...
Orakels

Kies een plaatje en ontdek de boodschap die voor jou bestemd is

twin flame guidance 2 head via Angel-Wings

1) Galactische lichtcodes Als de meeste aandacht is gevestigd op afbeelding 1, dan is dit bericht nu in de eerste plaats voor u bedoeld: “Lieverds, maak je alsjeblieft geen zorgen als we hierover praten – ’s nachts ontvangt je systeem updates in de vorm van nieuwe lichtcodes om je te helpen bij de Ascensie. Dit komt vrij vaak voor op het Ascentie-pad en is bedoeld om je verder te begeleiden, waardoor het vermogen van je fysieke lichaam om het Licht vast te houden en te stijgen naar een hoger bewustzijn van vrijheid, eenheid, Liefde, toeneemt. U kunt zich moe, wispelturig en niet op uw gemak voelen wanneer uw lichaam de opgedane ervaring intensief verwerkt, bezig met de integratie van nieuwe informatie en bijgewerkte programmering die u nog nooit bent tegengekomen. Zorg ervoor dat dit het Hoogste Goed dient, en je Tweelingvlam besteedt ook aandacht aan zijn systeem. Dit werk wordt naar uw keuze gedaan om u te ondersteunen tijdens uw reis. Weet dat elke weerstand die van binnenuit opstijgt, verbonden is met dit werk – wanneer het Licht komt, wordt de Duisternis die daar was, vervangen. Dagelijks beheer van uw energie helpt u snel en veel gemakkelijker van de oude negativiteit af te komen en dit werk op de beste manier aan te kunnen. Maak je geen zorgen, dit werk is goddelijk georiënteerd en is overeengekomen op het niveau van de Ziel. Je kunt beginnen met het herinneren van grote niveaus van dromen, opstijgen naar een andere gemoedstoestand of daarna dingen vanuit een ander perspectief gaan bekijken. Wees lief voor je lichaam en laat alles wat het nodig heeft. ‘ Meditatie helpt de Twin Flames om dit werk gemakkelijker te integreren – probeer gratis begeleide meditatie om een ​​diepere gemoedstoestand van het Alpha-niveau te doorbreken, waar je systeem open is en in staat is om het werk dat met jou gebeurt op je gemak te integreren.

 

2) Jij bent de Schepper Als vooral uw aandacht werd getrokken naar afbeelding 2, dan is deze boodschap nu in de eerste plaats voor u bedoeld: “Lieverds, we zijn blij dat we de gelegenheid hebben om u deze boodschap te brengen. Je bent ongelooflijk sterk. De situatie waarmee je te maken hebt, roept je nu op om je kracht als de Schepper van je leven te accepteren en te belichamen. We raden je aan om je te verdiepen in de speelsheid hiervan om de vreugde van de schepping te ontdekken. En ja, we weten dat je misschien tegenslagen hebt en zelfs geloven dat je dromen niet uitkomen, maar we vragen je alsjeblieft om een ​​stap terug te doen en je te hergroeperen. Je leven, zoals je het nu kent, is in je geest opgekomen. Bewustzijn is de belangrijkste bron van elke creatie. De hele schepping begint in de geest. Zowel binnen als buiten. Misschien zaaide iemand anders de zaden van twijfel, negatieve gedachten en acties in je geest – dit gebeurt bij elk kind. Daarom, als je pijn en frustratie in het leven hebt ervaren, weet dan dat dit voor het grootste deel hiermee verband houdt. En begrijp dat het niet zo had mogen zijn. Als Schepper ben je zo sterk in je centrum dat wanneer je samenkomt en je met vreugde concentreert op je verlangens, het Universum antwoordt! Het belangrijkste is dat je tegelijkertijd de negatieve zaden verwijdert die door anderen in je geest zijn geplant en je iets kan laten maken dat je niet wilde … Als u zich recentelijk ontmoedigd of in het nauw gedreven voelt, is het tijd om terug te keren naar de planningsfase. Om mijn vreugde te vinden om weer te dromen – want hier begint de creativiteit. We raden je aan om wat tijd te nemen om te bepalen wat je nu en voor altijd en in de toekomst echt gelukkig zal maken – en houd je niet in. Wees als een kind, verzamel ideeën over verschillende ervaringen, dingen en mensen, verzamel beelden die de essentie van je verlangens onthullen en focus daarop. Voel opnieuw de opwinding van nieuwe kansen. U hoeft niet na te denken over hoe dit kan gebeuren. Creëer eerst het vuur van de schepping in je, en laat dit vuur je tot actie aanzetten – wanneer je begint te centreren in je verlangen, zul je merken dat de voorwaarden voor actie verschijnen in de fysieke wereld. Je richt je gewoon op het opnieuw ervaren van bewondering. Selecteer nu 10 dingen die je volgend jaar wilt ervaren – schrijf ze op en verzamel vervolgens de afbeeldingen die het gevoel van elk van hen uitstralen. Concentreer u op hoe u zich in deze situaties voelt. Als ze uitkomen en je bent er weer blij mee. ” Op het pad van transformatie van het Hogere Hart geef ik eenvoudige en krachtige technieken voor het stapsgewijs manifesteren van je idealen in de fysieke realiteit. Heldere onderdompeling in de wereld van Soul, waar we de oude negativiteit van de weg verwijderen en de positieve zaden zaaien van de manifestatie van intenties voor de toekomst. En, belangrijker nog, ik zal met u de belangrijkste reden delen waarom de meeste mensen nooit krijgen wat ze vragen, dromen en bidden – een hint, dit is niet omdat ze het niet willen!

Lees ook:   Tarotkaarten video's

3) Karma van een vorig leven Als vooral uw aandacht werd gevestigd op afbeelding 3, dan is deze boodschap nu in de eerste plaats voor u bedoeld: “Geliefden, de huidige situatie waar je mee worstelt, hangt samen met het karma van een vorig leven. Je ervaart niet alleen iets in het heden, maar op de een of andere manier ervaar je een oude pijn. Voel je gevoelens. Je zult een resonantie horen met de waarheid van wat we zeggen. Dit is een geweldige kans, vooraf bepaald door je Ziel, voor dit negatieve beeld om voor eens en altijd je leven te verlaten. Soms botsen de Twin Flames omdat hun Zielen hen oude patronen en patronen laten zien die verwijderd moeten worden om ruimte te maken voor Liefde. Weet dat karma niet iets is waarvoor je levenslang veroordeeld moet worden. Dit is slechts het overblijfsel van oude traumatische gebeurtenissen die in uw systeem zijn blijven steken en problemen veroorzaken. Kijk daar alstublieft, bestudeer het en beëindig het voor eens en voor altijd. Zonder dit zal uw verdere ervaring soepeler en aangenamer zijn. Karma is als het steeds opnieuw herhalen van hetzelfde nummer, en we willen dat je uitbreekt, een nieuwe vreugde ervaart, Allerhoogste Liefde, superieur aan de ervaring van iemand die je ooit hebt gekend! Laat de kettingen van het verleden los zodat je op volle hoogte je nieuwe positieve toekomst in kunt gaan. We zijn altijd bij je en zullen je met trots en vreugde voor je ondersteunen. ” Lees wat Karma echt betekent.

 

4) Overtuigingen over liefde en relaties Als vooral uw aandacht werd getrokken naar afbeelding 4, dan is deze boodschap nu in de eerste plaats voor u bedoeld: ‘Lieverds, bedankt dat je hier bent en dit hebt gelezen. We danken u ook voor uw zoektocht naar informatie en inzichten. Wij geven dit graag aan u door. Je huidige situatie wordt gecreëerd door je ziel, die je een illusie probeert te tonen. Tot op zekere hoogte is het probleem waarmee je wordt geconfronteerd, geworteld in de verkeerde perceptie van jezelf of zijn andere deelnemers. Denk aan je jeugd en hoeveel al het negatieve dat je hebt geleerd over mannen en vrouwen … over hun liefde en relaties … Denk na over hoeveel artikelen en video’s met allerlei overtuigingen over de Tweelingvlammen je zelf hebt meegemaakt … of welke, mogelijk onjuiste, informatie je zei een andere persoon, misschien zelfs een genezer of een helderziende. De mening en culturele vooroordelen van anderen zijn voor u nutteloos. Reinig jezelf van de oordelen en geloofsstructuren van anderen, en je situatie zal vanzelf worden opgelost. Er is iets mis met haar en het is tijd om het kasteel te kraken. We willen je het volgende laten zien: je Tweelingvlam diep van binnen voelt angst. We zeggen jullie: de hereniging van de Twin Flames is inderdaad mogelijk, ondanks het feit dat je het misschien voelt. We nodigen je uit om te zien: voorbij de menselijke matrix van de werkelijkheid is liefde de enige waarheid. Zie welke overtuigingen je zijn bijgebracht door films, televisie, boeken, collega’s, sociale netwerken, religies, enz. Laat alles los op basis van angst – angst is nooit rechtvaardig. ‘Dit zal je enorm helpen, niet alleen in deze situatie, maar gedurende je hele levenspad.’ We verwijderen de negatieve blokkades van overtuigingen uit je energieveld en herijken om te openen voor de hoogste frequenties van onvoorwaardelijke liefde – waar de goddelijke vereniging van tweelingvlammen zich bevindt – in een nieuwe sessie van ontwaken en verankeren in hogere dimensies [EN] .

Lees ook:   Kaarten leggen online

5) Onschuld Als vooral uw aandacht werd gevestigd op afbeelding 5, dan is deze boodschap nu in de eerste plaats voor u bedoeld: “Lieverds, in deze situatie raden we je aan om de onschuld van alle betrokkenen te zoeken, inclusief jezelf. Bedenk dat onder de uiterlijke manifestaties en negativiteit in elke persoon die je tegenkomt, een onschuldig kind ligt, de Ziel van Licht. Hun ervaring en acties worden gekleurd door patronen en gewoonten die zich in de loop van het leven in de menselijke omgeving hebben opgehoopt – negativiteit en overtuigingen die zijn geërfd van familie, leeftijdsgenoten, enz. Voordat ze onder al deze “bagage” werden begraven, waren ze “schoon” (en in de diepte waren ze dat nog steeds). Denk na over hoe ze waren op de eerste dag van hun leven, pasgeborenen die alleen wilden liefhebben en bemind wilden worden. Visualiseer deze persoon als een peuter die voor de eerste keer leert lopen, leert praten … Zorg ervoor dat dit kind nog steeds deel uitmaakt van wie ze nu zijn. Zie dat hun externe pijnlijke handelingen een uitdrukking waren van interne pijn. Hun onschuld bestaat nog steeds, hoewel ze die waar mogelijk proberen te verbergen. De meeste mensen voelen zich niet veilig om hun onschuld aan de wereld te tonen en muren te bouwen om zichzelf van anderen af ​​te schermen. Zoek naar de onschuld van deze mensen en ze zullen het voelen. Ze herkennen je als een ziel die ze kunnen vertrouwen. En als je dat doet, begint alles te veranderen. ‘

 

 

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button