web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheEnergetica, entiteiten, geestenReincarnatie

Problemen dankzij vorige levens

#pastlives #karma #reincarnation⁣ 👉 Want to heal your past lives?⁣ ⁣ For a F.R.E.E exercise to help you deal with depression, click on the link! ⁣ ...  ⁣ ⁣ 🎁 Free Healing Tools!⁣ ⁣ 💰 Free eBook: Science of Being Great⁣ ⁣ ☸ Free eBook: Clear Your Karma⁣ ⁣ 👣 Visit us online at healpastlives.com

# 1: OBSESSIEF-COMPULSIEVE STOORNIS

Elke houding en overtuiging die je hebt komt ergens vandaan. Obsessieve compulsieve stoornis (OCS) in dit leven is meestal direct terug te voeren naar een vorig leven waar de machteloze eigenschap of gedrag is gecreëerd. Het spirituele doel van OCS is om het individu te dwingen het antwoord te zoeken op waarom ze nu worden “geplaagd” met gedachten en gedrag waarover ze geen controle hebben.

De obsessie om iets te doen of niet op een bepaalde manier te doen, is in een vorig leven ontstaan ​​(alles komt ergens vandaan en op een gegeven moment is alles logisch). De bijbehorende dwang stopt niet totdat het vorige leven is genezen.
De dwang is bv als een mes in je rug steken. Het maakt niet uit hoe vaak je de wond verbindt, je zult het niet kunnen genezen totdat het mes eruit is getrokken. Het verleden gaat gewoon door met het sturen van de pijn van dwang die doorgaat met het voeden van de ongewenste obsessie van vandaag tot de pijn is gestopt bij de bron.
Wanneer de levensles geassocieerd met OCS volledig is geleerd en “opgenomen” in de lichaam-geest van het individu, zal de “ontkrachtende” eigenschap of gedrag wegvallen. Vaak is het enige dat nodig is voor het individu om het verleden (de vorige levens) te confronteren waar de OCD is ontstaan. Teruggaan naar het verleden wordt het middel om diegenen “die lijden aan OCS” te bevrijden van veroordeling om die lessen in de toekomst te herhalen.

Als je OCS hebt en je kunt het ontkrachtende gedrag niet herleiden tot een incident in dit leven, dan komt het waarschijnlijk uit een of meer van je vorige levens.

# 2: SUICIDALE GEDACHTEN – POGINGEN

Voor velen wordt het gewicht van het moeilijke spirituele pad dat ze in het leven hebben genomen te veel om te dragen. Dit kan zich manifesteren als donkere perioden waarin zelfmoord de enige oplossing lijkt om hun pijn te beëindigen. Dus als u overweegt zelfmoord te plegen of als u het al hebt geprobeerd, bent u het aan uzelf verschuldigd om erachter te komen waarom.

Neem het aan van iemand die weet: zelfmoord is NOOIT het antwoord. Zelfmoord maakt het probleem alleen maar erger. Dat komt omdat alle zelfmoorden worden gedwongen om terug te keren naar een fysiek bestaansniveau in een lichaam dat op een of andere manier ernstig is aangetast. De meeste mensen met het syndroom van Down keren zo na bijvoorbeeld zelfmoorden terug.

Dus als je vaak, regelmatig en vooral constant aan zelfmoord hebt gedacht of als je zelfmoord hebt geprobeerd, heb je misschien in vorige levens zelfmoord gepleegd.

Lees ook:   Jim Carrey over depressie

# 3: FIBROMYALGIA-CHRONISCH VERMOEID

Fibromyalgie en chronische vermoeidheid zijn o.a. ziekten van ‘zielsvermoeidheid’ waarbij het lichaam in dit leven zo zwaar wordt belast door resonanties uit vorige levens dat het niet goed kan functioneren totdat het een abnormaal lange rustperiode heeft gehad. Deze resonanties manifesteren zich als gifstoffen in uw lichaam die worden opgeslagen in uw cellulaire geheugen. (Onderzoek ook vit d tekorten en andere vitamine tekorten!)

Het beste wat je kunt doen voor fibromyalgie is NOOIT toegeven aan de wanhoop die een onvermijdelijk gevolg is van langdurige pijn en opsluiting in bed. Andere “must do’s” voor deze ziekte zijn onder meer elke dag zoveel water drinken (om de gifstoffen weg te spoelen), en een dagelijks programma van lachen en glimlachen krijgen, en aan lichaamsbeweging doen – zelfs als het alleen uw ogen beweegt een regelmatig patroon voor een uur per dag. Voor chronische vermoeidheid is het het beste om te lopen, waardoor de tijd elke dag een beetje wordt verlengd. (Hoe minder je beweegt hoe meer verzuring… dus blijf in beweging!)

# 4: MEERDERE PERSONALITEITEN – SCHIZOPHRENIE

Meerdere persoonlijkheidsstoornissen (MPD) en / of schizofrenie (SCH) kunnen worden veroorzaakt door de opkomst van persoonlijkheden uit het verleden, die zich voordoen als om de huidige persoon te helpen bij het oplossen van problemen. Het probleem komt wanneer deze persoonlijkheden uit het vorige leven niet goed worden geïntegreerd in het geheugen van de huidige persoon.

Wat normaal gebeurt, is dat wanneer een persoon in een crisis verkeert, ze toegang hebben tot het ‘ongebruikte’ deel van hun hersenen (waar hun persoonlijkheden uit het verleden worden opgeslagen) om hen te helpen dit te overwinnen. Wanneer de crisis wordt afgewend, wordt het pad naar dat deel van hun hersenen automatisch afgesloten. In geval van MPD of SCH zijn de crises zo ernstig of zo chronisch dat dit afsluitmechanisme niet goed kan functioneren. (Drugs!)

De geest heeft dan moeite om onderscheid te maken tussen de huidige en alle eerdere persoonlijkheden. In zekere zin komen de eerdere persoonlijkheden weer tot leven en vechten ze voor de aandacht van de huidige lichaam-geest. In SCH is er meestal een zeer dominante eerdere persoonlijkheid die alle anderen verdrijft, behalve zichzelf en de huidige persoonlijkheid. In MPD, een groot aantal eerdere persoonlijkheden jockey voor positie in de voorhoede van het bewustzijn van de persoon en eindigen “om de beurt”. (Schizofrenie kan ook komen doordat een persoon bezeten is door aanhangende entiteiten in het aura-energieveld)

# 5: EXTREME EETSTOORNISSEN – PROBLEMEN MET GEWICHT

In de meest recente generaties hebben de Holocaust en andere tragedies velen ertoe gedreven om te reïncarneren met ernstige onevenwichtigheden in hun gewicht.

Degenen die ernstig overgewicht hebben, lijden meestal aan een resonantie uit het verleden die ervoor zorgt dat het lichaam vastbesloten wordt om nooit meer te verhongeren. “Genoeg” gewicht wordt door het lichaam op het individu gelegd om het veilig te houden.(!)

Lees ook:   De ‘tweede begrafenis’ in Toraja

Degenen die ernstig ondergewicht-anorexia hebben, lijden meestal aan een resonantie uit vorige levens die het lichaam doet geloven dat het nog steeds verstrikt moet raken in de strijd om te overleven. Individuen worden gedwongen om af te vallen en een aantal andere verklaringen daarvoor te geven (omdat ze moeten “er goed uitzien”, “perfect zijn”, “hun leven zonder controle beheersen”, enz.). De realiteit is dat er meestal een persoonlijkheid uit het vorige leven is (vaak een uit een leven van misbruik of religieuze “zelfverloochening”) “honger om aandacht” en voor de genezing die alleen kennis van het verleden met zich meebrengt.

# 6: MEERVOUDIGE GEBOORTE-GEVOLGEN-NATALE VOORWAARDEN

Meerdere medische problemen bij de geboorte (drie of meer) zijn meestal het gevolg van een individu dat deel uitmaakt van het spirituele “karmische betalingsplan voor schuldenconsolidering”.

Omdat geboortecondities nooit kunnen worden genegeerd en meestal de hele levensduur meegaan, worden ze de perfecte voertuigen voor het afwerken van ernstige en complexe karmische aandoeningen die uit vorige levens voortvloeien. Het is alsof alle problemen van het individu in één grote, gigantische bal en ketting zijn gerold die het individu voor “de rest van hun leven” mee zal slepen totdat ze ervoor kiezen om de vorige leven(s) te helen.

De volgende soorten geboortecondities zijn karmisch: syndroom van Down, aangeboren hartafwijkingen, cerebrale parese, Spina Bifida, sikkelcelanemie, foetaal alcoholsyndroom en elke vorm van fysieke vervorming overal in het lichaam.

# 7: ONVERKLAARDE CHRONISCHE PIJN EN / OF ZIEKTEN

Als arts (en) u hebben verteld “Ik kan niets fout vinden bij u” maar u bent er zeker van dat er iets mis is, dan kunnen jullie allebei gelijk hebben. Problemen in het verleden kunnen opmerkelijk resistent zijn tegen hedendaagse behandelingen. Als het probleem echt in het verleden is ontstaan, tart de oplossing de oplossing met conventionele hedendaagse therapieën. Als de bron van chronische pijn of ziekte in het verleden ligt, kan behandeling in het verleden echter hoogstwaarschijnlijk snelle en dramatische genezingsresultaten opleveren.

Vorige levens zijn de sleutel tot de meest zeldzame en exotische ziekten. Als u een aandoening heeft, waarover u zelf meer weet dan de meeste artsen, dan zijn vorige levens waarschijnlijk de oorzaak. Zeldzame en exotische ziekten zijn een extreme oplossing voor het in evenwicht brengen van het karma voor een persoon … dus als je er een hebt, moet je in het verleden naar de oorzaak zoeken.

# 8: ONVERKLAARDE CHRONISCHE FOBIEËN – ANGSTEN

Een angst of een fobie kan worden aangemerkt als ‘ongepast’ wanneer de situatie die de angst of de fobie veroorzaakt, in feite geen onmiddellijke dreiging, geen te voorzien gevaar of geen reëel risico op schade voor het individu vormt. Net als chronische pijn, kunnen chronische fobieën die voortkomen uit een trauma in het verleden, zeer resistent zijn tegen hedendaagse behandelingen. Als de angst in het verleden is begraven, is deze het snelst genezen door terug te keren naar het verleden. Vaak is het confronteren van angst of fobie voldoende om het weg te sturen.

Lees ook:   De maatschappij begint ook bij de opvoeding!

Veel voorkomende angsten uit vorige levens zijn het volgende. De angst voor dieren: dat ze je zullen aanvallen en schade toebrengen (vooral spinnen en slangen). De angst voor opsluiting: dat je sterft door gevangen te zitten in een kleine ruimte. De angst voor ziekte: dat je ziek wordt en pijnlijk sterft aan een ziekte. De angst voor vreemden: dat ze je zullen aanvallen en schade toebrengen. De hoogtevrees: dat je sterft door een val. De lijst gaat verder.
(Angsten kunnen ook veroorzaakt worden door allergische reacties op voedsel, kleur, zoet en smaakstoffen)

# 9: TERUGKERENDE NACHTMERRIES OVER TRAUMATISCHE DOOD

Vaak zijn alle mensen die we in onze dromen zien, horen of kennen, gewoon andere uitingen van onze persoonlijkheid. Als de mensen die we in onze dromen zien historisch lijken te zijn (gekleed in kleding uit het verleden, enz.), Zijn ze meer dan waarschijnlijk, wie we in een vorig leven waren. Als deze mensen worden geschaad of gedood, is het meestal de manier van je lichaam om de angsten van deze trauma’s uit vorige levens weg te werken.

Verwerken van karma in de droomtoestand – geloof me – op het einde is vaak veel leuker dan het helen van het terwijl u “wakker” en het zich manifesteert als “werkelijkheid”. Weet dat als je doodsbang wakker wordt door een nachtmerrie, het oneindig minder beangstigend is dan het ervaren van echt trauma dat wordt gespeeld als schade aan je fysieke lichaam.

Nachtmerries zijn bijna altijd een persoonlijkheid uit het verleden die schreeuwt om genezing die alleen kennis van het verleden door genezing in het verleden brengt.

# 10: VRIJGAVE VAN CELLULAIRE GIFTEN

Veel mensen die op het punt staan ​​contact te maken met het grotere geheel, ervaren gedurende langere tijd een afgifte van cellulaire toxines . Deze afgifte kan de vorm hebben van verstopte neus of longen, overmatig zweten of beven, snelle ademhaling, winderigheid / ontlasting, braken en schokkerige oogbewegingen.

Dit is een noodzakelijke reiniging die de opening biedt voor genezing van vorige levens. Het is de manier van je lichaam om te huilen en al je geaccumuleerde gifstoffen vrij te geven.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥