web analytics

Zielovereenkomsten en Pre-birth Life Planning

Zielovereenkomsten en Pre-birth Life Planning

Schrijfgelukjes: Voorbereidingstijd voor het huwelijk

Soul-overeenkomsten zijn pre-incarnatiecontracten tussen twee of meer personen. De theorie achter een zielsovereenkomst betreft levensscenario’s die vóór de geboorte zijn bedacht. Zielen kiezen relaties en familiebanden op basis van de lessen die ze in de menselijke vorm willen leren. Er is een vermoeden onder sommige spirituele groepen dat de groei van de ziel sneller kan groeien door menselijke incarnaties dan in geest-vorm.

Het maken van zielsafspraken voorafgaand aan de geboorte geeft zielen een spel-plan om te gebruiken om hun spirituele groeidoelstellingen te bevorderen bij het kiezen van toekomstige incarnaties.

Zielsafspraken of -contracten komen vaak voort uit de Gaia-filosofie, een principe dat suggereert dat organismen op een planeet in wisselwerking staan ​​met hun omgeving en de aard ervan zullen beïnvloeden, om hun omgeving onderhoudbaar te houden voor de levensomstandigheden. Deze theorie is gemaakt door James Lovelock en de naam was gebaseerd op de Griekse godin van de aarde, Gaia.

Zielsafspraken en heronderhandelingen
Zielovereenkomsten zijn niet bedoeld om te beperkend te zijn of in steen te verharden op de overtuiging dat “vrije keuze” gehecht is aan het menselijk leven. Contractueel gezien kan worden aangenomen dat zielovereenkomsten ingebouwde clausules bevatten. Omdat iemands beste plannen en doelen niet altijd in het leven werken, noch bij grotere spirituele doelen. Het spirituele wezen heeft niet altijd de realistische mentaliteit die geïncarneerde mensen dagelijks te zien krijgen.

Vlinders

Zielsafspraken worden vaak een heel leven lang, achter de (Slaapperiode)schermen opnieuw onderhandeld om zich aan te passen aan situaties die de oorspronkelijke ideologische scenario’s verstoren.

Lees ook:   11 Tekens dat je een oude ziel bent

Hoe spirituele contracten en karmische obligaties verschillen;

In tegenstelling tot meer rigide karmische verbindingen, kiezen mensen die verbonden zijn via zielsovereenkomsten om samen te zijn om zeer verschillende redenen.

Stel je een gesprek voor tussen voor geïncarneerde zielsvrienden, “Wauw, het zou cool zijn als we de volgende keer broers en zussen, zakenpartners of geliefden zouden kunnen zijn.”

Karmische relaties hebben de neiging om een ​​soort van urgente energie voor hen te hebben, individuen samenbrengen om een ​​gunst terug te geven, een schuld terug te betalen, hun verschillen uit te werken, of goed te maken voor voorbije wandaden. Wanneer karma in de mix zit, kunnen relaties ongemakkelijk of bindend aanvoelen alsof er geen uitweg is.

Iedereen waarmee we verbonden zijn, door middel van overeengekomen incarnatie overeenkomsten, is meestal de vriend die ons aan het lachen maakt, de persoon die een betrouwbare mentor is, of de favoriete broer of zus van wie we houden. Zielsafspraken of spirituele contracten worden meestal ontworpen met een of meer ingebouwde out-clauses om meer vrijheid te voelen. Er is vaak geen gevoel of gevoel van verplichting in contractuele relaties.

Tough Love Soul Agreements
Zielsafspraken zijn soms gebaseerd op harde liefde . Een ziel kan bijvoorbeeld afwijzing, verlating of een andere moeilijke emotie in de menselijke vorm ervaren. Een andere ziel kan ermee instemmen om de rol van a nemesis op zich te nemen om dit soort ervaring op te roepen. In de ogen van een vijand kan een vriendelijke ziel liefdevol terug kijken.

Hieronder is een voorbeeld van een stukje uit het verhaal over een zielsovereenkomst, “The Disappearing Boy”:

Lees ook:   Aanwijzingen en Bewijzen voor Reïncarnatie.

”ons beiden verward en diepbedroefd achterlatend. Ik ben gekwetst, maar ik heb geen enkele afkeer. Ik heb er vertrouwen in dat we op een dag ons zielscontract zullen vinden en ik zal mijn geduld bewaren tot de volgende ronde. “Sally.

Gerelateerde artikelen

Back to top button