25 november 2020

 

Wetenschappers hebben ontdekt dat de ziel niet sterft-

Wetenschappers hebben ontdekt dat de ziel niet sterft-

It Goes Back To The Universe

Afbeeldingsresultaat voor life after death:
Volgens twee vooraanstaande wetenschappers, het menselijk brein is in feite een ‘biologische computer’ en het bewustzijn van de mens is een programma van de quantum computer zich in de hersenen die nog blijft bestaan ​​na onze dood.

Als experts uit te leggen; “Nadat mensen sterven, hun ziel komt terug naar het heelal, en het niet sterven.”

Het debat over het bestaan van de ziel en of het onsterfelijke of sterft met de persoon is een eindeloos verhaal dat al eeuwen de tijd van de grote denkers van de universele geschiedenis heeft bezet. Zijn mysterieuze natuur blijft de verschillende gebieden van de wetenschap te boeien, maar nu een groep onderzoekers heeft een nieuwe waarheid over ontdekt: de “ziel” niet sterft; keert hij terug naar het universum .

Sinds 1996, Dr. Stuart Hameroff, een Amerikaanse fysicus en emeritus in de afdeling Anesthesiologie en psychologie, en Sir Roger Penrose, een wiskundige natuurkunde aan de Universiteit van Oxford, hebben gewerkt in een Quantum Theory of Consciousness, waarin zij stellen dat de ziel wordt gehandhaafd micro-tubuli van de hersencellen.

Hun provocerende theorie stelt dat de menselijke ziel worden opgenomen door de hersencellen in de structuren binnen hen micro-buisjes genoemd.

The real question is not whether life exists after death. The real question is whether you are alive before death. -Osho:

De twee onderzoekers geloven dat het menselijk brein is in feite een biologische computer en het bewustzijn van de mens is een programma uit te voeren door de quantum computer zich in de hersenen die nog blijft bestaan ​​na onze dood.

Bovendien zijn zowel wetenschappers zijn van mening dat wat mensen zien als ‘bewustzijn’ is in feite het resultaat van quantum gravitatie effecten zich binnen de zogenaamde micro-buisjes .

Dit proces wordt genoemd door de twee wetenschappers “georchestreerde objectieve reductie – (Orch-OR ) “ .

Lees ook:   Een bewegende orb op een video

De theorie geeft aan dat wanneer mensen voer een fase bekend als ‘klinisch dood,’ de microtubuli in de hersenen verliezen hun kwantumtoestand maar de daarin vervatte informatie. Met andere woorden – als deskundigen uit te leggen na de mensen sterven, hun ziel keert terug naar het universum, en het zal niet sterven’.

 

quote, grunge, and soulmates image:

Sprekend tot het Science Channel door het wormgat documentaire, Dr. Hameroff zei:

“Laten we zeggen dat het hart stopt met kloppen, het bloed niet meer stroomt; de micro-buisjes verliezen hun kwantumtoestand. De quantum informatie binnen de micro-tubuli wordt niet vernietigd, kan niet worden vernietigd, en het enkel distribueert en voert het universum als geheel. Als de patiënt is gereanimeerd, nieuw leven ingeblazen, kan deze quantum informatie terug te gaan in de micro-buisjes en de patiënt zegt: ‘Ik had een bijna-doodervaring.’ Als ze niet nieuw leven ingeblazen, en de patiënt overlijdt, is het mogelijk dat deze quantum informatie kan bestaan ​​buiten het lichaam, misschien wel voor onbepaalde tijd, als een ziel.”

Volgens deze theorie, de menselijke zielen zijn meer dan alleen ‘interacties’ van neuronen in onze hersenen en kon aanwezig zijn sinds het begin van de tijd zijn geweest.

vertaald wederom door ons ome Google…

Scientists Found That The Soul Doesn’t Die – It Goes Back To The Universe

 

Oftewel het lichaam is uw menselijke computer in the real world!
Je lichaam is de jas die je aantrekt en meegroeit in alle jaren en die men uittrekt als men klaar is op aarde.
Of verder moet…
In het Engels…
voor de liefhebbers

❧❤︎❧:

Ik heb geen tijd om alles te gaan vertalen of verbeteren

*Vliegt alweer weg naar andere richtingen*

Gerelateerde berichten