web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Vrouw sterft en krijgt het jaar 2042 en daarna te zien | Bijna-doodervaring | BDE

Miljoenen mensen hebben bijna-doodervaringen (BDE’s) gehad en nog meer mensen beweren buitenlichamelijke ervaringen (BLE’s) te hebben gehad. Dit zijn hun verhalen. Als je er zelf een hebt die je wilt delen, horen we dat graag. Als je wilt dat ik je persoonlijke BDE vertel, stuur me dan gerust een e-mail op [email protected] Als je wilt doneren aan het kanaal, koop dan een koffie voor me: ► https://www.buymeacoffee.com/heavenawaiL

Lees ook eens:   Planetaire Verblijven

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥