web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieParanormaalSpiritueel

Hoe je mentaal een andere persoon naar je toe kunt roepen

In een moeilijke situatie kunnen we onze liefde en steun oproepen of eenvoudigweg overbrengen aan degenen van wie we houden…

394d0ae014b29793cbdd596e52d13863 AnGel-WinGs.nl

Menselijke gedachten hebben energie en kunnen de omringende realiteit beïnvloeden. Veel spirituele leringen benadrukken dat positieve gedachten positieve gebeurtenissen aantrekken, en negatieve gedachten negatieve gebeurtenissen. Dit is de basis van de zogenaamde ‘wet van aantrekking’. Maar er is nog een ander soort aantrekkingskracht in ons leven…

Er bestaat mentale communicatie. Vroeger heette het telepathie; Sommigen geloofden in dit fenomeen, anderen beschouwden het als sciencefiction. Maar een groot aantal mensen weet het: het is de moeite waard om te onthouden over een persoon die we al een hele tijd niet meer hebben gezien, en hij belt of we ontmoeten elkaar toevallig – soms in een vreemde stad, schrijft psycholoog Anna Kiryanova.

En dit gebeurt de hele tijd met dierbaren; We beginnen gewoon een nummer te bellen, we openen gewoon de messenger en onze geliefde belt of schrijft meteen! En soms naderen we de deur van tevoren, we weten het, we voelen dat onze geliefde eraan komt. Hoewel hij niet beloofde te komen. Maar wij weten het! En we horen bekende stappen – het komt al!

Sommige tweelingen hebben mentale communicatie – en dit is een bewezen feit. Moeders in het kraamkliniek werden wakker alsof ze een teken hadden gekregen toen het hun baby was die begon te huilen – en het kind bevond zich aan de andere kant van het gebouw… Op een Japans eiland leerden verschillende apen zoete aardappelen wassen van zand dat eraan vastzat hen. En toen leerden andere apen het ook! Het lijkt niets verrassends, het is gewoon een simpele imitatie… Maar apen op andere eilanden en zelfs in dierentuinen begonnen zoete aardappelen te wassen . Ze ontvingen op de een of andere manier mentaal nuttige informatie.

Lees ook eens:  Noord-Amerikaanse Indianenprofetieën

Wetenschappers ontwikkelen nu robots en protheses die mentaal bestuurbaar zijn. Zo kunnen gedachten worden overgebracht. En u kunt de persoon mentaal bellen of uw liefde en steun aan hem overbrengen. Bel een mentale telefoon of stuur een mentaal bericht. Alles is zoals in het leven: als iemand wil, zal hij antwoorden. Als hij dat niet wil, neemt hij niet op en blokkeert hij mogelijk zelfs de vervelende abonnee. Maar meestal antwoorden ze: binnen een dag of onmiddellijk, afhankelijk van de sterkte van het signaal, bellen of schrijven ze. Neem contact op.

9b170439d71a932e92479cf205844ed1 AnGel-WinGs.nl

In een moeilijke situatie kun je mentale communicatie gebruiken. Om onze liefde en steun op te roepen of eenvoudigweg over te brengen aan degenen die ons dierbaar zijn. Ze zullen het voelen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥