web analytics

Hoe kunnen vorige levens mij beïnvloeden in mijn dagelijks leven?

Hoe kunnen vorige levens mij beïnvloeden in mijn dagelijks leven?

Facebook

Het verleden is nog steeds aanwezig. Vorige levens beïnvloeden je elke dag in elk aspect van je leven. Vorige levens beïnvloeden de carrière waarin u zich bevindt, hoe u geld uitgeeft, wat u graag eet, waar u graag woont of hoe sociaal u bent of niet.

Je hebt deze voorkeuren en antipathieën, deze voorkeuren en passies, deze eigenaardigheden en smaken gedurende vele vorige levens ontwikkeld. Ze zijn het cumulatieve effect van alles wat je hebt geleerd, alles wat je hebt geleefd, liefgehad en geleden.

(Hm Indiaas eten…al die kruiden etc, Grieks, heerlijk, Turks…yum yum!)

Hieronder staan ​​manieren waarop vorige levens “positief” effect hebben op de meeste mensen in hun dagelijks leven. Ze worden vermeld in volgorde van meest tot minst vaak ervaren:

“Vaardigheden”: iedereen heeft iets dat ze bijzonder goed kunnen, iets dat hen gemakkelijk en op een natuurlijke manier raakt. Vaardigheden en vaardigheden die je in vorige levens hebt ontwikkeld, worden in je huidige leven overgenomen, net zoals je problemen en problemen dat doen. Kijk naar je werk om je verleden te zien. Veel artsen en verpleegkundigen hebben eerdere incarnaties gehad als genezers. Veel psychiaters en counselors hebben vorige levens als priesters en predikanten gehad. Veel schrijvers, muzikanten en kunstenaars hebben hun respectieve ambachten gedurende vele levens geperfectioneerd.

“Déjà Vu”: Déjà vu is het gevoel dat we eerder ergens zijn geweest of iets hebben gedaan, terwijl we onmogelijk “daar konden zijn geweest of dat hebben gedaan”. Er zijn goed gedocumenteerde gevallen van kinderen die zijn teruggekeerd naar de huizen en gezinnen van hun meest recente vorige leven. Deze kinderen kennen altijd uiterst intieme details over hun voormalige huizen en familieleden. Dit waren vaak details die de kinderen niet konden weten – tenzij ze er in een vorig leven waren geweest, zoals ze beweren. Het klassieke werk over het déjà vu-fenomeen is “Twenty Cases Suggestive of Reincarnation” van Dr. Ian Stevenson. [Voorbeeld]

Lees ook:   Huisdieren in het hiernamaals | BDE-verhalen | Regenboogbrug

“Love at First Sight”: veel mensen dromen ervan om door een drukke kamer te gaan en de grote liefde van hun leven tegen te komen. “Love at First Sight” is een goed gedocumenteerd historisch fenomeen. Caesar en Cleopatra traden op als man en vrouw vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoetten. Toen tsaar Nicholas, Lady Alexandra eenmaal ontmoette, weigerde hij – in een ongebruikelijke daad van koppigheid – te overwegen met iemand anders te trouwen. Nadat koningin Victoria, Albert had ontmoet, werd ze gebonden en vastbesloten met hem te trouwen. Hetzelfde met koning Henry II en Eleanor van Aquitaine, koning Henry VIII en Anne Boleyn, en de lijst gaat maar door.

————————————————– ——————————–

Vaardigheden en vaardigheden: Neem het geval van Wolfgang Amadeus Mozart, wonderkind en meestercomponist. Mozart erkende openlijk dat zijn buitengewone muzikale capaciteiten niet het resultaat waren van onverklaarbare genialiteit, maar van muzikale gaven die zich gedurende vele vorige levens hadden ontwikkeld. Of neem het geval van generaal George S. Patton die geloofde dat hij in veel levens een krijger was geweest (zoals hij in zijn gedicht zei: “Dus door een glas en donker, de eeuwenlange strijd die ik zie, waar ik in vele gedaanten vocht , veel namen, maar altijd ik … “).

Déjà Vu: Een klant had de sectie Ondernemingsrecht van het CPA-examen afgelegd voor de ervaring. Ze hadden niet gestudeerd voor de test. Ze hadden nog nooit een cursus bedrijfsrecht gevolgd. Ze hadden zelfs niet verwacht dat ze de test zouden halen. Vanuit het niets herinnerden ze zich dat ze eerder ‘vergelijkbare’ vragen beantwoordden. Ze waren volkomen verbaasd over hoe gemakkelijk ze het hadden voltooid. Ze waren absoluut verbaasd dat ze het passeerden … totdat ze later ontdekten dat ze in veel vorige levens een rechter, een advocaat, een magistraat of het equivalent daarvan waren geweest.

Lees ook:   Tweeling-zusjes kwamen terug

Liefde op het eerste gezicht: een van de meest bevredigende aspecten van werk uit vorige levens is het constante bewijs dat liefde eeuwig is. Een cliënt kon bijvoorbeeld haar directe aantrekkingskracht op de ander in haar leven niet begrijpen. De eerste nacht dat ze deze man ontmoette, nodigde ze hem uit bij haar thuis, zodat ze privé konden praten. Er was iets aan hem dat zo vertrouwd was – maar ze had hem nog nooit eerder ontmoet. In een vorig leven was ze verliefd geworden op deze man, maar hij werd het slachtoffer van een tragisch ongeluk voordat ze konden trouwen. Hij stierf maar was vastbesloten haar weer te vinden. In dit leven hebben ze elkaar gevonden. Het is niet verrassend dat ze verder gingen waar ze waren gebleven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button