web analytics
11:11 Dubbele getallen
SpiritueelEnergetica, entiteiten, geestenReincarnatieTweelingzielen

Walk-In Souls begrijpen. Over zielen die van plaats wisselen

Lion heads in graphics - #totto -  Lion heads in graphics – #totto  - #amazinganimals #animalbackgroundiphone #animalwallpaperiphone #basicanimaldrawings #graphics #heads #lion #tottoWalk-In Souls begrijpen. Over zielen die van plaats wisselen

Inloopzielen zijn zielen die ervoor kiezen om te incarneren in een gevestigd lichaam in plaats van een pasgeboren baby. Deze zielen nemen de persoonlijkheid aan van een reeds bestaand leven. Een inloopbevalling vindt plaats wanneer er een contractuele overeenkomst is tussen twee zielen om van plaats te wisselen. Eén ziel verlaat het menselijk lichaam en komt terug in het spirituele rijk. De tweede ziel loopt het fysieke lichaam binnen en neemt het huidige leven halverwege over. Deze overgang kan onmiddellijk plaatsvinden, OF soms delen de zielen het lichaam gedurende een bepaalde periode. Hierdoor kan de ziel die wil vertrekken even blijven rondhangen om de nieuwe ziel een introductie of -sessie aan te bieden over het leven dat het gaat overnemen.

Waarom een ​​Soul Swapping gebeurt

Inloopzielen stelen of ontvoeren niet het lichaam van iemand anders. Een inloop vindt plaats wanneer twee zielen overeenkomen om van plaats te wisselen, waardoor een zielencontract ontstaat. De oorspronkelijke ziel neemt de beslissing die ze uit een leven wil halen en trekt zich samen met een andere ziel om de levensstroom voort te zetten. De walk-in zal in zijn lichaam verblijven en de reeds gevestigde persoonlijkheid blijven beleven.

Lees ook eens:   9 Verbazingwekkende reïncarnatie-verhalen van kinderen

Redenen waarom een ​​ziel besluit het fysieke te verlaten en terug te keren naar de geest, kunnen variëren. Wanneer de ziel zijn doel van incarnatie in het lichaam heeft bereikt of overtroffen, kan hij ergens anders een nieuwe ervaring kiezen en ervoor kiezen het lichaam te verlaten. Het is niet ongebruikelijk dat zielen tijdens hun leven een of meerdere keren hun zielcontracten “heronderhandelen” en in het lichaam blijven leven. Maar in sommige gevallen wil de ziel helemaal naar buiten en zal het lichaam samen met haar gevormde persoonlijkheid aanbieden aan een andere ziel om binnen te lopen. Andere keren zal een ziel ervoor kiezen om zich af te melden omdat ze vindt dat de uitdaging om mens te zijn te moeilijk is en wil worden bevrijd van het fysieke en te reflecteren op haar keuzes, en zijn levensplan opnieuw te evalueren terwijl hij in het spirituele rijk verblijft.

Wanneer gebeuren zielsuitwisselingen?

Wanneer een ziel besluit de fysieke vorm te verlaten, kan een andere ziel zich aanmelden en in het lichaam gaan wonen. Beide zielen moeten het eens zijn om een ​​ruil te laten plaatsvinden. De uitwisseling of overdracht van zielen zal gewoonlijk plaatsvinden tijdens een trauma in het leven van een persoonlijkheid, zoals een auto-ongeluk, een zware operatie, een zelfmoordpoging, een episode van depressie of ander lijden. Soms verlaat een ziel het lichaam aan het einde van de levensfase, waardoor een andere ziel de kans krijgt om te ervaren dat ze in coma is of andere pre-death ervaringen. Dit kan een verklaring zijn voor sommige terminale patiënten die familieleden niet waken die aan hun sterfbed waken.

Lees ook eens:   Het vreemde telefoontje van een 3000 jaar oude alien genaamd Shimikus Etua, die vermomd als mens leeft

Voorbijgaande walk-ins

Soms ‘verhuurt’ een ziel haar lichaam voor een korte periode aan een andere ziel, waardoor ze even kan ontsnappen aan het menselijk leven. Voorbijgaande zielen zullen binnenlopen in een menselijk lichaam dat lijkt op professionele huisoppassers. De voorbijgaande walk-in speelt huis met je familie, vrienden, buren, etc. totdat de oorspronkelijke ziel terugkeert.

Gast Walk-in Souls

Soms zal een ziel ermee instemmen om binnen te lopen en in het lichaam te verblijven naast de oorspronkelijke ziel als partners. Dit lijkt veel op het openen van uw huis voor een gast, het hebben van een kamergenoot of het in dienst hebben van een inwonende huishoudster. De gast die binnenloopt, zal om verschillende redenen ermee instemmen het lichaam samen te bewonen. Een walk-in kan als toeschouwer binnenkomen en alleen maar je leven willen schaduwen. Dit kan gebeuren wanneer de oorspronkelijke ziel overweegt het lichaam permanent te verlaten, maar geen definitieve beslissing heeft genomen. Of er komt een gast die binnenkomt om de oorspronkelijke ziel te helpen of te ondersteunen terwijl hij herstelt van een trauma of een moeilijke uitdaging aangaat. Soms zal de oorspronkelijke ziel dienen als “interviewer” of “on the job trainer” om de walk-in voor een korte periode te onderwijzen voordat hij definitief vertrekt.

Lees ook eens:   Twin Souls When Love Incarnates

Denk je dat je een walk-in zou kunnen zijn?

Inloopzielen worstelen vaak om zich te identificeren met de persoonlijkheid die ze overnemen. Dit komt omdat ze meestal binnenkomen wanneer de persoonlijkheid emotioneel beschadigd is of het lichaam op een of andere manier is beschadigd. Inloopzielen hebben ook de verantwoordelijkheid om te leren leven tussen andere zielen die de levensgenoten van de oorspronkelijke ziel zijn (vrienden, familieleden, buren, collega’s, enz.). Als je je vervreemd voelt van je eigen wezen, of moeite hebt om met de mensen in je leven om te gaan, zou je in theorie mogelijk een walk-in kunnen zijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥