25 april 2021

 

Inloop-zielen begrijpen

Inloop-zielen begrijpen
Over zielen die van plaats verwisselen

.

Inloop-zielen zijn zielen die ervoor kiezen om te incarneren in een al volwassen en bestaand lichaam in plaats van dat van een pasgeboren baby. Deze zielen nemen de persoonlijkheid aan van een al bestaand leven. Een inloop-”geboorte” vindt plaats wanneer er een ”contractuele overeenkomst” is tussen twee zielen om van plaats te wisselen. Eén ziel verlaat het menselijke lichaam en komt opnieuw het spirituele rijk binnen. De tweede ziel wandelt het fysieke lichaam binnen en neemt het huidige leven in het midden van de levensstroom over.

Deze overgang kan onmiddellijk plaatsvinden of soms delen de zielen het lichaam in de loop van de tijd. Hierdoor kan de ziel die wenst te vertrekken een tijdje blijven rondhangen om de nieuwe ziel een introductie of tijdelijke sessie te bieden over het leven dat het gaat overnemen.

Waarom een ​​Soul change gebeurt
Inloop-zielen stelen of ontvoeren het lichaam van een ander niet. Een walk-in gebeurt wanneer twee zielen instemmen om van plaats te wisselen, een zielscontract afsluiten. De oorspronkelijke ziel neemt de beslissing die ze weg wil uit een leven en contracteert dan  een andere ziel om de levensstroom voort te zetten. De walk-in zal in zijn lichaam verblijven en met de persoonlijkheid voortleven die al is gevestigd.

Redenen waarom een ​​ziel besluit te vertrekken van het fysieke en terug te keren naar de geest kan variëren. Wanneer de ziel zijn doel voor incarnatie in het lichaam heeft afgehandeld  of overtroffen, kan het een nieuwe ervaring elders kiezen en ervoor kiezen om het lichaam te verlaten.

- just breathe -

Het is niet ongebruikelijk dat zielen hun zielscontracten tijdens hun leven een of meerdere keren ‘heronderhandelen’ en blijven leven in het lichaam. Maar in sommige gevallen wil de ziel volledig vertrekken en  zal het lichaam samen met zijn gevormde persoonlijkheid aanbieden aan een andere ziel om in verder te leven. Andere keren zal een ziel ervoor kiezen om af te zien omdat het voelt dat de uitdaging om mens te zijn te moeilijk is en de ziel van het fysieke bevrijd wil worden en nadenkt over zijn keuzes, en zijn levensplan opnieuw zal evalueren terwijl hij in het spirituele rijk verblijft.

Wanneer vinden Soul Exchanges Happen?
Wanneer een ziel besluit de fysieke vorm te verlaten, kan een andere ziel opt-in en zich vestigen in het lichaam. Beide zielen moeten instemmen dat er een ruil plaatsvindt. De uitwisseling of overdracht van zielen zal meestal plaatsvinden tijdens een trauma in het leven van een persoonlijkheid, zoals een auto-ongeluk, grote operatie, zelfmoordpoging, episode van depressie of een ander lijden. Soms zal een ziel het lichaam verlaten aan het eind van het leven, waardoor een andere ziel de mogelijkheid heeft om te ervaren dat ze in een coma of andere pre-doodervaringen zijn, of dementie. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor sommige terminale patiënten die familieleden niet herkennen als ze op hun sterfbed zitten.

Lees ook:   Reïncarnatieniveaus

Voorlopige walk-ins
Soms zal een ziel haar lichaam voor een korte periode “uithuren” aan een andere ziel, zichzelf hierdoor even een uitstel van het menselijk leven gunnen. Voorbijgaande zielen zullen naar een menselijk lichaam toe lopen, vergelijkbaar met professionele huisoppassers. De voorbijgaande walk-in zal met je familie, vrienden, buren, etc. leven en omgaan totdat de oorspronkelijke ziel terugkeert.

.

Gast Walk-in Souls
Soms zal een ziel ermee instemmen om als partner deel te nemen aan het lichaam naast de oorspronkelijke ziel. Dit lijkt veel op het openen van je huis voor een gast, het hebben van een kamergenoot of het in dienst hebben van een inwonende huishoudster.

De gast-inloop zal overeenkomen om het lichaam om verschillende redenen samen te bewonen. Een inloop kan als waarnemer binnenkomen, alleen maar in je leven in de schaduw beleven. Dit kan gebeuren wanneer de oorspronkelijke ziel overweegt het lichaam permanent te verlaten, maar nog geen definitieve beslissing heeft genomen. Of er komt een gast-walk-in om de oorspronkelijke ziel te helpen of te ondersteunen, terwijl hij herstelt van een trauma of een moeilijke uitdaging het hoofd biedt. Soms zal de oorspronkelijke ziel dienen als een “interviewer” of “on the job trainer” om de walk-in voor een korte periode te onderwijzen voordat hij definitief weggaat. Veel verschillende scenario’s kunnen worden gespeeld wanneer twee zielen kiezen voor één lichaam / persoonlijkheid.

Denk je dat je een walk-in kunt zijn?
Inloopzielen worstelen vaak om zich te identificeren met de persoonlijkheid die ze overnemen. Dit komt omdat ze meestal binnenkomen wanneer de persoonlijkheid emotioneel is beschadigd of het lichaam op de een of andere manier is benadeeld.

Water bird silhouette

Inloopzielen hebben ook de verantwoordelijkheid om te leren hoe te leven tussen andere zielen die de levenspartners van de oorspronkelijke ziel zijn (vrienden, familieleden, buren, medewerkers, etc.). Als je, je vervreemd voelt van je eigen wezen, of problemen hebt met de omgang met de mensen in je leven, in theorie, zou je mogelijk een walk-in kunnen zijn.

Gerelateerde berichten