01 oktober 2020

 

Je moedervlek kan aanwijzingen geven uit je vorige leven

Wat zegt je moedervlek over jou?
Je moedervlek kan aanwijzingen geven uit je vorige leven.

Nothing goes over my head. My reflexes are too fast, I would catch it. - Imgur

Reïncarnatie-onderzoekers hebben ontdekt dat sommige mensen die in een vorig leven een traumatische dood zijn gestorven, de littekens van die verwondingen nog bij zich dragen in de vorm van een moedervlek. Een moedervlek wordt gedefinieerd als een “goedaardige onregelmatigheid op de huid die bij de geboorte bestaat.” Artsen geloven dat ze worden veroorzaakt door een teveel aan pigmentcellen of bloedvaten gegroepeerd in een deel van de huid. Maar vandaag weten artsen nog steeds niet waardoor deze pigmentcellen en bloedvaten op deze manier zijn gegroepeerd en geboortetekens vormen. In de jaren 1960 begon Dr. Ian Stevenson, een psychiater van de Universiteit van Virginia, kinderen van 2 tot 4 jaar oud te bestuderen die zich hun vorige levens herinnerden. In honderden gevallen die hij documenteerde, kon Dr. Stevenson een directe correlatie aantonen tussen hoe een persoon in een vorig leven stierf en hun geboorteteken nu.

Volgens het werk van Stevenson heeft ongeveer 35 procent van de kinderen die beweren vorige levens te herinneren, moedervlekken die kunnen worden gekoppeld aan de wonden van de persoon die ze in een vorig leven waren. Hij keek vooral naar kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, zodat hun herinneringen niet zouden worden bezoedeld door familieverhalen en overleveringen. Hij had strikte richtlijnen voor zijn onderzoek en keek alleen naar gevallen waarin het geheugen uit het vorige leven kon worden geverifieerd met namen, datums en in sommige gevallen zelfs het autopsierapport. Stevenson nam alleen gevallen in zijn onderzoek op, waarbij de moedervlek verscheen binnen 10 centimeter van de wond uit een vorig leven.

Dr. Stevenson begon zijn onderzoek door delen van de wereld te bezoeken die geloofden in reïncarnatie en daarom voelden de kinderen zich op hun gemak om hun herinneringen aan het verleden met hun ouders te bespreken. Er kwamen rapporten binnen van boeddhisten en hindoes in Zuid-Azië, de sjiieten van Libanon en Turkije en de stammen van West-Afrika. Maar hij vond ook verschillende geloofwaardige gevallen in Europa en Noord-Amerika. In Alaska bestudeerde hij bijvoorbeeld de gevallen van Charles Porter en Henry Elkin die moedervlekken hadden die overeenkwamen met een fatale steek met een speer en een schotwond.

Dr. Stevenson publiceerde zijn bevindingen in een boek met de naam ”Where Reincarnation and Biology Intersect: Birthmarks and Birth Defects” . Hij bestudeerde het geval van Anurak – een jonge jongen uit Thailand die een moedervlek op zijn rechterelleboog had. Er wordt aangenomen dat hij de reïncarnatie was van zijn broer die stierf tijdens een verdrinkingsongeluk. Vóór zijn crematie maakte een familielid een houtskoolteken op zijn rechterelleboog – een gewoonte om de ziel te herkennen, wanneer deze wordt gereïncarneerd. Op zeer jonge leeftijd herkende en noemde Anurak de beste vriend van zijn overleden broer. Hij vond het voorheen verloren scout-uniform van zijn broer. Het meest opvallend was dat hij een grote angst voor water had.

Dr. Stevenson onderzocht 18 gevallen van kinderen met herinneringen aan doodgeschoten worden in een vorig leven en had 2 moedervlekken die correleerden met de in- en uitgangswonden van het vorige leven waarin ze werden neergeschoten.

Een Birmaans kind dat hij onderzocht, zei dat ze haar gereïncarneerde tante was die was overleden aan een aangeboren hartziekte. Het kleine meisje had een moedervlek in het midden van haar borst die overeenkwam met het litteken van haar tante na een hartoperatie.

Een van de gevallen die Dr. Stevenson onderzocht, betrof een jongen uit India, Maha Ram genaamd, die zich herinnerde dat hij was vermoord met een jachtgeweer. Zijn herinneringen aan zijn vorige leven waren zo gedetailleerd, dat Dr. Stevenson de familie kon vinden van de man die Maha Ram zei dat hij het was in zijn vorige leven en zelfs het autopsierapport van de man was er nog en kon hij inzien. De resultaten toonden dat de schotwond en de moedervlek van de jongen een match waren.

Lees ook:   Egypte vorige levens

Een andere jongen die hij onderzocht, zei dat hij een wasman was die door een slang op zijn dij was gebeten en was gestorven. Zijn vader vond dit een heel specifieke herinnering en besloot het te onderzoeken. Hij ging naar het deel van het dorp waar verschillende wasmannen woonden en kreeg te horen dat een wasman een aantal jaren geleden was gestorven aan een slangenbeet aan zijn dij, maar dat het gezin was verhuisd.

In 1980 botste een jonge fruitverkoper genaamd Mushir Ali met een tractor en stierf aan verwondingen aan zijn rechterkant waar hij verschillende gebroken ribben had. Minder dan een jaar later werd Naresh Kumar geboren. Hij had een aanzienlijk merkteken en een gedeukt gebied aan de rechterkant van zijn lichaam waar zijn ribben zich bevonden. Zodra hij leerde praten, sprak hij over herinneringen aan het verkopen van fruit en het besturen van een kar. Hij werd geboren in een hindoe-familie, maar zou spreken over het zijn van een moslim en dat hij zou knielen voor gebeden wanneer niemand toekeek. Hij herinnerde zich dat hij mango’s verkocht en sprak zelfs over sterven bij een botsing toen hij pas 4 jaar oud was. Toen Naresh -de vader van Mushir Ali in het dorp zag, rende hij naar hem toe en noemde hem vader. Dit was erg moeilijk voor de familie van de fruitverkoper omdat ze niet in reïncarnatie geloofden, maar toen de jonge jongen naar het huis van de fruitverkoper werd gebracht, herkende hij alle familieleden bij naam en noemde zelfs een man die hem geld verschuldigd was. De familie van de overleden fruitverkoper accepteerde vervolgens Naresh als de reïncarnatie van hun zoon.

#chiefseattle #nativewisdom #nativequote #deathquote #reincarnation

Dr. Jim Tucker, een psychiater van UVA, zet het werk van Dr. Stevenson voort. Tucker meldt een oude vrouw die stierf in Thailand met de wens om als jongen herboren te worden. Haar dochter markeerde haar moeders nek met een witte pasta, zodat ze herkend zou worden wanneer ze werd gereïncarneerd. Kort daarna beviel de dochter van een zoon met een moedervlek in zijn nek precies waar ze de witte pasta op de hals van haar moeder had gelegd. Dr. Tucker heeft verschillende boeken over zijn bevindingen geschreven, waaronder Return to Life: Buitengewone gevallen van kinderen die zich vorige levens herinneren en Life Before Life: kinderherinneringen aan vorige levens .

In verschillende talen betekent het woord moedervlek “hunkeren naar” of “onvervulde wensen”. Moedervlekken werden verondersteld weerspiegelingen te zijn van de onbevredigde wensen van de moeder tijdens haar zwangerschap. Andere folklore suggereert dat ze van een zwangere moeder hunkeren naar voedsel, dus als ze veel aardbeien zou eten, zou haar kind een aardbei-vormige moedervlek hebben.

Mogelijk hebben moedervlekken echter een veel diepere betekenis. Het kunnen ziels littekens zijn van wonden of operaties uit een vorig leven. Verschillende mensen beweren dat nadat ze de herinnering aan het vorige leven hadden opgeroepen en genezen, het geboorteteken gewoon vervaagde. Dus neem wat tijd om je geboortevlek te onderzoeken. Het geeft je misschien een idee wie je was in een vorig leven.

Read more at Bron

Ik ben dan in een vorig leven doodgeschoten, recht in mijn hart…

 

Gerelateerde berichten