers die aan horloges werkten, waren toen zeer vertrouwd met het fenomeen. ”

STRESS EN EMOTIES

Heel vaak hebben deze mensen ontdekt dat er een verband lijkt te bestaan ​​tussen deze gebeurtenissen en hoe ze zich voelen. Wanneer ze gestrest, verdrietig of boos zijn, lijken hun emoties de elektronica om hen heen te verstoren. “Ik merkte dat het vaker voorkomt als ik gestrest ben”, zegt Kamilla.

“Ik heb altijd geweten dat er iets anders was met mij”, zegt James. “Waarom tv’s om me heen zouden falen, waarom auto’s zouden stilvallen of de lichten uitgaan. En het zou alleen gebeuren als ik een extreme emotie ervaar. “JR merkte ook dat zijn gemoedstoestand een factor was. “Ik besefte dat als ik in een slecht humeur ben, er meer straatlantaarns aan en uitgaan,” zegt hij.

Blondy weet hoe dat is, maar haar lichaamspijn zit ook in het element in haar ervaringen.

“Wanneer ik emotioneel van streek raak of veel pijn heb, verbranden gloeilampen wanneer ik langs ze loop”, zegt ze. “Op een keer had  ik met veel pijn, ik was  in het winkelcentrum. Ik stopte om een man te zien werken aan een modelvliegtuig, met een motor. Zodra ik stopte om hem te bekijken, ging de motor aan en liet de man uit zijn stoel springen van schrik. ‘

De capaciteiten van Cynthia zijn ook pijngerelateerd: “Het gebeurt meestal als ik hoofdpijn heb door migraine of een spanningstype en het licht zit me dwars”, vertelt ze.

“Voor mij, wanneer ik bang was, maakte ik  de meeste energie vrij,” zegt Colada. “Eén website die ik vond, zei dat ik een manier moest bedenken om mentaal de energie te gronden of mezelf te kalmeren in deze tijden. Dus nu, wanneer ik in donkere kamers licht aanzet, laat ik een langzame luchtstroom(uitademing) los en druk ik tegelijkertijd op de lichtschakelaar.

Lees ook eens:  Vreemde pilaren op een wolk in Taiwan

Sinds ik hiermee begon, ben ik van het verbranden van een lamp om de andere dag, naar eens in het  half jaar of meer gegaan. ”

Depressie kan volgens Bradly ook een trigger zijn. “Het begon toen ik negen was,” zegt hij. “Vroeger passeerde ik bepaalde lichten als ik ’s nachts wandelde, en telkens als ik er onderdoor liep, gloeiden ze vaak griezelig fluorescerend blauw en knipperden ze toen met elkaar, dus ik dacht dat ze spookten. Omdat ik een manisch-depressivum ben, leek het alsof de inmenging willekeurig en zonder waarschuwing gebeurde, wat me echt deed schrikken. Wanneer ik dan down was en, als ik me sterk genoeg concentreerde, zouden ze oplichten of knipperen en vaak met een warme perzikkleur gloeien. “Bradly voegt eraan toe dat andere bijdragende factoren het nog erger kunnen maken. “Bepaalde stimulerende middelen, zoals alcohol en cafeïne , lijken soms zelfs extremere resultaten te bieden.”

Josh kan zich daarmee verhouden. “Ik had een ervaring toen ik per ongeluk werd gedrogeerd met   LSD,” zegt hij. “Ik liep met mijn vrienden door een park en elke straatlantaarn ging uit als ik er langs liep of als ik sprak.”

Aan de andere kant van de medaille zegt Breezeq dat het gebeurt als ze gelukkig is. “Het zal voor een aantal dagen niet gebeuren, dan – bam! – als ik super blij ben, gaat straatverlichting uit of aan, net als ik eronder rijd. Toen ze vanavond naar huis reden, gingen er drie lichten uit. Er is geen mogelijkheid dat dit toeval is , niet zo regelmatig als dit bij mij gebeurd nml! ”

 

♫Miyazaki Wulan♫ • amazing!

DE KOSTEN!

Een van de meest vervelende aspecten van deze aandoening is dat het ronduit duur kan worden wanneer vrijwel elk elektronisch apparaat die je aanraakt wordt vernietigd.

“Ik maak elk paar oordopjes dat ik draag kapot”, zegt Josh. “Ik maak elke printer die ik gebruik alleen al kapot door er mee te printen. Ik doorloop één laptop per jaar. En mobiele telefoons gaan nooit langer dan een paar maanden mee voordat ze corrupt zijn. Ik had een telefoon die het bizar vreemd ging doen: elke keer als de batterij bijna leeg was, stuurde mijn ex-vriendin de vorige 20 sms-berichten die ik haar ooit had gestuurd – allemaal tegelijk. Praten over een vervelende tech-probleem! ”

“Ik heb dit vermogen al sinds ik een kind was”, vertelt Megenta, “maar sinds een tijdje is het te duur geworden en zorgen mijn kinderen voor de apparatuur. Om de andere dag gebeurde het minstens 12 keer. In de afgelopen vier jaar heb ik twee videorecorders / dvd-spelers, drie telefoons, twee magnetrons, talloze lampen doorlopen en nu reageert zelfs mijn auto hierop. ”

-Buitenaardsen, ufo’s verstoren ook electronica!!!

ANDERE PROBLEMEN

Naast het feit dat het hoge kosten met zich mee kan brengen van het voortdurend vervangen van horloges, gloeilampen, computers en andere waardevolle spullen, kan dit effect lastig en beschamend zijn, vooral in het openbaar. “Afgelopen maart had ik de verkeerde schoenen meegekregen in de winkel en bracht ze weer terug,” zegt Tonya, “en toen de kassier haar kassa probeerde te openen, lukte dat dus niet. Een tweede persoon kwam langs en kon de lade nog steeds niet openen. Er kwam een ​​manager en het ding ging niet open en ze vroegen zich af wat er mis was met kassa. Ik liep weg om iets te halen en ik hoorde het opengaan zodra ik wegliep. (Klopt bij de kassa stap ik 2 meter achteruit en dan gaat het pinnen weer geweldig voor mijn voorgangers!) Ik heb ze gezegd dat ik zo’n effect vaker heb op elektronica en andere elektrische dingen. Ik heb computers leeggemaakt en restaurantborden om mij heen afgesloten om pas weer aan te gaan als ik vertrek. ‘

MJR was in de rechtbank, van alle plaatsen net daar nb, toen zijn woede effect begon te krijgen. “Wanneer ik boos ben of in een woordenwisseling raak, lijkt effect te hebben”, zegt hij. “Ik was in de rechtbank met mijn ex-vrouw. Onnodig te zeggen dat ze leugens aan de rechter voorlegde. De rechter leek dit te geloven. Dit maakte me zo boos. Er zat een lamp op het bureau naast mijn advocaat en mij. Toen ik mijn woede het kookpunt leek te hebben bereikt, ging het licht op de lamp heel fel branden en begon onregelmatig te flikkeren. Mijn advocaat keek me heel vreemd aan. ‘ ( 😛 Hahahahaha)

Het fenomeen veroorzaakte problemen voor Melanie bij haar werk, die ook de stressfactor noteert. “Een van de officieren op het werk merkte het op en begon toen het SLI woord over mij te verspreiden,” zegt ze. “Het is overbodig om te zeggen dat ik nog meer problemen zou hebben met de machines om me heen als mijn agitatie-niveau op hoog  ontstond. Ik zou elke machine moeten resetten waar ik naar toe ging, want zodra ik mijn kaart erin schoof, zou hij stoppen en bevriezen. Mijn officier vertelde dat dit soort dingen alleen bij mij gebeurden. Zijn vragen maakten me ongemakkelijk en ik voelde me hierdoor beschaamd. ”

Meer dan alleen verlegenheid, kan dit probleem ook verwoestende gevolgen hebben voor het werk. “Mijn oudere broer werkte ooit voor de staat als computerprogrammeur,” zegt Nightshade, die ook beweert dat het in de familie zit. “Een nachtdienst van hem met de mainframes van de staat voor zich, klopte hij eens op het mainframe en zei gekscherend dat het ‘in slaap viel’. Het volledige computernetwerk van de staat sloot die nacht en gedurende 24 uur af. De fout werd uiteindelijk opgespoord naar het mainframe, dat mijn broer gekscherend klopte. ‘

Lees ook eens:  De maan werd hier miljoen jaar geleden gebracht door twee buitenaardse broers

WAT MAAKT EEN PERSOON SLIder?

Photograph Reflections by Marco Britto Photography on 500px

Kamilla gelooft dat haar effecten op elektronica begon met een schoksgewijs ongeluk. “Vanaf mijn elfde jaar, toen ik met een electrische schok van 220 volt op de grond viel, ervaar ik anomalieën met elektronica”, vertelt ze. “Ik draag geen horloges, ze stoppen. Computers stoppen met werken als ik een bank of winkel binnen loop. Er was een black-out toen ik twee keer in een Walmart liep. Mijn tv werd geraakt door de bliksem in een zware storm. Ik heb zoveel apparaten en lampen en schakelaars voor mijn auto meegemaakt die stukgingen en als het gebeurt, is het net als een komeet, het ene na het andere gaat stuk,  en dan stopt het weer een tijdje. ”

Chad vermoedt een auto-ongeluk in zijn jeugd dat zijn capaciteiten heeft veroorzaakt. “Ik was betrokken bij een auto ongeluk toen ik zeven was,” zegt hij, “en ik heb gelezen dat traumatische ervaringen een effect kunnen hebben op individuen en hun hersenen op een positieve en of een negatieve manier. Toen ik acht was begon ik op te merken dat straatlantaarns uit zouden gaan als ik over het trottoir liep. ”

Toen besefte Chad dat hij het tot op zekere hoogte kon beheersen. “Tien jaar geleden merkte ik dat ik tijdens het mediteren de lichten kon uitschakelen”, zegt hij. “Ik kan deze lichten zelfs op afstand manipuleren. De verste tot nu toe is op een halve mijl afstand. Ik houd mijn arm voor me uit en begin me te concentreren op het licht, dan begin ik de hitte in mijn handpalm te voelen, en terwijl ik me concentreer, wordt de hitte intenser, beginnen de lichten te dimmen en na ongeveer 20 seconden gaat het licht uit . Ik begon meer dan een decennium geleden met mediteren en ik geloof dat ik in staat ben geweest mijn vermogen te ‘oefenen’ en het effectief te concentreren, en het nu te sturen. Mijn vriend en ik gaan wat testen doen, zoals het controleren van de temperatuur van mijn hand terwijl ik dit doe als een soort bewijs voor anderen. ”

electronics GIF

Meditatie heeft ook Velma geholpen. “Ik beoefen nu meditatie en heb geleerd om  mijn energie te beheersen”, zegt ze, “en ja ik verprutst meer elektronica als ik gestrest ben, dus de diepe ademhaling kalmeert me. Ik voel meer vrede. Ik vraag me af of er een manier is om deze energie te gebruiken om anderen te helpen. ”

Over hoe en waarom Tybald gelooft dat het iets te maken heeft met iemands elektromagnetische velden. “Ik geloof dat dit een elektromagnetische anomalie is”, zegt hij. “We hebben allemaal elektromagnetische velden. Onze velden zijn anders. De vraag is hoe en waarom. ”

Nightshade beweert een meer bovenaardse oorzaak voor de capaciteiten van zijn familie. “Ons gezin had  tijdens het begin van de jaren zeventig, heftige  UFO- ‘close encounters”, zegt hij. “We geloven dat het een overblijfsel is van die ervaringen.”

CB heeft gemengde gevoelens over het ‘waarom’ van dit fenomeen. “Ik geloof echt dat zoiets een mogelijke voorloper is van een soort van ‘ontwaken’ en als een geschenk moet worden beschouwd, ‘zegt ze. “Maar ik vind dit helemaal geen geschenk – maar eerder een vloek.”

brian de palma carrie GIF

Lee ziet het helemaal niet als een vloek, maar als een zegen. Sterker nog, hij zegt dat zijn jarenlange ervaring met straatverlichting zijn leven op  een avond kan hebben  gered . “Toen ik naar huis liep omdat mijn auto kapot ging, herinner ik me dat ik minstens twaalf mijl naar mijn huis moest lopen”, zegt Lee. “Ik moest door een slechte buurt lopen, die overdag niet veilig is, laat staan ​​om half twee ’s morgens. Twee mannen in een grote Cadillac zagen mij helemaal alleen langs de straatlantaarns lopen. Altijd bewust van mijn omgeving, merkte ik dat ze met een hoge snelheid naderen en dan langzaam een ​​bocht namen op de hoek voor me. Maar toen ze me naderden, ging de straatlantaarn uit, waardoor ik de tijd kreeg om een ​​veiligheidsmanoeuvre uit te voeren richting een andere straat, wat ik kon doen omdat ze me uit het oog verloren door het donker. ”
Belangrijk & interessant is: Veel mensen met RH Negatieve bloedgroepen schijnen dit te hebben.

Ik heb zelf dus een rh negatieve bloedgroep. O –
Ik heb een ernstig auto ongeluk meegemaakt toen ik 7 jaar oud was, maar wij hadden niets, wonderbaarlijk maar gelukkig maar.
Toen ik 8 jaar oud was, heb ik een enorme stroomstoot gehad in een weiland van schrikdraad, de boer had dat vergeten te zeggen en was ook vergeten dat uit te zetten.
Gelukkig had ik klompen aan…
Toen ik 29 was heb ik een ufo gezien met nog iemand.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥