web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

Paranormale kinderen hebben het moeilijker..

Omgaan met paranormale kinderen

Zijn niet alle kinderen gelijk? Vandaag de dag worden er heel veel paranormale kinderen geboren. Ook wel sterren kinderen of kristal kinderen genoemd. Deze kinderen of (jong) volwassenen hebben een hoger trillingsniveau als andere kinderen. Hun ontwikkeling als baby gaat meestal in een razend tempo. Ze zijn eigenlijk maar heel kort baby.

 

Het komt zelf voor dat paranormale kinderen en peuters nog herinneringen hebben aan vorige levens. Hun ouders weten daar dan vaak geen raad mee. Ze vertellen dingen die ze eigenlijk (gezien hun leeftijd) niet kunnen weten. Spiritueel maar ook aardgebonden zijn deze paranormale kinderen verder met hun inzichten en levensdoelen.

Lees verder: Bron

Lees ook eens:   Laten we ons ontdoen van negativiteit

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥