web analytics
...
ReincarnatieRH Negatief - Anunnaki - Geloof

De Russische jongen van Mars

Het vreemde verhaal van Boriska Kipriyanovich, de Russische jongen van Mars.

The unusual baby boy was born in the town of Volzhsky, the Volgograd region of Russia. His mother, Nadezhda Kipriyanovich, gave birth to her...

Deze jongen herinnerd zich een vorig leven op Mars

Boriska Kipriyanovich zegt dat hij op Mars leefde, voordat daar een oorlog uitbrak en al het leven op de planeet werd vernietigd. Hij beweert dat hij op aarde is herboren.

Volgens de geschiedenis van de Anunnaki kwamen zij inderdaad van Mars en is die planeet inderdaad vernietigd door -atoom-oorlogen. (kennis die zij al lang bezaten)

Kipriyanovich woont in Volgograd, Rusland en vanaf jonge leeftijd trok hij de aandacht van zowel buitenaardse samenzweringstheoretici voor zijn gedetailleerde verhalen over Mars en medische professionals voor zijn geavanceerde leervaardigheden.

Hij nam deel aan een diepgaand interview met Project Camelot in 2007 toen hij slechts 11 jaar oud was.

Destijds beschreef de interviewer hem als een normaal kind dat ‘alle tekenen vertoonde dat een jonge jongen een tiener werd’. Maar er was meer aan hem dan dat. De auteur voegde eraan toe dat hij “oprecht en beleefd” was op een manier die ongebruikelijk leek voor een jonge jongen.

In het interview biedt Kipriyanovich zijn eigen kijk op het leven op Mars, door te zeggen dat mensen op Mars meer dan twee meter lang waren, stopten met verouderen op 35-jarige leeftijd en kooldioxide konden inademen.

Hij beweerde dat een nucleaire oorlog een groot deel van de beschaving van Mars teniet heeft gedaan en dat degenen die het hebben overleefd zich ondergronds hebben verplaatst, dat is de reden waarom wetenschappers nooit bewijs hebben gevonden van leven op de rode planeet. (Afgezien van beelden en wat gebouwen die mensen momenteel waarnemen dankzij foto’s genomen op Mars)

Lees ook:   Ben jij een oude ziel?

Nee, ik ben niet bang voor de dood, want we leven eeuwig. Er was een catastrofe op Mars, waar ik toen woonde, ‘zei hij.

“Mensen zoals wij wonen daar nog steeds. Er was een nucleaire oorlog tussen hen. Alles is afgebrand. Slechts enkelen van hen overleefden. Ze bouwden schuilplaatsen en creëerden nieuwe wapens. ”

Granite Sarcophagus of Ramesses IIIDetail of goddess Nephthys...

De volledige video van het interview is meer dan een uur lang en doorheen beantwoordt Kipriyanovich meerdere vragen over zijn vermeende vorige leven en tekent hij het zonnestelsel zoals hij het zich herinnert. Zijn moeder vertelt ook over de schijnbaar “geniale” vermogens van haar zoon die opgroeide.

Toen de interviewer hem vroeg wat hij van de mens op aarde vond, zei de 11-jarige dat hij niet graag “slecht over mensen sprak”.

Andere delen van het verhaal van Kipriyanovich zijn nog moeilijker te geloven. Hij bezocht de aarde, terwijl hij als piloot op Mars werkte, zegt hij, en de Marsbewoners hadden een nauwe relatie met oude Egyptenaren.

(Nu dat klopt inderdaad, we zijn als mensen vermengd met de mensen van Mars, gezien de negatieve bloedgroepen op aarde, wat in feite nooit kan ontstaan zonder onnatuurlijke inmenging. Dna vermenging met die van de Anunnaki, the royals, de goden die van mars kwamen, afgebeeld als wezens vanuit het oude Irak,. heden ten dage als wezens met vleugels)

Het mysterie van de sfinx
De vreemdste bewering ging over de Sfinx.

Boriska Kipriyanovich, quien fuera llamado: «el niño genio ruso» ha venido siendo noticia al brindar unas declaraciones referidas a la Gran Esfinge. Pero ¿quién es Boriska Kipriyanovich? Al revisar sus antecedentes nos encontramos con afirmaciones dichas por él hace algunos años. Según Boriska, viv

In het bijzonder zegt hij dat hier een mechanisme achter de Grote Sfinx van Giza is dat het monument zal “ontgrendelen” en het leven op aarde zal veranderen. Vreemd genoeg, 10 jaar na zijn claim – onthulde een diepe sensorische scan van de Sfinx iets vreemds achter het oor.

Lees ook:   Top 10 Dubbelgangers in de geschiedenis

Edgar Cayce had het ook al over de Sfinx dat daar geheimen vrij zouden komen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button