web analytics

Transgender schiet drie kinderen dood, LGBT-organisaties willen manifest geheim houden

Afgelopen maandag schoot de 28-jarige Audrey Elizabeth Hale zes mensen dood op een christelijke school in Nashville, Tennessee. Drie van de slachtoffers waren kinderen van negen jaar oud, de drie andere slachtoffers waren het schoolhoofd, een invalleerkracht en een schoonmaker. Hale, biologisch een vrouw, identificeerde zich als transgender en wilde liever door het leven gaan als man. Dankzij een bijzonder heldhaftig en professioneel optreden van de lokale politie kon Hale snel worden uitgeschakeld. Meer dodelijke slachtoffers zijn voorkomen.

Na de aanslag vond de politie naar eigen zeggen een “manifest” bij een huiszoeking, wat doet vermoeden dat er sprake was van een ideologisch motief. Vooralsnog wil de politie weinig loslaten over de inhoud van het manifest. Verschillende LGBT-belangenorganisaties roepen op om het document geheim te houden. Ze beweren dat de inhoud zou afleiden van wat – volgens hen – het echte probleem is: te soepele wapenwetten.

Lees verder via de bron

 

Lees ook:   Flesjes gemarkeerd met 'pokken' gevonden in Amerikaans laboratorium

Gerelateerde artikelen

Back to top button