web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

Foto’s kunnen voorspellen en andere dimensies weergeven

Foto’s kunnen voorspellen en andere dimensies weergeven

 9k= AnGel-WinGs.nl

 Camera’s en camcorders kunnen dingen vaak vastleggen  die mensen niet zien met het blote oog.  Het gaat met name over de foto’s van de zogenaamde parallelle werkelijkheid: UFO’s, spoken en diverse energie-stoffen.  Foto’s oefenen ook een mysterieuze invloed uit op of over het leven van een persoon.  Ze kunnen in het bijzonder de toekomst te voorspellen, en er zijn veel voorbeelden om dat te bewijzen.9k= AnGel-WinGs.nl

 Het is een publiek geheim dat elke afbeelding die wordt geleverd van het gezicht van een mens een indruk op het netvlies achterlaat.  Daarombiedt  het nemen van een foto van het oog, een kans om de beeltenissen te zien van de dingen die een persoon, net heeft heeft gezien.

 In 1910, voerde de Japanse professor Tomokichi Fukarai een serie experimenten uit met de paranormale  Ukuko Nagao.  De professor maakte foto’s van Nagao’s visioenen, die ze had gezien  tijdens de momenten van mentale concentratie op een voorwerp was – tekeningen of hiërogliefen, bijvoorbeeld.  De foto werd genomen zonder het gebruik van een camera.  Het medium moest dit “onder druk zetten” op een fotografische plaat.  Het experiment was een succes.9k= AnGel-WinGs.nl

 In Rusland is een dergelijke fenomeen onderzocht door Dr Krokhalev van de stad Perm.  De arts had een patiënt, die leed aan hallucinaties.  Om te proberen  zijn ziekte te bestuderen, nam Krokhalev foto’s van de ogen van de patiënt.  De foto werd afgebeeld met een ronde heldere vlek op een donkere achtergrond.  De patiënt leed aan een en dezelfde visie – hij zag altijd de maan in de nachtelijke hemel boven zijn hoofd.

Lees ook:   Lichaam gevonden in vriezer van oud spookhuis

 9k= AnGel-WinGs.nl

 

De Amerikaanse psychiater Jule Eisenbud heeft ook weer een theorie over het vermogen om een fotografische film met mentale beelden vast te leggen.  De wetenschapper kon zijn theorie niet testen in de praktijk tot hij Ted Serios ontmoette, een Chicago portier.

Een reeks foto’s van Serios de ogen bleek uniek te zijn.  Veel van de “thoughtographs” waren verre van perfect, maar sommige andere toonden onscherpe foto’s van dingen en mensen.

 De wetenschapper was erg trots op zijn ontdekking.  Vreemde beelden waren te zien op de foto’s, zelfs wanneer Ted op zoek was naar een gesloten envelop voor fotoshoots.  Als er een kaartje in de envelop zat, dan zou de foto een wazig beeld van de foto tonen op de kaart.  Eisenbud dus nam de foto van een watertoren in Chicago.  Het beeld van de toren werd geplaatst in de enveloppe van dik papier. 

 Ook Ted SeriOs zag andere gebouwen, die hij nooit had gezien in zijn leven.  Ted werd eens gevraagd om “een foto” van het beeld van een souvenirwinkel in Colorado.  De winkel heette Oude Wells Fargo Express Office.  De onderzoekers waren geschokt om te zien de woorden The Old Gold Store op de foto’s.  Dat was de naam, die de winkel had vele jaren geleden.  Hoe kan dit het beeld vangen van het verleden?

 Het verhaal van Moskou’s  inwoner Gennady Vladimirov is ook een uitstekend is.  Zijn foto, die werd genomen in 1992, toen de man 17 was, toonde een technisch defect, dat scheen  een plek te zijn van de ontwikkelaar oplosmiddel.  De plek leek op een gebroken lijn, over het hoofd van de  man gekruist over zijn haar.

Lees ook:   Sterfbed en sterfbedvisioenen

 In september 1994, Gennady had ernstige verwondingen na een auto-ongeluk.  Hij ontving craniotomie in het ziekenhuis, maar heeft het niet overleefd.  De vorm van de open schedel letsel door hem ontvangen, samen met de plaats van de hierboven genoemde foto kwamen overeen.  Men mag aannemen dat de man de foto van de informatie van zijn toekomstige weerspiegeld.

 Dit kan de reden waarom paragnosten vaak werken vaak met foto’s van  mensen die foto’s.  Ze zeggen dat een foto veel kan vertellen over een persoon die hij verbeeldt.  Het kan verschillende omstandigheden van hun leven onthullen, ziektes, etc. Een foto is gekoppeld aan de oorspronkelijke persoon, bij wijze van spreken.  Dat is de reden waarom, het niet is aangeraden om foto’s in stukken te verscheuren, weg te gooien of ze weg te geven aan vreemden.

 Hoe kunnen camera’s weer geven van uit andere dimensies?  De aard van dit fenomeen is niet onderzocht.  Waarschijnlijk is de verklaring ligt in het gebied van occulte wetenschappen.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien