web analytics
11:11 Dubbele getallen
SpiritueelReincarnatieTweelingzielen

Zielsovereenkomsten

In this video I discuss your soul contracts and 3 things you agreed to before you were born #spiritualawakening #awakening #esoteric #fate #destiny #spirituality #spiritual #higherconsciousness #consciousness #higherself #ascension #spiritualgrowth #spiritualdevelopment #soulZielsovereenkomsten zijn pre-incarnatiecontracten tussen twee of meer individuen. De theorie achter een zielsovereenkomst betreft levensscenario’s die vóór de geboorte zijn bedacht.

Zielen kiezen relaties en familiebanden op basis van lessen die ze in de menselijke aardse vorm willen leren. Onder sommige spirituele groepen bestaat het vermoeden dat de groei van de ziel veel sneller kan vorderen door menselijke incarnaties dan in spirituele vorm. Zielsafspraken maken vóór de geboorte geeft zielen een levensplan dat ze kunnen gebruiken om hun spirituele groeidoelstellingen te bevorderen bij het kiezen van toekomstige incarnaties.

Zielsovereenkomsten of contracten komen vaak voort uit de Gaia-filosofie, een principe dat suggereert dat organismen op een planeet in wisselwerking staan ​​met hun omgeving en de aard ervan beïnvloeden om hun omgeving houdbaar te maken voor de levensomstandigheden. De naam van deze theorie, bedacht door James Lovelock, en is gebaseerd op de Griekse godin van de aarde, Gaia.

Zielsovereenkomsten en heronderhandelingen

Zielsovereenkomsten zijn niet bedoeld om te beperkend of vast te stellen, gebaseerd op de overtuiging dat “vrije keuze” aan het menselijk leven is gehecht. Contractueel gezien kan worden aangenomen dat zielsovereenkomsten ingebouwde ‘out-clausules’ bevatten. Omdat iemands best gemaakte plannen en doelen niet altijd in het leven werken, evenmin grotere spirituele doelen. Het spirituele wezen heeft niet altijd de realistische mentaliteit waarmee geïncarneerde mensen dagelijks worden geconfronteerd. Zielsovereenkomsten worden vaak een leven lang achter de schermen heronderhandeld om zich aan te passen aan situaties die de oorspronkelijke ideologische scenario’s verstoren.

Spirituele contracten versus karmische obligaties
In tegenstelling tot meer rigide karmische verbindingen, kiezen mensen die verbonden zijn via zielsovereenkomsten om verschillende redenen samen rond te hangen. Stel je een gesprek voor tussen vooraf geïncarneerde zielsmaatjes: “Wauw, het zou gaaf zijn als we de volgende keer zouden kunnen zorgen dat we broers, zussen, zakenpartners of geliefden zijn.”

Karmische relaties hebben de neiging om een ​​dringende energie voor hen te hebben, door individuen bij elkaar te brengen om een ​​gunst terug te betalen, een schuld terug te betalen, hun verschillen op te lossen of goed te maken voor misdaden uit het verleden. Als karma in de mix zit, kunnen relaties ongemakkelijk of bindend aanvoelen, alsof er geen ontsnapping mogelijk is.

Iemand met wie we via pre-birth-overeenkomsten verbonden zijn, is meestal de vriend die ons aan het lachen maakt, een betrouwbare mentor of de favoriete broer of zus. Zielsovereenkomsten of spirituele contracten worden meestal ontworpen met een of meer clausules ingebouwd om meer vrij te voelen. In contractuele relaties is er vaak geen gevoel of verplichting.

Harde Love Soul-overeenkomsten

Zielovereenkomsten zijn soms gebaseerd op harde liefde. Een ziel wil bijvoorbeeld afwijzing, verlating of een andere moeilijke emotie in de menselijke vorm ervaren. Een andere ziel kan ermee instemmen de rol van aartsvijand op zich te nemen om dit soort ervaring op te roepen. In de ogen van een vijand kijkt een vriendelijke ziel liefdevol terug.

Hier is een voorbeeld van een zieleverhaalverhaal, “The Disappearing Boy”:

ons beiden verward en diepbedroefd achterlatend. Ik ben gekwetst, maar ik heb geen wrok. Ik heb er vertrouwen in dat we op een dag ons zielscontract zullen uitvogelen, en ik zal mijn geduld tot de volgende ronde bewaren. ‘

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥