web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Je krijgt er kippenvel van – de dood is een illusie! (Je creëert je eigen realiteit in het hiernamaals)

Hoe ziet het hiernamaals eruit? Het belangrijkste verschil tussen deze wereld en het hiernamaals is dat na de dood de buitenwereld een directe weerspiegeling is van onze binnenwereld. Na de dood is de mens vrij; vrij om terug te keren naar de spirituele sfeer van je oorsprong, vrij om je eigen realiteit te creëren.

Maar die vrijheid is ook een valkuil, want veel mensen hebben geen innerlijke vrijheid. Ze hebben zichzelf opgesloten in vaste overtuigingen over hoe het leven werkt, wat goed en wat slecht is, en wat er zal gebeuren na de dood.

De meeste menselijke gedachten en fantasieën vinden hun oorsprong in angst. Al die op angst gebaseerde gedachten en fantasieën creëren een innerlijke toestand die zich na de dood vertaalt in de uiterlijke vorm van de astrale sfeer. Dienovereenkomstig is de astrale sfeer grotendeels gebaseerd op angst en onwaarheid, terwijl de spirituele sfeer gebaseerd is op liefde en waarheid.

Lees ook:   Reïncarnatie van huisdieren is dit mogelijk?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥